Cubicolor Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) παιδια να κανω μια ερωτηση το παιχνιδι αυτο θελει gen 5 nvme η gen 4? γιατι διαβασα οτι το συγκεκριμενο χρησιμοποιει direct storage.. διαβασα οτι με gen 5 nvme παιζει καλυτερα σε σχεση με gen 4 nvme ισχυει αυτο? Επεξ/σία 15 Μαρτίου από Cubicolor
ilos Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 12 ώρες πριν, Cubicolor είπε παιδια να κανω μια ερωτηση το παιχνιδι αυτο θελει gen 5 nvme η gen 4? γιατι διαβασα οτι το συγκεκριμενο χρησιμοποιει direct storage.. διαβασα οτι με gen 5 nvme παιζει καλυτερα σε σχεση με gen 4 nvme ισχυει αυτο? Εγώ πάντως από gen4 nvme το έβαλα σε έναν απλό sata και μηδένισα σχεδόν όλα τα crashes σε συνδυασμό με την κάρτα να τρέχει σε stock + το reframework.🤣 Η μόνη διαφορά που θα δεις είναι κάποια msec όσο φορτώνει από την μια περιοχή στην άλλη lol.
Cubicolor Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 minute ago, ilos said: Εγώ πάντως από gen4 nvme το έβαλα σε έναν απλό sata και μηδένισα σχεδόν όλα τα crashes σε συνδυασμό με την κάρτα να τρέχει σε stock + το reframework.🤣 Η μόνη διαφορά που θα δεις είναι κάποια msec όσο φορτώνει από την μια περιοχή στην άλλη lol. οποτε η διαφορα ειναι μηδαμινη σωστα?
ilos Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, Cubicolor είπε οποτε η διαφορα ειναι μηδαμινη σωστα? Εδώ σου έγραψα δεν έχει καμία διαφορά με απλό sata στο performance. Δε ξέρω αν χρησιμοποιεί καθόλου το direct storage για gpu streaming όπως υποστηρίζει. Έχω και win10 οπότε ίσως σε μένα δεν είναι active όλες οι λειτουργίες του, πάντως συστήνω να κάνετε overwrite με τα v1.2.3 dlls. Αν έχεις 32+ GB RAM tbh ελάχιστη σημασία έχει. Την μόνη μεγάλη διαφορά στο game την κάνει κυρίως το CPU και λίγο οι μνήμες, γιατί εκεί οφείλονται οι μεγάλες ντρόπες. GPU σε χαμηλότερες αναλύσεις ή με performanse/ultra performance upscaling presets παίζεις 1440p άνετα χωρίς framegen ακόμα και με το σαπάκι την 6700 που είχα πάρει πυρ παρά πριν 3 χρόνια.
Cubicolor Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 11 hours ago, ilos said: Εδώ σου έγραψα δεν έχει καμία διαφορά με απλό sata στο performance. Δε ξέρω αν χρησιμοποιεί καθόλου το direct storage για gpu streaming όπως υποστηρίζει. Έχω και win10 οπότε ίσως σε μένα δεν είναι active όλες οι λειτουργίες του, πάντως συστήνω να κάνετε overwrite με τα v1.2.3 dlls. Αν έχεις 32+ GB RAM tbh ελάχιστη σημασία έχει. Την μόνη μεγάλη διαφορά στο game την κάνει κυρίως το CPU και λίγο οι μνήμες, γιατί εκεί οφείλονται οι μεγάλες ντρόπες. GPU σε χαμηλότερες αναλύσεις ή με performanse/ultra performance upscaling presets παίζεις 1440p άνετα χωρίς framegen ακόμα και με το σαπάκι την 6700 που είχα πάρει πυρ παρά πριν 3 χρόνια. απλα αυτος ο κινεζος λεει στο video του οτι το παιχνιδι θελει αποκλειστικα nvme gen 5 για να παιξει δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.
ilos Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Cubicolor είπε απλα αυτος ο κινεζος λεει στο video του οτι το παιχνιδι θελει αποκλειστικα nvme gen 5 για να παιξει δεν μπορω να το καταλαβω αυτο. 🤣
Cubicolor Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 4 minutes ago, ilos said: 🤣 αυτος το λεει δεν το λεω εγω
ilos Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου Κοίτα επειδή δεν έχω τεστάρει με το high resolution texture pack λόγω κάρτας, ίσως εκεί κάνει μια απειροελάχιστη διαφορά, Σε sata κυρίως γιατί χλωμό να δεις μεταξύ nvme ακόμα και gen 3 να έχεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου Το καλοκαίρι θα μπει Lagiacrus όπως δείχνει το teaser. Edit:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Μαρτίου Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου Αρκετές λεπτομέρειες που υπήρχαν στο World, γίνονται καλύτερα στο Wilds (αν και το πώς πίνει η Rathian με το κεφάλι να μπαίνει σχεδόν όλο μέσα -φαίνεται στο animation, όχι στο thumbnail- είναι κάπως...): Poisoned monster effect και capture (που μετά πήγαινε στην βάση και το ανέλυαν) ήταν πιο καλά στο World. Eπίσης τα snow physics (που ήταν το μεγάλο κομμάτι του Iceborne) ήταν καλύτερα παλιά, αλλά γενικά το Wilds έχει βελτιώσει αρκετά πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα