mc01319 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε έκπτωση 20%, (στα 40€) κάρτα αξίας 50€ για το Playstation Store από το Instant Gaming: https://www.instant-gaming.com/en/5524-buy-playstation-network-card-50eur-50-euros-card-playstation-3-playstation-4-playstation-5-game-playstation-store-greece/ Στο Skroutz 50€: https://www.skroutz.gr/s/5000494/Sony-Network-Live-Propliromeni-Karta-50-Eyro.html Μπορεί να εξαργυρωθεί σε παιχνίδια / συνδρομή PS Plus. ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι μόνο για ελληνικά accounts. Μετά την αγορά, σας δίνεται ένας 12-ψήφιος κωδικός τον οποίο εξαργυρώνετε μέσα από τον Playstation λογαριασμό σας και αυτόματα τα χρήματα προστίθενται στο πορτοφόλι σας και είναι άμεσα διαθέσιμα. Την αγόρασα και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από matrixxx καθαρισμος συνδεσμου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, mc01319 είπε Σε έκπτωση 20%, (στα 40€) κάρτα αξίας 50€ για το Playstation Store από το Instant Gaming: Δεν είναι κλειδαδικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Αν χρησιμοποιήσετε PayPal, χρεώνει 84 λεπτά του ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Δεν είναι κλειδαδικο; Ναι, και? Δινει την 50αρα wallet στα 40 ευρω. Πηρα 2 στα 81.68 με pp fee (βαριομουν να κανω διαδικασια με εικονικη revolut) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ναι, και? Δινει την 50αρα wallet στα 40 ευρω. Πηρα 2 στα 81.68 με pp fee (βαριομουν να κανω διαδικασια με εικονικη revolut) Παίζουν καιρό τέτοιες τιμές για αυτό το λέω. Πχ από eneba είχα πάρει και εγώ 2 50€ πριν μερικούς μήνες στα 82€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Παίζουν καιρό τέτοιες τιμές για αυτό το λέω. Πχ από eneba είχα πάρει και εγώ 2 50€ πριν μερικούς μήνες στα 82€ Το γνωριζω, αλλα για την ωρα ειναι το πιο φθηνο. Και ειχε καιρο να βγει τοσο χαμηλα μιας και ειχα παρει και εγω κατα την ανοιξη 2 50αρες σε παρομοια τιμη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiim_P Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Πάνω στην ώρα που λήγει η Plus συνδρομή, πήρα δύο όλα καλά. Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
justapstar7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Ευχαριστούμε, πήρα 3 να υπάρχουν εκεί στην ακρούλα..😅 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Περιμένω να μου έρθει το playstation αλλά έχω φτιάξει λογαριασμό . Μπορώ να προσθέσω την κάρτα από τώρα να μην χάσω τη ν προσφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savealekos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Μπορείς να τη προσθέσεις από το browser του υπολογιστή ναι . Βέβαια άπαξ και αγοράσεις τη κάρτα την ενεργοποιείς και όταν σου έρθει η κονσόλα, δε χάνεις κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StormGr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω που συνδεθηκα με Facebook και πληρωσα με paypal, μου ζηταει να στειλω ταυτοτητα ή διπλωμα οδηγησης για να προχωρησει η παραγγελια μου... Αφου μου κρατησε τα λεφτα απο το paypal. Με αφηνει εαν θελω να κανω ακυρωση κλπ. Επρεπε να το πει απο πριν. Εστειλα το διπλωμα με κρυμενους τους αριθμους, μονο φαινεται το ονοματεπωνυμο μου οπως λεει και στο σαιτ τους οτι μονο αυτα θελουν και θα δω αν το δεκτουν, αλλιως ακυρωση. Να ξερετε να προσεχετε εαν δεν εχετε ορεξη να μπαινετε σε τετοιες διαδικασιες. edit: μεσα σε ενα 15λεπτο, εκαναν verify το εγγραφο που τους εστειλα και μου δωσανε τους 2 κωδικους που αγορασα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2023 από StormGr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
animae Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 εγώ εκανα login με το google account δεν ζήτησε τίποτα. πήρα 2 κάρτες και πλήρωσα 80 κάτι γιατι το εκανα με paypal. Θα περιμένω να το συνδυάσω και με καμια εκτπωσουλα στο baldur's gate και τέλος ζωή. Thanks OP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, animae είπε εγώ εκανα login με το google account δεν ζήτησε τίποτα. πήρα 2 κάρτες και πλήρωσα 80 κάτι γιατι το εκανα με paypal. Θα περιμένω να το συνδυάσω και με καμια εκτπωσουλα στο baldur's gate και τέλος ζωή. Thanks OP Μόλις βγήκε GOTY, αποκλείεται να μπει έκπτωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Όσοι αγοράσατε με PayPal καλό είναι να μπείτε στις ρυθμίσεις του PayPal και να ακυρώσετε την "αυτόματη πληρωμή" για το Instant Gaming, μην γίνει καμια στραβή στο μέλλον και σας χρεώσει αυτόματα. Γιατί κατά την αγορά, στο ενεργοποιεί αυτόματα. PayPal > Settings > Payments > Automatic Payments 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iakoboss7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Ειχε κανεις θεμα να περασει τον κωδικο στο psn? Μου βγάζει invalid code. Οκ, ολα καλα, απλα ήθελαν ταυτότητα η δίπλωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα