philos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα! Την black friday παρήγγειλα έναν φούρνο μικροκυμάτων από το Πλαίσιο, που έλεγε Άμεσα διαθέσιμο. Επειδή τελικά το προϊόν δεν ήταν διαθέσιμο σύντομα, χθες βράδυ ζήτησα ακύρωση παραγγελίας από την online φόρμα και σήμερα 9:30πμ μου ήρθε το ακυρωτικό e-mail. Θέλω να ρωτήσω: σε πόσες μέρες θα δω τα χρήματα στην Alpha Bank μου; Είχα πληρώσει με κάρτα. Έχει κανείς εμπειρία; Έχω ρωτήσει και το Πλαίσιο, αλλά υποθέτω ότι θα μου πουν το τυπικό ότι δώσανε την εντολή.
philos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2023 13/12 μου έστειλε mail το Πλαίσιο ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ενημερώνουν άμεσα την τράπεζα για την αποδέσμευση του ποσού. Το επισυναπτόμενο pdf- αποδεικτικό είχε ημερομηνία 8/12. Σήμερα 24/12 ακόμα δεν έχω δει τα χρήματα στο λογαριασμό. Άρα μέχρι στιγμής μετράμε 7 εργάσιμες, για να μην αναφέρω τις μη εργάσιμες.
philos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2023 Μίλησα με Alpha Bank. Μου είπαν το εξής: ότι το ποσό (65 EUR) απλά αποδεσμεύτηκε, αν κατάλαβα καλά εννοούσε ότι είναι σαν να μην έγινε ποτέ. Πριν λίγες μέρες να πω ότι έβλεπα πάνω πάνω στις συναλλαγές ebanking τη συναλλαγή (πολύ πιο πάνω από ότι θα έπρεπε) με πορτοκαλί λωρίδα. Ξαφνικά εδώ και μέρες εξαφανίστηκε η συναλλαγή από όλο το ιστορικό συναλλαγών, δεν φαίνεται πουθενά. Εγώ όμως δεν είδα ποτέ να πιστώνονται πίσω αυτά τα 65 EUR στη κάρτα (δεν μιλάμε για πιστωτική αλλά για χρεωστική). Θυμάμαι πολύ καλά ότι όταν είχα κάνει τη συναλλαγή, είχα 67 EUR στην κάρτα και αφαιρέθηκαν τα 65, άρα μείνανε 2 EUR: Τι παίζει; Λέτε να μου διέφυγε η αφαίρεση και τώρα περιμένω τζάμπα να μου προστεθούν; Πολύ περίεργο, δεν είναι ότι είχε τα εκατομμύρια μέσα να πεις ότι δεν ξέρω τι μου αφαιρείται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα