Armoral Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Επίσημη ιστοσελίδα Ιστοσελίδα στο Steam Ιστοσελίδα του πρωτότυπου τίτλου Από την 505 games. Το remake του ταξιδιού των δύο αδερφιών, στο οποίο ουσιαστικά εξαναγκάζονται, προκειμένου να αναζητήσουν κάποια θεραπεία για τον βαριά άρρωστο πατέρα τους. Ή αλλιώς οταν το gaming συναντά την τέχνη. 2
alfaeffe Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Απιστευτο παιχνιδι, ειδικα το τελος του (και το σημειο που παιζεις με τα χειριστηρια του αδερφου)!... 5
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Επιβαλλονταν το remake μπραβο. Συγκινητικο εξυπνο με το τελος σχεδον σπαρακτικο. Με το καλο για να ξανα ξανα παιχτει. 3
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 11 ώρες πριν, Armoral είπε Στα 15,99 στο Steam ως προσφορά γνωριμίας. Ή -36% αν έχει κανείς το αρχικό παιχνίδι και αγοράσει το "bundle", που ουσιαστικά αγοράζει μόνο το remake κ του αφαιρεί τη διαφορά του vanilla. Και βγαίνει πιο φτηνά. 1
naruto14 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου 13 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Ή -36% αν έχει κανείς το αρχικό παιχνίδι και αγοράσει το "bundle", που ουσιαστικά αγοράζει μόνο το remake κ του αφαιρεί τη διαφορά του vanilla. Και βγαίνει πιο φτηνά. Έτσι είναι καλή τιμή όντως. Ωστόσο, έχει αρκετά χαμηλές κριτικές στο Steam. Και όλοι κάνουν λόγο για ανουσιο Remake.
seithan Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Τα local coop παιχνίδια είναι τόσα λίγα, που πραγματικά χαίρομαι για έναν ακόμα τίτλο. Δεν έχω δει gameplay αλλα λογικά θα είναι επιτρεπτό για ανήλικο παιδί 👹👹👹. Πάντως, το it takes 2 ακόμα το επισκεπτόμαστε!
Armoral Δημοσ. 1 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 38 λεπτά πριν, seithan είπε Τα local coop παιχνίδια είναι τόσα λίγα, που πραγματικά χαίρομαι για έναν ακόμα τίτλο. Δεν έχω δει gameplay αλλα λογικά θα είναι επιτρεπτό για ανήλικο παιδί 👹👹👹. Πάντως, το it takes 2 ακόμα το επισκεπτόμαστε! Θα στεναχωρηθεί πάντως να ξέρεις. 1
xlinger Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Στις 1/3/2024 στις 6:40 ΜΜ, seithan είπε Δεν έχω δει gameplay αλλα λογικά θα είναι επιτρεπτό για ανήλικο παιδί 👹👹👹. Όντως είναι κάπως στενάχωρο καθώς η ιστόρια έχει να κάνει με τη διαχείριση της απώλειας. Βέβαια δεν είναι κακό αυτό αφού μέσα στην πραγματικότητα είναι όλα, όμως εξαρτάται και τι ηλικία έχει το παιδί και πως θες να το διαχειριστείς. Όταν είχε πρωτοβγει είχαμε ξενερώσει με τη φίλη μου όταν διαπιστώσαμε ότι δεν έχει co-op, μου φαινόταν αδιανόητο γιατί είχα την εντύπωση ότι έχει δημιουργηθεί με αυτό σαν κύριο χαρακτηριστικό του gameplay. Θυμάμαι να βρίσκω ένα προγραμματάκι (νομίζω JoyToKey λεγόταν) που σου έδινε τη δυνατότητα να μοιράσεις το χειρισμό σε δύο controllers και έτσι το "αναγκάσαμε" να γίνει co-op, fun times!
seithan Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 3 minutes ago, xlinger said: Όντως είναι κάπως στενάχωρο καθώς η ιστόρια έχει να κάνει με τη διαχείριση της απώλειας. Βέβαια δεν είναι κακό αυτό αφού μέσα στην πραγματικότητα είναι όλα, όμως εξαρτάται και τι ηλικία έχει το παιδί και πως θες να το διαχειριστείς. Όταν είχε πρωτοβγει είχαμε ξενερώσει με τη φίλη μου όταν διαπιστώσαμε ότι δεν έχει co-op, μου φαινόταν αδιανόητο γιατί είχα την εντύπωση ότι έχει δημιουργηθεί με αυτό σαν κύριο χαρακτηριστικό του gameplay. Θυμάμαι να βρίσκω ένα προγραμματάκι (νομίζω JoyToKey λεγόταν) που σου έδινε τη δυνατότητα να μοιράσεις το χειρισμό σε δύο controllers και έτσι το "αναγκάσαμε" να γίνει co-op, fun times! Δεν μας πολυαρεσε κ το βάλαμε στην άκρη. Τουλάχιστον στην αρχή είναι βαρετό. Αντιθέτως, βρηκαμε ιδιαίτερα διασκεδαστικό το παιχνίδι με το κόκκινο Ψαρακι Finn και την μωβ γάτα! (εγώ παίζω την γατα hr hr hr).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα