lak10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπερα εχω την μητρικη MSI B550 Gaming Plus και απο βλακεια δικη μου εφυγε ενα μικρο μαυρο πλαστικη απο την optical θυρα. Η θυρα λειτουργει απλα δεν κουμπωνει εντελως το καλωδιο με αποτελεσμα να βγαι ευκολα εχετε καμια ιδεα πως μπορει να φτιαχθει?
xakerofxanthi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Βρηκα αυτο. Εχει το ιδιο θεμα με εσενα απο οτι καταλαβα
atheatos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Και εγώ την ίδια περίπου μητρική με σένα b550 msi με το ίδιο πρόβλημα ( μάλλον η MSI στην συγκεκριμένη σειρά έχει πρόβλημα στα πλαστικά....) και αγόρασα κάρτα ήχου με toslink καρφί 3.5 mm αυτή την φορά. Βέβαια υπήρχε και η λύση να κολλήσω με logo έναν ανταπτορα σαν και αυτόν https://www.skroutz.gr/s/8999675/DeLock-Metatropeas-Toslink-male-se-Toslink-female-65273.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αλλά σκέφτηκα ότι έτσι θα καταστρέψω την μητρική σε περίπτωση που πάθει κάτι.
lak10 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 ευχαριστω παιδια μαλλον προβλημα με ελατωματικα πλαστικα παιζει γιατι το καλωδιο εφτανε καλα δεν ηταν τσιτα. το πολυ πολθθ να γυρσιω στο aux δεν ειδα διαφορα με την οπτικη εχω τα logitich Ζ525
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα