Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Έχω απλό λογαριασμό ΙΒΑΝ στη eurobank. και μου ζήτησαν από την εκπαίδευση όπου εργάζομαι λογαριασμό μισθοδοσίας.

Το θέμα είναι ότι πήγα σε ένα κατάστημα eurobank να το ρωτήσω και μου ανέφεραν ότι δεν χρειάζεται να το μετατρέψω σε λογαριασμό μισθοδοσίας, καθώς από τη στιγμή που θα μου καταβάλλουν εκεί τη 1η μου μισθοδοσία, γίνεται αυτόματα λογαριασμό μισθοδοσίας.

Είναι όντως έτσι?

Ηλεκτρονικά μέσω e-banking, μπορώ να τον μετατρέψω σε λογαριασμό μισθοδοσίας?

Επεξ/σία από airtrelomike13
Δημοσ.

Θεωρείς ότι θα σου δώσει κάποιος σε ένα φόρουμ πιο έγκυρη απάντηση από τον υπάλληλο της τράπεζας; Σαφώς και έτσι είναι, ο λογαριασμός μισθοδοσίας μπορεί να είναι ένας οποιοδήποτε λογαριασμός τραπεζάς, δεν έχει κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό ούτε χρειάζεται κάποια διαδικασία, αρκεί να δώσεις τον αριθμό στον εργοδότη για να σου βάζει τα λεφτά. 

• Like 2
Δημοσ.

Στην πράξη δεν έχουν καμία διαφορά οι λογαριασμοί και μπορείς κανονικά να χρησιμοποιήσεις τον υπάρχοντα. 

Οι τράπεζες βαφτίζουν λογαριασμούς μισθοδοσίας ή συντάξεως δίνοντας κάποια προνόμια όπως πιστωτική χωρίς συνδρομή κλπ για να προσεκλύσουν νέους πελάτες. 

Επίσης ίσως μπορείς να ανοίξεις και ηλεκτρονικά τέτοιο λογαρσιαμό στη Eurobank. Σε άλλες τράπεζες σίγουρα γίνεται. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα

Έχω απλό λογαριασμό ΙΒΑΝ στη eurobank. και μου ζήτησαν από την εκπαίδευση όπου εργάζομαι λογαριασμό μισθοδοσίας.

Το θέμα είναι ότι πήγα σε ένα κατάστημα eurobank να το ρωτήσω και μου ανέφεραν ότι δεν χρειάζεται να το μετατρέψω σε λογαριασμό μισθοδοσίας, καθώς από τη στιγμή που θα μου καταβάλλουν εκεί τη 1η μου μισθοδοσία, γίνεται αυτόματα λογαριασμό μισθοδοσίας.

Είναι όντως έτσι?

Οι ίδιοι λογαριασμοί ειναι,δώσε το ΙΒΑΝ  και τέλος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε

Καλησπέρα

Είναι όντως έτσι?

Αντίστοιχα έτσι χρησιμοποιώ τον πρώτο λογαριασμό απο εθνική που άνοιξα ποτέ (Ταμιευτηρίου απλός)

Μπήκε ο μισθός κανονικά and that's all folks

Δημοσ.

θα υπηρχε διαφορα αν εργαζοσουν στην Eurobank οποτε θα επρεπε να μετατραπει ο λογαρισμος σε προσωπικου. Ο λογαριασμος"μισθοδοσιας" δεν εχει καμια διαφορα απο τον απλο λογαριασμο ταμιευτηριου και δε χρειαζεται καμια "μετατροπη". Τα οποια προνομια προσφερονται, θα προσφερονται απο τη στιγμη που θα μπει η πρωτη προκαταβολη μισθοδοσιας.

Δημοσ.
Στις 9/12/2023 στις 12:06 ΜΜ, airtrelomike13 είπε

Είναι όντως έτσι?

έτσι είναι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...