cybereddie Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Ποίο έιναι το καλύτερο set απο codec για να εχεις ενημερωμενο καλυτερα το pc-άκι σου , τη σήμερον ? Οι διαφωτιστές του site ας πουν τη γνώμη τους (όχι αναφορά ποιά υπάρχουν, αλλά ποιά ειναι καλά και δουλεύουν) εγώ ειμαι μεταξύ ace mega pack kai του kazaa lite full codecs, τί λέτε?
RaNd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 "Codecs 6 0 13 _ all in 1 " Χωρις να χτυπαει ο ενας με τον αλλον και παιζουν τα παντα! (Codecs6013_allin1.exe)
patrickdrd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 στείλε μας αν θες RaND και το link για να τους κατεβάσουμε...
RaNd Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm Freeware :!:
adams Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Απλα κανενα...... βαζεις οσα σου χρειαζονταο (divx,xvid,ffdshow,ac3 filter,mkv lite pack,κ.λ.π) Δεν υπαρχει λογος να βαλεις codec packs περισσοτερη ζημια κανουν παρα καλο..οταν βρεις κατι και δεν σου παιξει βαζεις και τον απαιτουμενο Xρησιμοποιηστε επισης εναν "καλο" player (π.χ media player classic,bsplayer,core,zoom)
cybereddie Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Απλα κανενα......βαζεις οσα σου χρειαζονταο (divx' date='xvid,ffdshow,ac3 filter,mkv lite pack,κ.λ.π) kalo akougetai
StavrosD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Αν εγκαταστήσεις όλα τα Codec να μην παραξενευτείς αν σέρνεται ο υπολογιστής σου σε όλες τις βαριές εφαρμογές. Αυτό θα συμβεί επειδή θα φουσκώσει η registry, με αποτέλεσμα κάθε φορά που θα χρειάζεται κάτι θα αργούν περισσότερο να το βρουν τα windows
cybereddie Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 αμα γεννησει - ξεφουσκώνει (απεγκατασταση και κρατάς μονο οτι χρειάζεται)
GrMikeD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2004 Egw ta mona pou exw egatestimena einai ta divx, xvid kai ac3 kai paizw ta panta, den exei tuxei tipota pou na min borei to pc mou na paiksei.
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Εγώ έχω εγκατεστημένο το kazaa lite full codecs και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Windows Media Player classic παίζω τα πάντα! Πριν από αυτό είχα το Nimo Codec Pack, αλλά μου παρουσίαζε προβλήματα και το έστειλα...
StavrosD Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Egw ta mona pou exw egatestimena einai ta divx, xvid kai ac3 kai paizw ta panta, den exei tuxei tipota pou na min borei to pc mou na paiksei. Αν έχεις και το Media Player Classic, δεν χρειάζεσαι ούτε το AC3 filter. Έχει και ενσωματομένη μηχανή για υπότιτλους (αν και το VobSub πάντα είναι χρήσιμο) Για όποιον δεν έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ας μάθει ότι σε λιγότερο από 1.5ΜΒ έχει: Avi splitter Matroska splitter Ogg splitter Realmedia splitter Realvideo deocoder Realaudio decoder Mpeg splitter Mpeg1 video decoder Mpeg2 video decoder Mpeg audio decoder (mp3) AC3 decoder LPCM decoder Audio CD reader VCD/SVCD/XCD reader DVD Video title set reader FLI/FLC decoder DVD2AVI project file decoder DTS/AC3 parser SHOUTcast receiver RoQ Decoder (ID software) AAC Decoder DTS decoder Nut splitter Και το καλύτερο: Δεν θέλει εγκατάσταση, και είναι και δωρεάν. http://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=82303&package_id=84358&release_id=227046
RaNd Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Το προβλημα δεν ειναι αν βλεπεις μονο κανα 2 DivX, αλλα αν εχεις ταινιες ripαρισμενες - κατεβασμενες εδω κ 2-3 χρονια! Εκει το DivX και το ΧVid ειναι αχρηστα! Γιατι θες και AngelPotion, και WMCodecs6, και SMR, κλπ κλπ! Αν ειναι να τρωμε 3 ωρες στο ψαξιμο και αλλες 2 στο κατεβασμα για 1 μηνα μεχρι να τα εχουμε ολα.... :roll: Για αυτο τον λογο βγηκαν τα πακετα και για αυτο το λογο τα πιο πολλα δεν κανουν σωστη δουλεια!
cybereddie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 telika to zhthma einai poso exeis psaksei to zhthma: an eisai arxarios , kala einai ta paketa (ena apo ayta) an eisai proxwrimenos (h gineis sthn poreia) kalo einai na exeis epilexei ti tha baleis kai telika oso perissotero dokimazeis, toso pio poly phdas to systhma soy, ara poy kai poy apla epanegkatastasi kai epilogi mono osa xeroume oti douleyn (xeskartarisma)
adi32 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2004 egw valei diafora kai pithanws ta exw kanei salata kai merika avi paizoyn san na einai se 16 xrwmata
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.