DimN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, θέλω να κάνω αναβάθμιση σε motherboard, CPU και GPU, επειδή έχω να κάνω format πάνω απο 10 χρόνια ,χρειάζεται ή αφήνω τον δίσκο όπως είναι; Έχω windows10
nickol-us Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Γίνεται και στα 10ρια θα έλεγα σχεδόν αυτόματα. Παρόλο όμως που είναι εύκολα εφικτό, πάντα προτείνεται η καθαρή εγκατάσταση σε νέο σύστημα. Υπόψιν πως με την αλλαγή μητρικής κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί επανενεργοποίηση του κλειδιού των windows. Το ίδιο κλειδί κατά πάσα πιθανότητα θα ενεργοποιηθεί κανονικά 5
DimN Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Eυχαριστώ, το ξέρω και εγω θα προτιμούσα καθαρή εγκατάσταση αλλα λόγο χρόνου και πολλών εγκατεστημένων προγραμμάτων μου είναι λίγο δύσκολο.
duffyduck Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Θα μπορούσες να κάνεις in place upgrade σε win 10 (ή 11) με το πιο πρόσφατο iso, μετά την αναβάθμιση hardware. Φυσικά η clean εγκατασταση θα ηταν προτιμοτερη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα