gab76 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπέρα! Θα ήθελα μια γνώμη για τα καταστήματα Γερμανός και Κωτσοβολο για αγορά iPhone. βασικά με ενδιαφέρει το μετα να ξέρω τι γίνεται αν τυχόν υπάρχει πρόβλημα μέσα στην εγγύηση γιατί τουλάχιστον παλιά είχα ακούσει αρκετές φορές ότι ήταν από τα χειρότερα σέρβις και βγάζανε τις συσκευές εκτός εγγύηση (Φταίξιμο πελάτη) για να μην τα επισκευάζουν δωρεάν στα πλαίσια της εγγύησης. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από gab76
Moderators Λύση stormrain Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Λύση Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μα αν υπαρξει προβλημα δεν θα το πας στο καταστημα που το αγορασες αλλα εδω https://getsupport.apple.com/repair-locations?locale=en_GR Τωρα αν αναφερεσαι σε doa, εχω πολυ καλη εμπειρια με τον Κωτσο, αλλα δυστυχως οχι καλη εμπειρια με τον Γερμανο σε θεμα χρονου διεκπεραιωσης.
gab76 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 γενικά αναφέρομαι όμως πιο πολύ που ξέχασα να το επισημάνω είναι στο δεύτερο χρόνο της εγγύησης γιατί απότι ξέρω το πρώτο το παρέχει η Apple και το δεύτερο χρόνο το κατάστημα και εκεί είναι το πρόβλημα απότι έχω ακούσει.
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, gab76 είπε γενικά αναφέρομαι όμως πιο πολύ που ξέχασα να το επισημάνω είναι στο δεύτερο χρόνο της εγγύησης γιατί απότι ξέρω το πρώτο το παρέχει η Apple και το δεύτερο χρόνο το κατάστημα και εκεί είναι το πρόβλημα απότι έχω ακούσει. Εαν η αγορά γίνει από μεγάλη αλυσίδα, δεν έχεις θέμα με τα εδώ επίσημα service αν το πάς ο ίδιος λόγω προμηθευτή. Γιαυτό και οι μεγάλες αλυσίδες αναφέρουν ξεκάθαρα και τον 2ρο χρόνο εγγύησης στο site τους. Σε σκρουτζομάγαζα που φέρνουν κινητά απέξω, υπάρχει το θέμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα