dvlsakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα , σε αναζήτηση οικογενειακού αυτοκίνητου , ειμαι αναμεσα σε καποια μικρα suv και θα ηθελα γνωμες αν αξιζουν , τι καινε , αν τραβανε, απο θεμα ποιοτητας και χωρων πως ειναι , απο κατόχους αν υπαρχουν πχ . Δεν κανω πολλα χιλιομετρα τυπου max 10.000 τον χρονο ισως και λιγοτερο. βενζινη σιγουρα , και κινητήρες τουρμπο. euro 6 απο 15΄ εως 20΄΄ μεχρι 15.000 Λογω οτι ειμαστε 3μελης οικογενεια και κυκλοφορούμε αθηνα , χωρις παρκινγκ (σημαντικο αυτο) , σκεφτομουν καποια μικρομεσαια στην αρχη τυπου clio , ibiza και αν χρειαζοταν να εβαζα μια μπαγκαζιερα. πιο μεγαλα hatchpac δεν τα αποκλείω αλλα πλεον νομιζω οτι τα εχουν μακρυνει αρκετα και το να ψαψνω να παρκαρω με ενα opel astra πχ μου φαινεται βασανο. Στη λιστα μου εχω σε αυτα τα λεφτα Renault Captur 0.9 90ps Peugeot 2008 1.2 110ps Nissan Juke 1.2 116ps Dacia Sandero 0.9 90ps Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από dvlsakos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, dvlsakos είπε Δεν κανω πολλα χιλιομετρα τυπου max 10.000 τον χρονο ισως και λιγοτερο. βενζινη σιγουρα για βενζίνη πολλά είναι , 500+€ το χρόνο σε σχέση με υγραέριο που και renault/dacia έχουν έτοιμο κιτ μετατροπής απο το εργοστάσιο 4 ώρες πριν, dvlsakos είπε αν αξιζουν , τι καινε αν καίνε βενζίνη κλάψτα 😁 4 ώρες πριν, dvlsakos είπε απο θεμα ποιοτητας sandero υπάρχουν κάποιες υποχωρήσεις (τριξίματα) θα σου πρότεινα να μπεις στα fb group κάθε ομάδας , σίγουρα θα βρεις περισσότερες λεπτομέρειες απο χρήστες εκεί 4 ώρες πριν, dvlsakos είπε Λογω οτι ειμαστε 3μελης οικογενεια και κυκλοφορούμε αθηνα , χωρις παρκινγκ (σημαντικο αυτο) , σκεφτομουν καποια μικρομεσαια στην αρχη τυπου clio , ibiza και αν χρειαζοταν να εβαζα μια μπαγκαζιερα. πιο μεγαλα hatchpac δεν τα αποκλείω αλλα πλεον νομιζω οτι τα εχουν μακρυνει αρκετα και το να ψαψνω να παρκαρω με ενα opel astra πχ μου φαινεται βασανο. +1 για οροφής , μεγάλο αμάξι και μέσα Αθήνα θα ζοριστείς , άσε που όλα όντως έχουν μακρύνει αρκετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Capture LPG, μισο κοστος καυσιμου σε σχεση με βενζινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 το αεριο αξιζει ακομα και αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα? μηχανικα ειναι safe? πχ να βγαζει προβληματα εναντι της βενζινης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, dvlsakos είπε το αεριο αξιζει ακομα και αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα? μηχανικα ειναι safe? πχ να βγαζει προβληματα εναντι της βενζινης. το αέριο αν είναι σωστά ρυθμισμένο βγάζει παραπάνω χλμ το μοτέρ μιας και είναι καθαρό καύσιμο απο τη στιγμή που θα πας σε εργοστασιακό τότε 99% η ρύθμιση είναι σωστή για την οικονομία , απλά κάνε υπολογισμό σε λίτρα βενζίνης vs υγραερίου με τιμές καύσιμου στην περιοχή σου και δες ανα έτος τη διαφορά και αν το ποσό σε ικανοποιεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, dvlsakos said: το αεριο αξιζει ακομα και αν δεν κανεις πολλα χιλιομετρα? μηχανικα ειναι safe? πχ να βγαζει προβληματα εναντι της βενζινης. Είναι εργοστασιακό, δεν έχουν ακουστεί ιδιαίτερα ζητήματα. 5 χρόνια εγγύηση δίνει η Renault στην Ελλάδα. Το κόστος καυσίμου είναι περίπου το μισό, υπολόγισε με βάση τα χιλιόμετρα που κάνεις πόσο λιγότερο θα πληρώνεις ανά έτος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvlsakos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 ευχαριστώ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ringo106 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 εγώ κάτι τέτοιο θα έπαιρνα , έχει και ο κολλητός μου ένα ίδιο ... https://www.car.gr/classifieds/cars/view/338679622-nissan-juke Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα