spanian Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν υπάρχει παιχνίδι που να έχει ούτε καν low RT σε medium settings, ειδικά σε requirements/recommended χωρίς να το αναφέρει. Εδώ αναφέρουν 60 με FG..λες να μην το διατυμπάνιζαν αν είχε κάποιου τύπου RT ? Το πιο πιθανό είναι να ήθελαν να δείξουν ότι θα τρέχει σε 60fps σε πιο οικονομικές gpus. ...με FG 60...απαράδεκτο gimmick marketing. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από spanian
ilos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου open beta (PT) 2024.10.31 - 2024.11.3 Ανοίγει 3 am 1/11 δηλαδή. ΥΓ λογικά 1-2 μέρες νωρίτερα θα έχει preload στο steam ~29 GB 1
ilos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Το preload για την playtest έχει ανοίξει στο steam. Αύριο 5 am ανοίγει τελικά, 4
ilos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Όσοι την κατεβάσατε κάντε το ψυχικό και τρέξτε την μια κιόλας γιατί οι Θεούληδες έχουν κάνει το απίστευτο και θέλει κοντά 10 λεπτά για shader precompile (δεν χρησιμοποιεί κιόλας όλα τα threads ~33% usage σε 5700x3d λογικά για να μην έχουμε "ατυχήματα")🤣. Ώστε να είστε έτοιμοι αν πείτε να ξενυχτίσετε το βράδυ. Γενικά όμως το βλέπω να πέφτει κλάμα με το performance αν κρίνω από το PS5 και το DD2 που ήταν στην ίδια engine. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 5 λεπτά πριν, ilos είπε Γενικά όμως το βλέπω να πέφτει κλάμα με το performance αν κρίνω από το PS5 και το DD2 που ήταν στην ίδια engine. Καμια σχέση από ότι έχω δει μέχρι στιγμής, σίγουρα δεν είναι stable 60 fps, αλλα καμια σχέση με κάτι below 30 fps που είχε το DD2. Σε PS5 αναφέρομαι. Περιμένω εντυπώσεις! 2
Mr Aris Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Σίγουρα τρέχει καλύτερα από το dragons dogma 2, ακόμα και και το βίντεο του re engine τρέχει βούτυρο 🤣, στο dd2 μετά τα updates έτρεχε έτσι Βγήκε και update σήμερα για το dd2 3,3gb κάνει δουλίτσα η capcom 🤣 Εντωμεταξύ η διαφορά απλής με όλες τις άλλες digital εκδοσεις είναι τα cosmetics? Τίποτα άλλο? Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από Mr Aris
ilos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ACCESS ΣΤΗΝ PLAYTEST ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ STEAM https://store.steampowered.com/app/2246340/Monster_Hunter_Wilds/ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ PREORDERS. Δε θα έπρεπε να γράφω τα αυτονόητα, αλλά υπάρχει κόσμος που την έχει πατήσει με ύποπτα links από social media που οδηγούν σε phishing sites για steam accounts.... 2
Virus200 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, ilos είπε ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ACCESS ΣΤΗΝ PLAYTEST ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ STEAM https://store.steampowered.com/app/2246340/Monster_Hunter_Wilds/ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΤΑ ΤΑ PREORDERS. Δε θα έπρεπε να γράφω τα αυτονόητα, αλλά υπάρχει κόσμος που την έχει πατήσει με ύποπτα links από social media που οδηγούν σε phishing sites για steam accounts.... Άσε τις οδηγίες και μπες να παίξεις να μας πεις πως σου φάνηκε 😂
ilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Virus200 είπε Άσε τις οδηγίες και μπες να παίξεις να μας πεις πως σου φάνηκε 😂 Ανεβάζω τις πρώτες 2 ώρες που έπαιξα στο YT. 4 monsters έχει όλα και όλα, δε θα δεις πολύ πράγμα δηλαδή εκτός από τα όπλα που τα δοκιμάζω τα περισσότερα σιγά σιγά. Προς το παρόν έπαιξα μόνο LS που έχω βαρέσει τις περισσότερες ώρες κυρίως στο Rise για να έχω μια αίσθηση της δυσκολίας, Ψιλοαπογοητεύτηκα tbh μετά από primordial Malzeno fully dect να τρέμει το φυλλοκάρδι σου, να ρίχνει άνετα ταρίφα το party σε (apex) Rey Dau με starting demo gear.🤣 Το game είναι ουσιαστικά World 2 (χωρίς το clutch claw ευτυχώς) + το wound system + κάποια καλά combat additions από το rise. Το pack mechanic δε το πολυκαταλαβαίνω, αφού με 2-3 σκατά πάει περίπατο. Το performance είναι ΠΑΡΑ πολύ καλύτερο από ότι πίστευα. 0 traversal και shader compilation stutters και το βασικότερο ανεπαίσθητο input lag από το frame gen (στο οποίο είμαι πολύ ευαίσθητος ειδικά με LS και counter όπλα). Σε γενικές γραμμές στην ερημιά χτυπά 90-120 fps, στο camp αν το lobby έχει πολύ κόσμο θα δεις 80ρια άντε και στο Rey Dau fight γιατί δεν έχω τρελή κάρτα με τόσα lightning particle effects. Αν τρέχει έτσι και στο launch παίζεται άνετα δηλαδή 1440p high frame gen με μικρο-μεσαία καρτούλα. Τα requirements καμία σχέση με την πραγματικότητα δηλαδή. Τα lobby έχουν κάποια θέματα με connectivity λογικό, αν επιμείνεις θα βρεις κάποιο να παίξεις ειδικά στο worldwide. Τέτοια ώρα που άνοιξε μόνο με Γιαπωνέζους ήμουν βέβαια (καλύτερα).🤣 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου από ilos 4
Virus200 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Και μένα στο ps5 σχετικά καλό μου φάνηκε το παιχνίδι και όσα είπες και εσύ ότι πρόκειται για ένα world 2( θετικό για μένα 😂). Εχει μπει εδώ και καιρό wishlist και θα περιμένω να βγει να δω πως θα είναι final στο ps5 γιατί μεγαλώσαμε και δύσκολα αποχωρίζομαι τον καναπέ και την κονσόλα τώρα πια 😂
Mr Aris Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Εξαιρετικό το performance όσοι μπορείτε dlaa βάλτε το, δε μασάει πουθενά, μάλλον βγάλανε το dd2 ως beta για να κάνουν αυτό βούτυρο καλή φάση 🤣 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Δημοσ. 1 Νοεμβρίου Χαλαρά το DD2 ήταν beta, μην σου πω alpha, το έχουν πει διάφοροι σε κωμικό βαθμό. Όπως και να έχει χαίρομαι που το game τρέχει καλά και είναι η συνεχεια του World, που προσωπικά ήταν το μοναδικό Monster Hunter που ειλικρινά διασκέδασα. Επίσης από ότι βλέπω το εμετικό clipping που μου προκαλούσε πονοκέφαλο έχει διορθωθεί αρκετά. 1
ThrowDOWN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Μόνο σε εμένα παίζει εντελώς σκατα ? Textures που δεν φορτώνουν, κυνηγαω κάτι 8 πολύγωνα monsters 🤣🤣. Ότι settings και να δοκίμασα δεν βγαίνει άκρη, έφυγε απαλό delete , ελπίζω στο release να στρώσει ,κρίμα και γούσταρα full mhw είχα ένα 700αρι ώρες με hammer ,gs ,ls
NoiSy MaN Δημοσ. 2 Νοεμβρίου Δημοσ. 2 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, ThrowDOWN είπε Μόνο σε εμένα παίζει εντελώς σκατα ? Textures που δεν φορτώνουν, κυνηγαω κάτι 8 πολύγωνα monsters 🤣🤣. Ότι settings και να δοκίμασα δεν βγαίνει άκρη, έφυγε απαλό delete , ελπίζω στο release να στρώσει ,κρίμα και γούσταρα full mhw είχα ένα 700αρι ώρες με hammer ,gs ,ls Πιθανότατα θέμα vram, κατέβασε textures σίγουρα και βάλε κάνα dlss perf ή κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου από NoiSy MaN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα