panostza Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 4 hours ago, korakios said: όχι πάντα ούτε αυτό ισχύει Ότι πεις, έχεις δίκιο σε όλα. Τα στοιχεία που παρείχες είναι αδιαμφισβήτητα. Σε ευχαριστώ για τη στιγμή αναλαμπής που μου παρείχες 🤣 /s 2
Evangelos1990 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το θετικό είναι ότι έκανα έγκαιρα αμφισβήτηση και τα χρήματα δεν αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό ( απο την ανυπαρκτη εταιρια Arcade Global). Από την άλλη η τηλεφωνικη εξυπηρέτηση της Εθνικης δεν είναι και η καλύτερη. Στο τηλέφωνο μου είπαν ότι μπορώ να περάσω από οποίο υποκατάστημα θέλω για την επανέκδοση της κάρτας η οποία θα κάνει 8- 15 εργάσιμες.Ρωτησα αν μπορει να επισπευθει η διαδικασία και η απάντηση ήταν αρνητική. Στο υποκατάστημα μου είπαν ότι η εξυπηρέτηση γίνεται μόνο με ραντεβού,κατι που μάλλον τους διέφυγε στο τηλ. κέντρο.Εκλεισα για την Τετάρτη και με την προϋπόθεση ότι υπάρχει πλαστικό (κάτι σχεδόν βέβαιο από ότι είπε η υπαλληλος) η κάρτα θα βγει αυθημερόν. Το γεγονός ότι κατα πάσα πιθανότητα μπήκα σε αυτήν την ταλαιπωρία από το Efood (καθώς όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ είμαι εξαιρετικά προσεκτικός με το διαδίκτυο και τους κωδικους) είναι εξοργιστικο. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από Evangelos1990
1comment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Στις 9/12/2023 στις 4:05 ΠΜ, Evangelos1990 είπε Αυτό ακούγεται τρομακτικό,ελπίζω να μην ισχύει πια.Ειμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ,δεν περίμενα ότι μπορούν να αφαιρεσουν χρήματα τόσο εύκολα. Σιγα το σοκ. Εμένα μου είχαν αφαιρέσει 1500 το καλοκαίρι. Τα πήρα πίσω βέβαια μετά από 1-2 μήνες κάνοντας αμφισβήτηση συναλλαγής (πειραιώς).
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Η εθνική δεν έχει ακύρωση και παραγγελία νέας κάρτας από την εφαρμογή; Το έκανα στην eurobank για να γλυτώσω το ραντεβού.Εκανε δύο εβδομάδες να έρθει βέβαια.
StamTheMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Evangelos1990 είπε Στο υποκατάστημα μου είπαν ότι η εξυπηρέτηση γίνεται μόνο με ραντεβού Αυτο δεν ειναι κατι καινουργιο.
makis269 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Στις 11/12/2023 στις 2:00 ΜΜ, Evangelos1990 είπε Το θετικό είναι ότι έκανα έγκαιρα αμφισβήτηση και τα χρήματα δεν αφαιρέθηκαν από το λογαριασμό Στις 9/12/2023 στις 3:32 ΠΜ, Evangelos1990 είπε πήρα αμέσως την Εθνική και μου είπαν ότι αυτα τα χρήματα έχουν φύγει από τον λογαριασμό!
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, makis269 είπε μάλλον εννοεί ότι αρχικώς χρεώθηκε αλλά τελικώς του επιστράφηκαν λόγω ότι έκανε έγκαιρα την αμφισβήτηση, απλώς δεν το διατύπωσε σωστά. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2023 από gokuthelegend
makis269 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε μάλλον εννοεί ότι αρχικώς χρεώθηκε αλλά τελικώς του επιστράφηκαν λόγω ότι έκανε έγκαιρα την αμφισβήτηση, απλώς δεν το διατύπωσε σωστά. αν έφυγαν τα χρήματα Σάββατο πολύ γρήγορα επιστράφηκαν μάλλον ο ποιητής κάτι κάνει λάθος.
gokuthelegend Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 55 λεπτά πριν, makis269 είπε αν έφυγαν τα χρήματα Σάββατο πολύ γρήγορα επιστράφηκαν μάλλον ο ποιητής κάτι κάνει λάθος. Καλά ναι, σίγουρα. Εγώ πάρει πίσω χρήματα από αμφισβήτηση συναλλαγής εντός 1 εβδομάδας (σε λιγότερο από 5 εργάσιμες μέρες), παρόλα αυτά ναι, αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο τότε κάτι δεν μας λέει καλά.
Evangelos1990 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Αύριο που θα παω στο Εθνική θα μου πουν αναλυτικά τι συνέβη,μπορεί να μην κατάλαβα καλα αυτα που μου ειπαν την Παρασκευή το βράδυ.Ο "ποιητης" ήταν αναστατωμενος με την όλη κατασταση,καθως τα 35 θα μπορούσαν να γίνουν 535.
Evangelos1990 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ένα μικρό heads up για την υπόθεση μου:Τελικά τα χρήματα κατάφεραν και τα πήραν από τον λογαριασμό,η αμφισβήτηση έγινε και θα μου έρθει μήνυμα σε ένα μήνα περίπου για το αν θα μου επιστραφούν. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από Evangelos1990
korakios Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Evangelos1990 είπε Τελικά τα χρήματα κατάφεραν και τα πήραν από τον λογαριασμό αυτό δείχνει οτι έλαβες ειδοποίηση (αυτό που σου έγραψα αρχικά) οτι χρεώθηκες και δεν ήταν για επιβεβαίωση εκτός αν έλαβες scam και έβαλες κωδικό , αλλά θα σου τα παίρναν όλα και πιστεύω θα το έγραφες μιας και θα κατανοούσες τη διαφορά 5 λεπτά πριν, Evangelos1990 είπε η αμφισβήτηση έγινε και θα μου έρθει μην σε ένα μήνα περίπου για το αν θα μου επιστραφούν. θα επιστραφούν
dtk-386 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Προσωπικά στην alpha μέσω του web banking έχω την κάρτα απενεργοποιημένη για συναλλαγές online & atm και την ανοίγω όποτε θέλω να κάνω συναλλαγή πολύ εύκολα με ένα κλικ. Στο μόνο που την έχω συνεχώς ανοικτή είναι στα pos για ευνόητους λόγους.
Evangelos1990 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Κάτι παράξενο που συνέβη σημερα:.Ήρθε μήνυμα στο authenticator για 10 ευρώ χρέωση από επίσης ανυπαρκτη εταιρια στην παλιά κάρτα (που δεν εχω διαγράψει από τη μνήμητου) Στο web banking δεν αναφέρει καμία χρέωση στην καινούρια βέβαια,ούτε υπάρχει αλλαγή στο υπόλοιπο.
Doubt Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, Evangelos1990 είπε Κάτι παράξενο που συνέβη σημερα:.Ήρθε μήνυμα στο authenticator για 10 ευρώ χρέωση από επίσης ανυπαρκτη εταιρια στην παλιά κάρτα (που δεν εχω διαγράψει από τη μνήμητου) Στο web banking δεν αναφέρει καμία χρέωση στην καινούρια βέβαια,ούτε υπάρχει αλλαγή στο υπόλοιπο. Ενημέρωσε εκ νέου όποιον είχες ενημερώσει την πρώτη φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα