Mr Aris Δημοσ. Παρασκευή στις 10:56 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:56 πμ Καλά δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα, αντε βαριά κάνα 5λεπτο από επιφάνεια εργασίας μέχρι να φτιάξω το vampire γατί palico 🤣 Ευτυχώς που έγραψες ότι υπάρχει το Hr textures, έψαχνα να βρω τι σκατα φταίει και φαίνεται τόσο μάπα 🤣 Εντωμεταξύ οι drivers της nvidia που βγήκαν έχουν υποστήριξη για το παιχνίδι... Τους πέρασε κανείς να πει εντυπώσεις? 🤣 Ελπίζω να δουλεύουν σωστά
Fulgore Δημοσ. Παρασκευή στις 12:44 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:44 μμ Πάλι θέματα στο συγκεκριμένο παιχνίδι day one.
Saloufas Δημοσ. Παρασκευή στις 01:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:07 μμ Απ' όσο βλέπω τα περισσότερα bad reviews έχουν να κάνουν με το performance και crashes, dragon's dogma 2 all over again.
ilos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:03 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 04:03 μμ (επεξεργασμένο) Crashes δεν έχει μέχρι στιγμής τουλάχιστον σε μένα. edit: νωρίς μίλησα αν στο scarlet forest κάτσεις ώρα πχ να ψάχνεις για κάτι side quests, μπορεί να κρασάρει ανά πάσα στιγμή. Στις άλλες περιοχές δείχνει να μην έχει θέμα. Το performance είναι μια από τα ίδια με το bench (λίγο καλύτερο από την beta δηλαδή). Κλασικά έχει τα ίδια θέματα με την beta, αν δε πας online single player το hub πέφτει στα 40 fps (άντε 50 αν έχεις 9800x3d 🤣) με την πολυκοσμία ανεξαρτήτων ρυθμίσεων. Το forest είναι και αυτό κάπου 10-20 fps παρακάτω σε σχέση με την έρημο. Stutters δεν έχει τουλάχιστον, ίσως λόγω του shader precaching και του direct storage. Απλά έχει σε κάποια σημεία άθλια textures (δε μπορώ να δοκιμάσω τα highest λόγω 10ρας κάρτας προς το παρόν😉) και αν βάλεις πολύ aggresive upscaling (performance και κάτω) έχεις την κλασική θολούρα στην κίνηση. Αν είστε με το ζόρι στα 40-50 fps σε native, δε προτείνω framegen γιατί το game θα γίνει απάλευτο σαν αίσθηση μετά. Καλύτερα να ρίξετε κάποιες ρυθμίσεις η να πάτε σε FSR/DLSS balanced ή performance και να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά το VRR χωρίς framegen. Framegen μόνο αν έχετε 55-60+ σταθερά και high refresh display. Σαν δυσκολία μέχρι στιγμής είναι η κλασική ΜΗ LR εμπειρία, ακόμα και τέρατα που τα βλέπω τώρα πρώτη φορά και δε ξέρω καν το moveset θέλει απίστευτη προσπάθεια για να πας έστω μισή ζωή.🤣 Επεξ/σία Παρασκευή στις 11:57 μμ από ilos
Aruil Δημοσ. Παρασκευή στις 04:18 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:18 μμ (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, ilos said: Το forest είναι και αυτό κάπου 10-20 fps παρακάτω σε σχέση με την έρημο. Ωχ, με τρομάζεις. Για τα textures, είμαι άνθρωπος που συνήθως δεν δίνει σημασία, αλλά στο συγκεκριμένο βγάζουν μάτι. Δοκίμασα να κάνω enable το hd texture pack από πέριεργεια (αν και έχω μόνο 12gb) και έχασα 30fps. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:37 μμ από Aruil 2
naruto14 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:30 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 05:30 μμ Τραγελαφική η κατάσταση του port. Απορώ γιατί συνεχίζει να επιμένει η Capcom στην RE Engine για open world τίτλους. Δεν είναι φτιαγμένη αυτό και φαίνεται και από το Wild, αλλά και από το περσινό Dragon's Dogma 2.
nikos5800 Δημοσ. Παρασκευή στις 07:25 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:25 μμ 3 ώρες πριν, Aruil είπε Ωχ, με τρομάζεις. Για τα textures, είμαι άνθρωπος που συνήθως δεν δίνει σημασία, αλλά στο συγκεκριμένο βγάζουν μάτι. Δοκίμασα να κάνω enable το hd texture pack από πέριεργεια (αν και έχω μόνο 12gb) και έχασα 30fps. Νομίζω είναι προφανές,η μηχανή γραφικών δεν έχει σχεδιαστεί για open world games,για resident evils και devil may cry είναι φανταστική αλλά ως εκεί, θέλει πολύ μεγάλη προσπάθεια να βγάλεις αυτό το κακό αποτέλεσμα
ilos Δημοσ. Σάββατο στις 08:29 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:29 μμ (επεξεργασμένο) Κάποιοι λένε ότι παίζει λίγο πιο σταθερά/καλύτερα με τα direct storage 1.2.3 dlls. Εγώ τα έβαλα, μπορεί να είναι και placebo tbh. Αν είναι να κρασάρει θα στο κάνει πιθανόν μετά από 3-4 ώρες συνεχόμενο μονοκούκι. Το θέμα είναι να μη στο κάνει στη μέση της μάχης γιατί εκεί ξενερώνεις. Αν απλά μαζεύετε materials κλπ, κάντε αραιά και που manual saves ειδικά στο scarlet forest που είναι η πιο βαριά περιοχή στο game. Όσον αναφορά την δυσκολία για το LR μιας και το τελείωσα δεν είναι και τόσο υπερβολικά εύκολο όσο κλαίνε όλοι για κάποιο λόγο lol. Τα ίδια με world και rise ήταν περίπου. Απλά ίσως οι game journalists να μην είναι τόσο αχάμπαροι πλέον όσο όταν παίζανε τα προηγούμενα. Πολλές φορές η προετοιμασία μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά. Αν πχ δε παίρνεις ποτέ σκ@τ@ μαζί σου, ε υπάρχουν 2-3 quests με packs που θα σου βγάλουν cancer. Αν δε τρως ποτέ ή δεν έχεις μαζί σου rations/steaks το ίδιο, θα παίζεις με half life bar και later θα πας μονόχιτος ακόμα και στο LR από αρκετά attacks. Απλά πραγματάκια δηλαδή. Σαν difficulty spikes θα έλεγα ένα κάπως σημαντικό είχα κάπου στη μέση γιατί είσαι ακόμα με rank 2 ή 3 όπλο και το συγκεκριμένο apex δεν έχει κάποιο moveset με παρόμοιο τέρας από τους προηγούμενους τίτλους και έτσι είχα και το πρώτο μου cart γιατί yolαρά και μου έκανε συνεχόμενα περιστροφικά tentacle attacks οπότε κάποιο θα σε πιάσει σίγουρα αν παίζεις LS. 🤣 Βέβαια αργότερα που το ξαναέπαιξα με rank 4 όπλο και ήξερα που να φυλαχτώ και που να μπαίνω (με το rocksteady mantle 😂), το λυπήθηκε η ψυχή μου που έγινε sushi από τα αλλεπάλληλα break wounds. Αυτό και άλλο ένα παρόμοιο που βρίσκεις αργότερα μου είναι μέχρι στιγμής τα αγαπημένα μου fights, γιατί σαν movement και attack patterns είναι κάτι πραγματικά φρέσκο που δεν υπήρχε ως τώρα στα MH. Το τέλος του LR το βρήκα πολύ πιο εύκολο από την μέση, ίσως φταίει που είχα παίξει και αρκετά Arkveld στην beta, ενώ και το last monster δε λέει πολλά αν και εντυπωσιακό σαν σύλληψη. Αυτό που κάναν πολύ καλά σε αυτό τον τίτλο σε σχέση με τους προηγούμενους, είναι ότι νιώθεις ένα καλύτερο immersion και pacing σαν story. Η απουσία του quest board βοήθησε πολύ. Δε χρειάζεται να το δεις ποτέ σε πάει από το ένα assignment στο άλλο καπάκι το ίδιο το game. Αν θες μπορείς να κάνεις κάποια optional για extra parts ή κάποια ελάχιστα npc sidequests αλλά καμία σχέση με το bloat των προηγούμενων τίτλων. Πάρα πολύ καλή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια μη περιμένετε τίποτα last of us σαν story, απλά είναι serviceable και όμορφα presented για να ξεκινήσει το πανηγύρι. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:35 μμ από ilos 1
Κάβουρας Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:56 μμ Καλησπέρα υπάρχει ένα bug στο game, που το έχουνε πάρα πολλά άτομα από ότι βλέπω ακόμα και εγώ. Δεν λειτουργεί το direct storage ακόμα και αν το pc σου το υποστηρίζει κανονικά. Επίσης ένα tip που έχω για performance έιναι να βγάλεις από το game το affinity στο cpu 0 και έτσι θα τρέχει αρκετά καλύτερα. Κάθε 4 ώρες είναι καλό να κάνεις restart γιατί κάτι θέμα έχει και γεμίζει η vram και το game μετά κολλάει αφάνταστα.
ilos Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ 9 λεπτά πριν, Κάβουρας είπε Καλησπέρα υπάρχει ένα bug στο game, που το έχουνε πάρα πολλά άτομα από ότι βλέπω ακόμα και εγώ. Δεν λειτουργεί το direct storage ακόμα και αν το pc σου το υποστηρίζει κανονικά. Επίσης ένα tip που έχω για performance έιναι να βγάλεις από το game το affinity στο cpu 0 και έτσι θα τρέχει αρκετά καλύτερα. Κάθε 4 ώρες είναι καλό να κάνεις restart γιατί κάτι θέμα έχει και γεμίζει η vram και το game μετά κολλάει αφάνταστα. Καλά πλέον κάθε 2-3 ώρες κρασάρει σε μένα αν είμαι ειδικά scarlet ή iceshard. 🤣 Πολύ κουραστικό ειδικά σε κάτι side missions που ψάχνεσαι. Επίσης δε κάνει autosave σε σημεία που θα έπρεπε, όπως όταν μπαίνεις σε pop up camps.Κάνεις συνέχεια manual saves για να μη χάσεις items. Το μαμημένο είναι τόσο εθιστικό που ξεχνιέμαι να κάνω breaks με αποτέλεσμα αν κάνω πολλά biome warps να χάνω progress από τα crashes.🤣
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. χθες στις 11:56 πμ Δημοσ. χθες στις 11:56 πμ Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με τις πρώτες ώρες.
Mr Aris Δημοσ. χθες στις 04:35 μμ Δημοσ. χθες στις 04:35 μμ Μεγάλη επιτυχία φαίνεται να έχει κάνει το παιχνίδι πάντως 1.38m users ταυτόχρονα. Σφαγή 😅, που να τανε και κάνα αριστούργημα δηλαδή 🤣, τουλάχιστον βάση της αξιολόγησης στο steam. Βέβαια όλοι μουρμουρανε για τις επιδόσεις ενώ προφανώς περνάνε ζάχαρη με το παιχνίδι🤣.Αλλιώς τι κάνει τόσος κόσμος σε παιχνίδι με τιμή εκκίνησης 70€ 🤔 να πω ότι το δίναν τσάμπα.... 1
ilos Δημοσ. χθες στις 09:34 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 09:34 μμ Αν κάποιος δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με MH δε μπορεί να καταλάβει αυτό το "φαινόμενο" με τους τόσους παίχτες. Ναι τεχνικά είναι χάλι μαύρο σαν το DD2 και χειρότερα γιατί τουλάχιστον το DD2 δε μου κράσαρε τόσο πολύ, ούτε φόρτωνε άθλια LODs στα 2 μέτρα και textures επιπέδου PS3. Αλλά από πλευράς gameplay παίρνει άριστα, πήραν ότι άξιζε από το rise και το εφάρμοσαν στην συνταγή του world. Όσο παίζεις τόσο καλύτερο γίνεται tbh. Είμαι κάπου HR30 έχω αρχίσει κάποια από τα tempered, αλλά μου κάνει εντύπωση πόσο εύκολα πέφτουν με το σάπιο gear μου.🤣 Σήμερα έπαιξα κάπου 5 ώρες συνεχόμενα μέχρι να κρασάρει (κλασικά στο scarlet forest). Το μόνο που έκανα για αυτή τη θεαματική αλλαγή🤣 είναι uninstall το high resolution texture pack που έτσι και αλλιώς δε το χρησιμοποιώ με 10ρα κάρτα απλά ήθελα να δω πως είναι το game με αυτά (αν και έχει πάλι τα ίδια θέματα). Κάποιοι προσπαθούν με το ReFramework να τα φέρουν τα visuals σε καλύτερη μοίρα. Υπάρχει αρκετό ψωμί στο modding, όπως και με το world θα βγάλουμε άκρη γιατί από την Capcom προσωπικά δε περιμένω καμία βοήθεια. 9 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα με τις πρώτες ώρες. Είναι μέχρι να μπεις στο πνεύμα. Μόλις κάνεις master κάποιο όπλο και μάθεις να παίζεις με το focus αρκετά μιλάμε τα πας όλα πουπουκουλού 🤣 Εγώ πχ με το LS απλά στην αρχή βάζω το rocksteady και κάνω λίγο facetank μέχρι να φτάσω red meter και μετά τέλος. Με το που σκάσω helmbreaker, συνήθως έχω ήδη αρκετά wounds για να ξαναπάρω καπάκι το meter και να φάνε flinch για να συνεχίσει ο φαύλος κύκλος. Κάποια βέβαια είναι λίγο πιο ζόρικα και μπορεί να έχουν τίποτα hyperarmor attacks ή grabs που εκεί θέλει λίγο προσοχή.
Κάβουρας Δημοσ. χθες στις 10:08 μμ Δημοσ. χθες στις 10:08 μμ Μπορεί να έχω να παίξω MH από psp και Wii αλλά το game παίζεται πολύ πιο εύκολα από τότες. Βοηθάει ότι είναι πιο γρήγορο με περισσότερο action περισσότερες κινήσεις, items και δεν θέλει να τα κάνεις όλα τέλεια όπως παλιά. Αν έπαιζα τα παλιά games όπως παίζω τώρα θα ήμουν σε μόνιμο καροτσάκι. Τώρα είμαι Noob αλλά το απολαμβάνω αρκετά. Και αυτό κάνει τεράστια διαφορά στο παιχνίδι. 1
nikos5800 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 15 ώρες πριν, Mr Aris είπε Μεγάλη επιτυχία φαίνεται να έχει κάνει το παιχνίδι πάντως 1.38m users ταυτόχρονα. Σφαγή 😅, που να τανε και κάνα αριστούργημα δηλαδή 🤣, τουλάχιστον βάση της αξιολόγησης στο steam. Βέβαια όλοι μουρμουρανε για τις επιδόσεις ενώ προφανώς περνάνε ζάχαρη με το παιχνίδι🤣.Αλλιώς τι κάνει τόσος κόσμος σε παιχνίδι με τιμή εκκίνησης 70€ 🤔 να πω ότι το δίναν τσάμπα.... Το παιχνίδι σαν παιχνίδι είναι αριστούργημα από τις κριτικές που βλέπω απλά το performance είναι κακο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα