Mr Aris Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Εμένα πάντως, όπως και στη beta, χωρίς fg κλειδώνει στα 60, της πουτ@ν@ς να γίνετε δεν αλλάζει αυτό, είτε 4κ είτε 1440p ακριβώς τα ίδια έχω, 116 με fg λόγο κόφτη από control panel, 1440 με dlss quality είναι δράμα η εικόνα πάντως, dlaa είναι όπως πρέπει να είναι. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από Mr Aris
ilos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 20 ώρες πριν, Mr Aris είπε Εμένα πάντως, όπως και στη beta, χωρίς fg κλειδώνει στα 60, της πουτ@ν@ς να γίνετε δεν αλλάζει αυτό, είτε 4κ είτε 1440p ακριβώς τα ίδια έχω, 116 με fg λόγο κόφτη από control panel, 1440 με dlss quality είναι δράμα η εικόνα πάντως, dlaa είναι όπως πρέπει να είναι. Θα έχεις κλείσει το vsync υποθέτω.🤣 H beta είναι δράμα σε σχέση με το benchmark στις ίδιες ρυθμίσεις μπορεί να είσαι και 50% κάτω γιατί είναι κάργα cpu bound και τα weather effects και αυτά κόβουν πολύ που στο benchmark είναι μόνο για μια στιγμή. Μακάρι να κράταγε τα ~100-110 συνέχεια με framegen, αλλά δυστυχώς έχεις ντρόπες στα 80-90 και είναι χάλι εκεί τα inputs. 1
naruto14 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Είναι η ιδέα μου ή το RT απουσιάζει από τη beta; Δε το βλέπω καθόλου στις ρυθμίσεις, σε αντίθεση με το benchmark tool.
just_a_dude Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Και στο benchmark απουσιάζει. Απλά το setting υπάρχει και το ότι σου ρίχνει 10% τα FPS. Δεν κατάλαβα άλλες διαφορές
Mr Aris Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, just_a_dude είπε Και στο benchmark απουσιάζει. Απλά το setting υπάρχει και το ότι σου ρίχνει 10% τα FPS. Δεν κατάλαβα άλλες διαφορές εδώ έχει διαφορά , τουλάχιστον αισθητή 4 ώρες πριν, ilos είπε Θα έχεις κλείσει το vsync υποθέτω.🤣 Ένα δίκιο το έχεις 😅
ultraex2003 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1440p FSR Quality, FG On, RT On 7800x3d 102 bclk ram 6120 +7900 xt @3100/2814+15pl (1030 mv) Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου από ultraex2003
nikos5800 Δημοσ. χθες στις 10:34 πμ Δημοσ. χθες στις 10:34 πμ Δεν ξέρω ρε συς,ενώ μου αρέσουν οι χαρακτήρες και τα τέρατα από την άλλη δεν μου αρέσουν τα περιβάλλοντα αρτιστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα