Προς το περιεχόμενο

Nova και σπάσιμο συμβολαίου

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Titos301,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας. Θέλω να αλλάξω πάροχο και να φύγω από τη Nova. Το συμβόλαιο μου λήγει 8/3/2024. Πότε μπορώ να πάρω τηλέφωνο τους πράσινους για να κάνουμε μεταφορά? Εάν το σπάσω αύριο για παράδειγμα τι πέναλτυ πληρώνω? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Άλλος ένα δυσαρεστημένος πελάτης της Nova. Το θέμα είναι οτι με πήρανε τηλέφωνο από τη Nova για ανανέωση συμβολαίου και τους είπα ούτε κατά διάνοια δεν κάθομαι στο προβληματικό σας δίκτυο. Άθλος που άντεξα 2 χρόνια.

Επεξ/σία από tilaverboy
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση
49 λεπτά πριν, tilaverboy είπε

Καλημέρα σας. Θέλω να αλλάξω πάροχο και να φύγω από τη Nova. Το συμβόλαιο μου λήγει 8/3/2024. Πότε μπορώ να πάρω τηλέφωνο τους πράσινους για να κάνουμε μεταφορά? Εάν το σπάσω αύριο για παράδειγμα τι πέναλτυ πληρώνω? Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Άλλος ένα δυσαρεστημένος πελάτης της Nova. Το θέμα είναι οτι με πήρανε τηλέφωνο από τη Nova για ανανέωση συμβολαίου και τους είπα ούτε κατά διάνοια δεν κάθομαι στο προβληματικό σας δίκτυο. Άθλος που άντεξα 2 χρόνια.

Απλα παιρνεις προσφορα και κανεις αιτηση για μεταφορα σε cosmote και τα υπολοιπα τα αναλαμβανουν αυτοι, λογικα το προστιμο προωρης αποχωρησης θα ειναι καπου στα 40 ευρω ισως και λιγοτερο, θα το δεις απο το συμβολαιο σου λογικα θα στο εχουν στειλει στο μειλ που δηλωσες, δεν θα εχει ιντερνετ τη μερα που θα ερθει ο τεχνικος για λιγες ωρες μεψρι να γινει η αλλαγη της γραμμης 2 3 ωρες μαξ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...