vasilis_ts Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, iakoboss7 είπε Ειχε κανεις θεμα να περασει τον κωδικο στο psn? Μου βγάζει invalid code. Οκ, ολα καλα, απλα ήθελαν ταυτότητα η δίπλωμα Που ηθελαν ταυτοτητα η διπλωμα?
pasxaliskar Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Κάτι τέτοια βλέπω και λέω πάλι καλά που έχω τουρκικό psn και είναι μισές τιμές τα πράγματα
SabotazNic Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε Κάτι τέτοια βλέπω και λέω πάλι καλά που έχω τουρκικό psn και είναι μισές τιμές τα πράγματα "μισές" τιμές
pasxaliskar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, SabotazNic είπε "μισές" τιμές ναι μισες τιμες ..μπορει και στο 1/3 καποιες φορες
dimidi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 14 hours ago, pasxaliskar said: Κάτι τέτοια βλέπω και λέω πάλι καλά που έχω τουρκικό psn και είναι μισές τιμές τα πράγματα υπαρχει τροπος για να βαλεις λεφτα σε τουρκικο psn που να δουλευει ;
pasxaliskar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 57 λεπτά πριν, dimidi είπε υπαρχει τροπος για να βαλεις λεφτα σε τουρκικο psn που να δουλευει ; ναι, κανονικα ..χτες εκανα pre order last of us 2 part 2
dimidi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, pasxaliskar said: ναι, κανονικα ..χτες εκανα pre order last of us 2 part 2 αν θες και οποτε μπορεσεις, στειλε με πμ πως. ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα