Mr Aris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως, όπως και στη beta, χωρίς fg κλειδώνει στα 60, της πουτ@ν@ς να γίνετε δεν αλλάζει αυτό, είτε 4κ είτε 1440p ακριβώς τα ίδια έχω, 116 με fg λόγο κόφτη από control panel, 1440 με dlss quality είναι δράμα η εικόνα πάντως, dlaa είναι όπως πρέπει να είναι. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Mr Aris
ilos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, Mr Aris είπε Εμένα πάντως, όπως και στη beta, χωρίς fg κλειδώνει στα 60, της πουτ@ν@ς να γίνετε δεν αλλάζει αυτό, είτε 4κ είτε 1440p ακριβώς τα ίδια έχω, 116 με fg λόγο κόφτη από control panel, 1440 με dlss quality είναι δράμα η εικόνα πάντως, dlaa είναι όπως πρέπει να είναι. Θα έχεις κλείσει το vsync υποθέτω.🤣 H beta είναι δράμα σε σχέση με το benchmark στις ίδιες ρυθμίσεις μπορεί να είσαι και 50% κάτω γιατί είναι κάργα cpu bound και τα weather effects και αυτά κόβουν πολύ που στο benchmark είναι μόνο για μια στιγμή. Μακάρι να κράταγε τα ~100-110 συνέχεια με framegen, αλλά δυστυχώς έχεις ντρόπες στα 80-90 και είναι χάλι εκεί τα inputs. 1
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Είναι η ιδέα μου ή το RT απουσιάζει από τη beta; Δε το βλέπω καθόλου στις ρυθμίσεις, σε αντίθεση με το benchmark tool.
just_a_dude Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Και στο benchmark απουσιάζει. Απλά το setting υπάρχει και το ότι σου ρίχνει 10% τα FPS. Δεν κατάλαβα άλλες διαφορές
Mr Aris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Και στο benchmark απουσιάζει. Απλά το setting υπάρχει και το ότι σου ρίχνει 10% τα FPS. Δεν κατάλαβα άλλες διαφορές εδώ έχει διαφορά , τουλάχιστον αισθητή 4 ώρες πριν, ilos είπε Θα έχεις κλείσει το vsync υποθέτω.🤣 Ένα δίκιο το έχεις 😅
ultraex2003 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1440p FSR Quality, FG On, RT On 7800x3d 102 bclk ram 6120 +7900 xt @3100/2814+15pl (1030 mv) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από ultraex2003
nikos5800 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δεν ξέρω ρε συς,ενώ μου αρέσουν οι χαρακτήρες και τα τέρατα από την άλλη δεν μου αρέσουν τα περιβάλλοντα αρτιστικα
nikosild Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Παιδιά το παιχνίδι παίζεται χαλαρά από Casual παίκτες που δεν είχαν επαφή με την προηγούμενη σειρά ή θα τα βρουν μπαστούνια ♤♠ ?
ilos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 9 ώρες πριν, nikosild είπε Παιδιά το παιχνίδι παίζεται χαλαρά από Casual παίκτες που δεν είχαν επαφή με την προηγούμενη σειρά ή θα τα βρουν μπαστούνια ♤♠ ? Με βάση ότι είναι περισσότερο σαν το world και ότι οποιαδήποτε στιγμή μπορείς να σκάσεις sos flare για online coop ή NPC's που δε τρώνε καν carts σε offline mode (όπως στο rise), το LR θα είναι ez όπως πάντα, το HR μπορεί να έχει κάποια difficulty spikes ίσως μέχρι να φτιάξεις gear και το endgame υποθέτω θα έχει κάποια πιο "ζόρικα" events. Κάποιος veteran πχ αν δε παίζει νέο όπλο δε νομίζω να δυσκολευτεί πουθενά από αυτά. Σε 1 ώρα βγαίνει το game και θα έχω άποψη λογικά τις επόμενες μέρες. 1
ilos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Πάντως οι τύποι είναι τραγικοί. 5 λεπτά μέχρι να κάνει launch από το steam (?!), άλλα 20+ μέχρι να κάνει precompile όλους τους shaders, άλλα 5-10 μέχρι να κάνει sync με τα cloud data για τα save data bonuses, άλλα 3-4 σε menu prompts μέχρι να βγεις στο main menu οπού σου έχει φάτσα φόρα DLC (έχει κάποια free που μπορείς να τα πάρεις). Κλασικά όμως για να γίνουν activate τα DLC πρέπει να κάνεις relaunch, πάω να κάνω και τώρα κατεβάζει το high resolution texture pack κοντά 70GB.🤣 Ποιο το νόημα του preload, παρά μόνο για να περάσουν οι 2 ώρες και να σου κόψει το refund χωρίς να παίξεις καν.🤣 Και περιμένουν ΕΤΣΙ να δεχτούν νέους πελάτες. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου από ilos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα