Προς το περιεχόμενο

Monster Hunter Wilds

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το performance ειναι όντως τραγικό, και τα textures θυμίζουν παιχνίδια του 2010 σε σημείο που απογοητεύει.
Το story και το gameplay πολυ ωραίο, αν και προσωπικά θα προτιμούσα λιγότερα cinematics και διαλόγους.
Διάβασα οτι πρόβλημα με το performance οφείλεται στο Denuvo αλλά δεν το έχω ψάξει αναλυτικά.

• Απαντ. 117
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο έπαιξα πάντως μια χαρά έτρεχε , βέβαια δε λέει κάτι αυτό, μιας και έπαιξα ελάχιστα, Τεσπα πιστεύω να το πιάσω κανονικά μέσα στη βδομάδα 

Δημοσ.

Γιατί είχα την ιδέα ότι ήταν open-world? Περίεργο, anyways. Τα textures είναι τρισάθλια σε πολλές φάσεις, αλλα τουλάχιστον πέρα από το κάκιστο ΑΑ, τρέχει ok (PS5). Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω με τι να δείρω τα monsters. 

Και ναι το game είναι πιο εύκολο, χωρίς καν να καλέσεις backup. Το focus mode καλο, αλλα δεν βολεύει ιδιαιτερα στο L2. Το story/γράψιμο εντάξει, αστείο και όχι δεν είναι δικαιολογία το πάντα έτσι ήταν τι περίμενες. 

Τουλάχιστον το clipping είναι πολύ πιο υποφερτό σε σχέση με το World.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γιατί είχα την ιδέα ότι ήταν open-world? Περίεργο, anyways. Τα textures είναι τρισάθλια σε πολλές φάσεις, αλλα τουλάχιστον πέρα από το κάκιστο ΑΑ, τρέχει ok (PS5). Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω με τι να δείρω τα monsters. 

Και ναι το game είναι πιο εύκολο, χωρίς καν να καλέσεις backup. Το focus mode καλο, αλλα δεν βολεύει ιδιαιτερα στο L2. Το story/γράψιμο εντάξει, αστείο και όχι δεν είναι δικαιολογία το πάντα έτσι ήταν τι περίμενες. 

Τουλάχιστον το clipping είναι πολύ πιο υποφερτό σε σχέση με το World.

Βάλε καταρχάς το focus στο toggle αντί για hold από τα settings. Για μένα κάνει κάνει το game αρκετά πιο εύχρηστο και λιγότερο κουραστικό. Απλά μη ξεχάσεις να το ξανααλλάξεις (πχ αν φας knockdown ή είσαι low) γιατί δε θα μπορείς να κάνεις seathe ή να τρέξεις.🤣 Μπορείς να φωνάξεις το seikret όσο είσαι σε focus βέβαια, αλλά δε στο προτείνω γιατί δεν έχεις i-frames (όπως όταν είσαι knocked down ή με καλό roll) και πολλές φορές έρχεται υπό γωνία που σε πάει τρέχοντας προς τα attacks.🤣 Εγώ πάντως το χρησιμοποιώ μόνο για sharpen/weapon switch και για να πάρω τα supply items αν δίνει το quest.

Μάθε να παίζεις γενικά πολύ με το focus γιατί κάνει το flow πολύ πιο ευχάριστο, τα hunts πολύ πιο γρήγορα imo και υπάρχουν later κάποια mechanics που είναι απαραίτητο. Και εγώ είχα θέμα μέχρι να το συνηθίσω στη beta πέρασαν κάπου 10-15 ώρες για να μπω στο πνεύμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ok κάπως καλύτερα τώρα που αφιέρωσα παραπάνω ώρες. Παρόλα αυτά δεν μου αρέσει που αφαιρέσανε το tracking τελείως, ότι δεν έχεις ένα main grand hub, που δεν έχεις garden και μερικά ακόμα. Το combat/animation/exploring είναι καλύτερο σίγουρα. Από εκεί και πέρα, να πω την αλήθεια, μέχρι στιγμής, το World ήταν πιο fun.

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ok κάπως καλύτερα τώρα που αφιέρωσα παραπάνω ώρες. Παρόλα αυτά δεν μου αρέσει που αφαιρέσανε το tracking τελείως, ότι δεν έχεις ένα main grand hub, που δεν έχεις garden και μερικά ακόμα.

Γενικά είναι πιο λιτό σε μερικά πράγματα (εδώ το World και το Rise ήταν σε σχέση με τα παλιότερα που δεν έχω παίξει, γιατί streamline τα παιχνίδια για περισσότερο κόσμο). Δεν μπορούμε να στείλουμε τα palicos να δείρουν τέρατα όπως σε World/Rise για mats νομίζω. Εκτός αν βγαίνει πιο μετά μέσα στο High Rank.

• Like 1
Δημοσ.

Έβγαλε mod o praydog που ανοίγει δυνατότητες vr για το game και φτιάχνει το frame pacing . Το frame pacing θα το βάλω για το vr δεν θα μπω καν στο κόπο.

Δημοσ.

Νομίζω τέλος το παιχνίδι από μένα. Κάπου στο HR60-70 είμαι αλλά δε βλέπω τι άλλο έχει να κάνω. Έχω το build που θέλω και μέσες άκρες τα decos που θέλω και δε βλέπω το λόγο να φαρμάρω Arkveld με τις ώρες/μέρες για να πετύχω κάποια τελευταία decos.

Το απόλαυσα πάρα πολύ το παιχνίδι αλλά πάνω που κλίκαρε επιτέλους το gameplay με το longsword και άρχισα να πετυχαίνω τα counters consistently...δεν είχα content να φαρμάρω. Έτσι είναι όλα τα Monster Hunter? Ποιο είναι αυτό το endless grind που διάβαζα? Τι κάνεις αφού κάνεις το armor και τα build που θες πέρα από το να κυνηγάς κάτι upgrades επιπέδου 2%?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Νομίζω τέλος το παιχνίδι από μένα. Κάπου στο HR60-70 είμαι αλλά δε βλέπω τι άλλο έχει να κάνω. Έχω το build που θέλω και μέσες άκρες τα decos που θέλω και δε βλέπω το λόγο να φαρμάρω Arkveld με τις ώρες/μέρες για να πετύχω κάποια τελευταία decos.

Το απόλαυσα πάρα πολύ το παιχνίδι αλλά πάνω που κλίκαρε επιτέλους το gameplay με το longsword και άρχισα να πετυχαίνω τα counters consistently...δεν είχα content να φαρμάρω. Έτσι είναι όλα τα Monster Hunter? Ποιο είναι αυτό το endless grind που διάβαζα? Τι κάνεις αφού κάνεις το armor και τα build που θες πέρα από το να κυνηγάς κάτι upgrades επιπέδου 2%?

Κοίταξε παραδοσιακά τα MH δεν έχουν endgame μέχρι να βγει το expansion με το Master/G-Rank. Από εκεί και πέρα έχει αρκετό grind, αν θες να κάνεις minmax Artian Weapons, να σου κάτσουν τα god tier decos και γενικά αν παίζεις πολλαπλά όπλα/builds (όχι μόνο LS). Πχ εγώ είμαι HR100+ και με το ζόρι έχω φτιάξει καμιά 10ρια rarity 8 όπλα απλά για να έχω να παίζω κάτι διαφορετικό και να μη καώ μόνο με LS/Gunlance που είμαι main. Και είμαι μακριά ακόμα από το να κάνω craft όλα τα charms, να maxάρω armor και τα Artians μου και να έχω ότι decos χρειάζομαι για το κάθε Build (αν και είμαι πολύ κοντά σε αυτόν τον στόχο).

Με λίγα λόγια έχει πολύ grind χωρίς να έχει καν endgame, αλλά πρώτον δεν είναι απαραίτητο ειδικά αν παίζεις μόνο ένα weapon type, δεύτερον θα είναι obsolete η περισσότερη από αυτή τη δουλειά με το που βγει το expansion με το Master Rank και τρίτον αν σπάζεσαι ή δεν έχεις χρόνο μπορείς να βάλεις reframework με lua scripts και να κάνεις craft ότι υπάρχει. Εγώ προς το παρόν αντιστέκομαι στο τελευταίο, για να έχω ένα λόγο να συνεχίζω ακόμα μέχρι να βγουν τα title updates.🤣

Επεξ/σία από ilos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...