vasilis_ts Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, iakoboss7 είπε Ειχε κανεις θεμα να περασει τον κωδικο στο psn? Μου βγάζει invalid code. Οκ, ολα καλα, απλα ήθελαν ταυτότητα η δίπλωμα Που ηθελαν ταυτοτητα η διπλωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Κάτι τέτοια βλέπω και λέω πάλι καλά που έχω τουρκικό psn και είναι μισές τιμές τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε Κάτι τέτοια βλέπω και λέω πάλι καλά που έχω τουρκικό psn και είναι μισές τιμές τα πράγματα "μισές" τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε "μισές" τιμές ναι μισες τιμες ..μπορει και στο 1/3 καποιες φορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimidi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 14 hours ago, pasxaliskar said: Κάτι τέτοια βλέπω και λέω πάλι καλά που έχω τουρκικό psn και είναι μισές τιμές τα πράγματα υπαρχει τροπος για να βαλεις λεφτα σε τουρκικο psn που να δουλευει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, dimidi είπε υπαρχει τροπος για να βαλεις λεφτα σε τουρκικο psn που να δουλευει ; ναι, κανονικα ..χτες εκανα pre order last of us 2 part 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimidi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, pasxaliskar said: ναι, κανονικα ..χτες εκανα pre order last of us 2 part 2 αν θες και οποτε μπορεσεις, στειλε με πμ πως. ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα