dark-ex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ένα θέμα που έχω, χρειάζομαι την κάτοψη από το οικόπεδο για να γίνει χωρισμός επειδή δεν είναι όλο δικό μου απλά ο συμβολαιογράφος που έχει το αρχείο δεν μπορεί να βρει το σχέδιο υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου αλλού αντίγραφο?
NikosKallithea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, dark-ex είπε Καλησπέρα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ένα θέμα που έχω, χρειάζομαι την κάτοψη από το οικόπεδο για να γίνει χωρισμός επειδή δεν είναι όλο δικό μου απλά ο συμβολαιογράφος που έχει το αρχείο δεν μπορεί να βρει το σχέδιο υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου αλλού αντίγραφο? Ρώτα μηχανικό ή πήγαινε στην πολεοδομία
andreas1gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 41 λεπτά πριν, dark-ex είπε Καλησπέρα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει σε ένα θέμα που έχω, χρειάζομαι την κάτοψη από το οικόπεδο για να γίνει χωρισμός επειδή δεν είναι όλο δικό μου απλά ο συμβολαιογράφος που έχει το αρχείο δεν μπορεί να βρει το σχέδιο υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάπου αλλού αντίγραφο? Το τοπογραφικό το έβγαλε ένας τοπογραφος μηχανικός στον οποίο πήγατε... Το τοπογραφικό αφού το πήρατε από τον τοπογραφο το πήγατε στον συμβολαιογράφο... Ο συμβολαιογράφος σας εδωσε αντίγραφο μαζί με το συμβόλαιο. Οποτε πρεπει να το έχετε κ εσείς στο αρχειο σας. Αν και εσείς το έχετε χάσει, τότε ρωτήστε στον τοπογραφο πολύ σας το έβγαλε. Αν και αυτός δεν το εχει κρατήσει (δεν εχει καμία υποχρέωση να το εχει κρατήσει), τοτε θα ζητήσετε να σας το ξανα δημιουργήσει, πληρώνοντας τα αναλογα χρήματα.
dark-ex Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Το τοπογραφικό το έβγαλε ένας τοπογραφος μηχανικός στον οποίο πήγατε... Το τοπογραφικό αφού το πήρατε από τον τοπογραφο το πήγατε στον συμβολαιογράφο... Ο συμβολαιογράφος σας εδωσε αντίγραφο μαζί με το συμβόλαιο. Οποτε πρεπει να το έχετε κ εσείς στο αρχειο σας. Αν και εσείς το έχετε χάσει, τότε ρωτήστε στον τοπογραφο πολύ σας το έβγαλε. Αν και αυτός δεν το εχει κρατήσει (δεν εχει καμία υποχρέωση να το εχει κρατήσει), τοτε θα ζητήσετε να σας το ξανα δημιουργήσει, πληρώνοντας τα αναλογα χρήματα. Είναι παλιά του 70' δεν ξέρω αν τότε εκτός από τον συμβολαιογράφο κρατούσαν αντίγραφο και αλλού από το σχέδιο
andreas1gr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dark-ex είπε Είναι παλιά του 70' δεν ξέρω αν τότε εκτός από τον συμβολαιογράφο κρατούσαν αντίγραφο και αλλού από το σχέδιο Τότε και να το βρεις σου είναι Άχρηστο. Πρέπει να βγει καινούργιο με συντεταγμένες (βάσει ΕΓΣΑ '87) Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από andreas1gr
airtrelomike13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Χρειάζεται καινούριο τοπογραφικό με συντεταγμένες. Δεν είναι κάτι. Θα πας με ένα τοπογράφο να στο μετρήσει και όλα καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα