artificintel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 καλησπέρα σε όλους μπήκα σε καινουριο σπιτι βαζω το ψυγειο,που ηταν του σπιτιου στην πριζα και την αλλη μέρα βλέπω ολα τα τροφιμα να εχουν γινει παγος λεω θα το εβαλα χαμηλα,το χα στο 3 το βαζω στο 7 αλλα παλι τα ιδια και βλέπω ότι η καταψυξη επικοινωνει με το ψυγειο με μια τρυπα σαν χωνι ξερετε αν εχει εξασρτημα που λειπει ή θελει καποια ρύθμιση?
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Οσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο πιο πολύ παγώνει. 1 ώρα πριν, artificintel είπε καλησπέρα σε όλους μπήκα σε καινουριο σπιτι βαζω το ψυγειο,που ηταν του σπιτιου στην πριζα και την αλλη μέρα βλέπω ολα τα τροφιμα να εχουν γινει παγος λεω θα το εβαλα χαμηλα,το χα στο 3 το βαζω στο 7 αλλα παλι τα ιδια και βλέπω ότι η καταψυξη επικοινωνει με το ψυγειο με μια τρυπα σαν χωνι ξερετε αν εχει εξασρτημα που λειπει ή θελει καποια ρύθμιση?
artificintel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Οσο μεγαλύτερο το νούμερο τόσο πιο πολύ παγώνει. και βλέπω ότι η καταψυξη επικοινωνει με το ψυγειο με μια τρυπα σαν χωνι
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, artificintel είπε και βλέπω ότι η καταψυξη επικοινωνει με το ψυγειο με μια τρυπα σαν χωνι το διάβασα.Βάλε το μοντέλο του ψυγείου ώστε αν το έχει κάποιος να σου πει πως πρέπει να είναι. 1
artificintel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 μιλησα με μαστορα μου ειπε οτι ειχε ενα εξαρτημα να κραταει το ψυχος το ψυγειο ομως ειναι παλιο το μοντελο και δε θα μπορεσω να βρω μου ειπε να βαλω καποιο υλικο και να καλυψω την τρύπα,μου με τι να το στοκατω πειτε καμια ιδεα μια φορά ήδη την πάτησα και μου πάγωσε ολα τα τρόφιμα Στις 8/12/2023 στις 12:57 ΠΜ, Ukforthemoment είπε το διάβασα.Βάλε το μοντέλο του ψυγείου ώστε αν το έχει κάποιος να σου πει πως πρέπει να είναι. εβαλα
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Αφού ειναι του σπιτιού το ψυγείο ζήτα λύση απο τον ιδιοκτήτη. Αλλιώς τσούπωσε μια μικρή σακούλα στην τρύπα.Αυτό μοιάζει με τρύπα να φευγουν τα νερά.
artificintel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 οδηγει στο ψυγειο το ψυχος μαλλον για την αποξυψη θα ηταν αλλα ειχε εξαρτημα και χαθηκε με τον καιρο σακουλα λες να κλεισει την ροη του ψύχους?
artificintel Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 διορθώνεται αυτό ή να ψάξω για καινούριο ψυγείο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα