ALXIOA Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πως αλλαζω ρε παιδια το ονομα και κωδικο στο SSID 5GHZ ενω το εχω ενεργοποιημενο στο ΟΝ? Δεν με αφηνει να τα πειραξω. Τα εχει αχνα γκρι γραμμενα... Mου αφήνει μονο στο 2,4 να αλλαξω κωδικο και ονομα.. Τα εχει σαν ενωμενα με ενα ονομα και εναν κωδικο..Πως τα διαχωριζω? Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από ALXIOA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Γνωριζει καποιος πως το ενεργοποιω..?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 10/12/2023 στις 11:28 ΠΜ, ALXIOA είπε Γνωριζει καποιος πως το ενεργοποιω..?? Το εχω το συγκεκριμένο αλλά στο κουτί. Δεν θυμάμαι. Ίσως να πρέπει να μπεις με κωδικούς root. Δοκίμασε: username: root password: p@33_05VOD-(rT!! Αν δεν μπει επίσης αυτό. Username: root Password: 7>q{(s:@Ev1S)$B^#a%$ Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από papaleole 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, papaleole είπε Το εχω το συγκεκριμένο αλλά στο κουτί. Δεν θυμάμαι. Ίσως να πρέπει να μπεις με κωδικούς root. Δοκίμασε: username: root password: p@33_05VOD-(rT!! Θα το δω. Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό.. κάποια άλλη ρύθμιση από μέσα το ενεργοποιεί πιστεύω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaleole Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Θα το δω. Αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό.. κάποια άλλη ρύθμιση από μέσα το ενεργοποιεί πιστεύω... Οι συγκεκριμενοι κωδικοί σου δίνουν πρόσβαση στο 100% των ρυθμίσεων που έχει το συγκεκριμένο router. Αν δεν αλλάζει με root κωδικούς δεν αλλάζει με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, papaleole είπε Οι συγκεκριμενοι κωδικοί σου δίνουν πρόσβαση στο 100% των ρυθμίσεων που έχει το συγκεκριμένο router. Αν δεν αλλάζει με root κωδικούς δεν αλλάζει με τίποτα. Οχι με αυτο αλλαζει.. ρε καποια αλλη ρυθμιση μικρη πρεπει να ειναι... για να τα δειχενι ξεχωριστα... ειναι δυνατον..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiyafi1808 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Στις 12/12/2023 στις 8:12 ΠΜ, ALXIOA είπε Οχι με αυτο αλλαζει.. ρε καποια αλλη ρυθμιση μικρη πρεπει να ειναι... για να τα δειχενι ξεχωριστα... ειναι δυνατον..? Ακριβώς αυτό που είπες. Θα αλλάξεις μια ρύθμιση που είναι σε άλλη καρτέλα του H268Q (είναι η μόνη στην άλλη καρτέλα) και μετά θα γίνουν διαθέσιμα τα πεδία για να αλλάξεις όνομα και κωδικό στο SSID 5GHZ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Ναι.ποια είναι η ρύθμιση όμως δεν μπορώ να βρω?? Εσύ ξέρεις να μου πεις?? 11 λεπτά πριν, tiyafi1808 είπε Ακριβώς αυτό που είπες. Θα αλλάξεις μια ρύθμιση που είναι σε άλλη καρτέλα του H268Q (είναι η μόνη στην άλλη καρτέλα) και μετά θα γίνουν διαθέσιμα τα πεδία για να αλλάξεις όνομα και κωδικό στο SSID 5GHZ. Ξέρεις πια ρύθμιση είναι φίλε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiyafi1808 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Για του λόγου το αληθές ότι θα αλλάξεις πρώτα μια ρύθμιση σε άλλη καρτέλα και μετά θα είναι ελεύθερα τα πεδία να τα κάνεις όπως θες Επειδή το φόρουμ είναι Cosmote friendly, δε μπορώ να σου πω ευθέως σου έχω όμως δώσει hint πού να ψάξεις. Η ρύθμιση είναι μόνη της στην άλλη καρτέλα, ψάξε για καρτέλες που έχουν μόνο μία ρύθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, tiyafi1808 είπε Για του λόγου το αληθές ότι θα αλλάξεις πρώτα μια ρύθμιση σε άλλη καρτέλα και μετά θα είναι ελεύθερα τα πεδία να τα κάνεις όπως θες Επειδή το φόρουμ είναι Cosmote friendly, δε μπορώ να σου πω ευθέως σου έχω όμως δώσει hint πού να ψάξεις. Η ρύθμιση είναι μόνη της στην άλλη καρτέλα, ψάξε για καρτέλες που έχουν μόνο μία ρύθμιση. Αυτήν λες??? Ευχαριστώ πολύ. Την βρήκα. Να είσαι καλά.. Αλλά τι σχέση έχει κόσμοτε φιλιά με το φόρουμ.. εδώ όλοι μια οικογένεια είμαστε.. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiyafi1808 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς πολύ θα θέλαμε να είμαστε μια οικογένεια στα φόρουμ που ειναι μαγαζιά με συμφέροντα, αν κάπου κάποιο φόρουμ δεν έχει πρόβλημα να δείχνει από πελάτης έως παραμάγαζο της κάθε Χ-Ψ εταιρείας, δεν αξίζει να ασχολείται κανείς και καλό είναι να ξέρουμε ποιά είναι η πραγματικότητα. (Περισσότερο δηλαδή φίλε σε λυπήθηκα που είδα να ψάχνεσαι τόσο να μη βρίσκεις λύση.) Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από tiyafi1808 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALXIOA Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Άλλαξαν τα πράγματα δηλαδή.. μάλιστα. Καλά έκανες και μου άνοιξες τα μάτια.. ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε. Να είσαι καλά. !. Πάντως όταν δημιουργήθηκε το φόρουμ δεν είχε τέτοια συμπεριφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα