Nixtas92 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα σε ολους. Ξερεις καποιος αν γινεται να παει να παραλαβει απο ΕΛΤΑ η απο courier ο πατερας μου μια χρεωστικη που μου εχουν στειλει απο τραπεζα, μεσω ισως εξουσιοδοτησης?
Haldol Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Οι κάρτες στέλντονται με απλό ταχυδρομείο, όχι συστημένο (και σίγουρα όχι courier). Οπότε πιθανότατα απλώς θα βρείτε το φάκελο στο ταχυδρομικό κουτί του σπιτιού.
Nixtas92 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μενω σε χωριο, και ο ταχυδρομος μου ειπε πως εχει ερθει σε κουριερ στην πολη, και πως πρεπει να παω να την παραλαβω εγω. Αλλα δεν εχω μεσο να παω, για αυτο ρωταω...Γινεται μεσω εξουσιοδοτησης?
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Nixtas92 είπε Μενω σε χωριο, και ο ταχυδρομος μου ειπε πως εχει ερθει σε κουριερ στην πολη, και πως πρεπει να παω να την παραλαβω εγω. Αλλα δεν εχω μεσο να παω, για αυτο ρωταω...Γινεται μεσω εξουσιοδοτησης? Πάρε τηλεφωνο το κουριερ και ρώτα τους.
geomrk Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Τουλάχιστον στα ΕΛΤΑ που είχα πάει με εξουσιοδότηση στο κινητό την ήθελε εκτυπωμένη οπότε δες και αυτό, θέλει εκτυπωμένη εξουσιοδότηση
Joshua21 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 18 hours ago, Nixtas92 said: Μενω σε χωριο, και ο ταχυδρομος μου ειπε πως εχει ερθει σε κουριερ στην πολη, και πως πρεπει να παω να την παραλαβω εγω. Αλλα δεν εχω μεσο να παω, για αυτο ρωταω...Γινεται μεσω εξουσιοδοτησης? Τι να σου πούμε εμείς, έγκυρη απάντηση θα πάρεις μόνο από το συγκεκριμένο κατάστημα της κούριερ στην οποία έχει έρθει.
Nabuko Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, Haldol είπε Οι κάρτες στέλντονται με απλό ταχυδρομείο, όχι συστημένο (και σίγουρα όχι courier). Οπότε πιθανότατα απλώς θα βρείτε το φάκελο στο ταχυδρομικό κουτί του σπιτιού. Νομίζω ότι οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να στέλνουν κάρτες και pin με συστημένη επιστολή.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Νομίζω ότι οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να στέλνουν κάρτες και pin με συστημένη επιστολή. Καρτες όχι,τουλάχιστον η eurobank πριν ενάμιση μήνα με απλό γράμμα την έστειλε.
Nabuko Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Καρτες όχι,τουλάχιστον η eurobank πριν ενάμιση μήνα με απλό γράμμα την έστειλε. Και σε εμένα η Εθνική αλλά δεν ήταν η πρώτη μου. Ήταν αντικατάσταση λόγω λήξης της προηγούμενης. Αλλά έχω την εντύπωση ότι οφείλουν να στέλνουν με συστημένη επιστολή. Το αν το κάνουν ή όχι είναι άλλο θέμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε Και σε εμένα η Εθνική αλλά δεν ήταν η πρώτη μου. Ήταν αντικατάσταση λόγω λήξης της προηγούμενης. Αλλά έχω την εντύπωση ότι οφείλουν να στέλνουν με συστημένη επιστολή. Το αν το κάνουν ή όχι είναι άλλο θέμα. Και εμένα αντικατάσταση ήταν.
Haldol Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 4 hours ago, Nabuko said: Νομίζω ότι οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να στέλνουν κάρτες και pin με συστημένη επιστολή. 3 hours ago, Nabuko said: Αλλά έχω την εντύπωση ότι οφείλουν να στέλνουν με συστημένη επιστολή. Το αν το κάνουν ή όχι είναι άλλο θέμα. Μάλλον το δεύτερο παίζει. Κι εγώ έλαβα αντικατάσταση πριν ~ 2 'βδομάδες και ήρθε με απλό ταχυδρομείο. Ίσως το κάνουν και λόγο του ότι οι κάρτες είναι πάντα ανενεργές, οπότε και να πάρει κανένας την κάρτα, άχρηστη είναι άμα δεν την έχεις ενεργοποιήσει. Και συνήθως το PIN έρχεται μεταχρονολογημένα, όχι στον ίδιο φάκελο.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Haldol είπε Μάλλον το δεύτερο παίζει. Κι εγώ έλαβα αντικατάσταση πριν ~ 2 'βδομάδες και ήρθε με απλό ταχυδρομείο. Ίσως το κάνουν και λόγο του ότι οι κάρτες είναι πάντα ανενεργές, οπότε και να πάρει κανένας την κάρτα, άχρηστη είναι άμα δεν την έχεις ενεργοποιήσει. Και συνήθως το PIN έρχεται μεταχρονολογημένα, όχι στον ίδιο φάκελο. eurobank το πιν βγαίνει μέσα απο την εφαρμογή,έχει και τηλεφωνικά αν θυμάμαι καλά.Ο φάκελος έχει ένα μακρυνάρι απο ψηφία και η εφαρμογή σου λέει είναι πχ το πρώτο το τέταρτο το ογδοο και το δωδέκατο. Την κάρτα την παρέλαβε η σύζυγος στην Ελλάδα και της ζήτηγα τα νούμερα απο το χαρτί. εδιτ Το PIN της κάρτας σας Εάν λάβατε συνοδευτική επιστολή με 16-ψήφιο κωδικό, συνεχίστε από το Eurobank Mobile App ή το e-Banking σας για να σχηματίσετε το νέο PIN της κάρτας σας: Συμπληρώστε τον 8-ψήφιο αριθμό ενεργοποίησης PIN που αναγράφεται στην επιστολή. Βρίσκετε το PIN σας στις θέσεις του 16-ψήφιου κωδικού της επιστολής που αντιστοιχούν στα 4 ψηφία που βλέπετε στην οθόνη σας. Εναλλακτικά, σχηματίζετε το PIN της κάρτας σας τηλεφωνικά, σε ΑΤΜ ή κατάστημά μας. Εάν δεν λάβατε συνοδευτική επιστολή με 16-ψήφιο κωδικό, τότε το PIN της κάρτας σας παραμένει το ίδιο. https://www.eurobank.gr/el/retail/proionta-upiresies/proionta/kartes/xreostikes-kartes/pos-energopoieite-xreostiki-karta
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα