LouCi4er Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, @topos είπε Στο ups δεν μας απασχολεί το ποσες πριζες μπορεί να πάρει*, μας απασχολεί πόσα watt μπορεί να σηκώσει και κατά 2ον για πόση ώρα Π.χ Η tv εάν δεν καμία αρχαια plasma πες ~100watt, το PS5 ~220, ένα απλό router ~20watt. Τώρα το για την ηχομπαρα και κυρίως για το sub δεν ξέρω τι κατανάλωση έχουν, αλλά λογικά θα υποθέσω γύρω στα ~50-100 watt όταν είναι αναμμένα και απλά βλέπεις καμία ταινία(εάν είναι τίποτα "τέρατα" και τα δουλεύεις στο max είναι άλλη ιστορία). Έστω ότι έχω πέσει μέσα στον υπολογισμό των watt, το ups που θα πάρεις θα πρέπει να σηκώνει ~450watt. Οπότε από εκεί και πάνω πρέπει να κοιτάς. Τώρα για μάρκες.H Cyberpower προτείνετε για καλουτσικο+vfm. Από εκεί και πέρα Eaton και apc για ακριβότερα. Σίγουρα απέφυγε τύπου turbo-x Και μια ερώτηση από μενα για ups -> Υπάρχουν ups που να έχουν app και εκτός από το να σου δίνουν stats να μπορούν να σβήνουν και εντελώς(έχω κάτι εξυπνα μπριζακια tuya ευτελούς αξίας που το κανουν αυτο) Εχω ενα πυργο με ryzen 5700X3D,32GB ram,7900GRE,8 fans,ενα nvme και μια 27αρα 2Κ HP.Το calculator που εδωσες πιο πανω μου τον βγαζει μαζι με την οθονη στα 480W.Πανω στην ιδια πριζα εχω και 2 παθητικα ηχεια με εναν Fosi Audio BT10A.Σκεφτομουν για αυτο εδω:https://www.skroutz.gr/s/19956244/Powerwalker-VI-1500-CSW-UPS-Line-Interactive-1500VA-900W-me-4-Schuko-Prizes.html Αλλα βλεπω κριτικη απο τους HardwareBusters οτι το 1000αρι ειναι πολυ καλο και σκεφτομουν μηπως ειναι πολλα τα 900W που δινει το 1500αρι και να παω στο 1000αρι.Αυτο που θελω ειναι να γλιτωσω κατι στιγμιαιες διακοπες που κανει συχνα στην περιοχη,δεν με καιει και πολυ το ποση ωρα θα κρατησει το συστημα.1-2 λεπτα μεχρι να το σβησω μου φτανει,αλλωστε τον υπολογιστη τον εχω για να σερφαρω και να παιζω παιχνιδια,δεν κανω καποια εργασια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα