Προς το περιεχόμενο

40€ η PlayStation Network Card των 50€ (Ελλάδα)

mc01319

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε έκπτωση 20%, (στα 40€) κάρτα αξίας 50€ για το Playstation Store από το Instant Gaming:

https://www.instant-gaming.com/en/5524-buy-playstation-network-card-50eur-50-euros-card-playstation-3-playstation-4-playstation-5-game-playstation-store-greece/

Στο Skroutz 50€:

https://www.skroutz.gr/s/5000494/Sony-Network-Live-Propliromeni-Karta-50-Eyro.html

Μπορεί να εξαργυρωθεί σε παιχνίδια / συνδρομή PS Plus.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι μόνο για ελληνικά accounts.

Μετά την αγορά, σας δίνεται ένας 12-ψήφιος κωδικός τον οποίο εξαργυρώνετε μέσα από τον Playstation λογαριασμό σας και αυτόματα τα χρήματα προστίθενται στο πορτοφόλι σας και είναι άμεσα διαθέσιμα.

Την αγόρασα και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις.

Επεξ/σία από matrixxx
καθαρισμος συνδεσμου
  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Δεν είναι κλειδαδικο;

Ναι, και? Δινει την 50αρα wallet στα 40 ευρω. Πηρα 2 στα 81.68 με pp fee (βαριομουν να κανω διαδικασια με εικονικη revolut)

11 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι, και? Δινει την 50αρα wallet στα 40 ευρω. Πηρα 2 στα 81.68 με pp fee (βαριομουν να κανω διαδικασια με εικονικη revolut)

Παίζουν καιρό τέτοιες τιμές για αυτό το λέω. Πχ από eneba είχα πάρει και εγώ 2 50€ πριν μερικούς μήνες στα 82€

• Like 1

2 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Παίζουν καιρό τέτοιες τιμές για αυτό το λέω. Πχ από eneba είχα πάρει και εγώ 2 50€ πριν μερικούς μήνες στα 82€

Το γνωριζω, αλλα για την ωρα ειναι το πιο φθηνο. Και ειχε καιρο να βγει τοσο χαμηλα μιας και ειχα παρει και εγω κατα την ανοιξη 2 50αρες σε παρομοια τιμη

image.png.c52295669756d518276387f20f794aa5.png

• Like 1

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε 40€ η PlayStation Network Card των 50€ (Ελλάδα)

Μπορείς να τη προσθέσεις από το browser του υπολογιστή ναι .

Βέβαια άπαξ και αγοράσεις τη κάρτα την ενεργοποιείς και όταν σου έρθει η κονσόλα, δε χάνεις κάτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που συνδεθηκα με Facebook και πληρωσα με paypal, μου ζηταει να στειλω ταυτοτητα ή διπλωμα οδηγησης για να προχωρησει η παραγγελια μου... Αφου μου κρατησε τα λεφτα απο το paypal. Με αφηνει εαν θελω να κανω ακυρωση κλπ.

Επρεπε να το πει απο πριν. Εστειλα το διπλωμα με κρυμενους τους αριθμους, μονο φαινεται το ονοματεπωνυμο μου οπως λεει και στο σαιτ τους οτι μονο αυτα θελουν και θα δω αν το δεκτουν, αλλιως ακυρωση.

Να ξερετε να προσεχετε εαν δεν εχετε ορεξη να μπαινετε σε τετοιες διαδικασιες.

edit: μεσα σε ενα 15λεπτο, εκαναν verify το εγγραφο που τους εστειλα και μου δωσανε τους 2 κωδικους που αγορασα.

Επεξ/σία από StormGr
  • Like 1

εγώ εκανα login με το google account δεν ζήτησε τίποτα. πήρα 2 κάρτες και πλήρωσα 80 κάτι γιατι το εκανα με paypal.
Θα περιμένω να το συνδυάσω και με καμια εκτπωσουλα στο baldur's gate και τέλος ζωή.

Thanks OP

• Like 1

36 λεπτά πριν, animae είπε

εγώ εκανα login με το google account δεν ζήτησε τίποτα. πήρα 2 κάρτες και πλήρωσα 80 κάτι γιατι το εκανα με paypal.
Θα περιμένω να το συνδυάσω και με καμια εκτπωσουλα στο baldur's gate και τέλος ζωή.

Thanks OP

Μόλις βγήκε GOTY, αποκλείεται να μπει έκπτωση 

• Sad 1

Όσοι αγοράσατε με PayPal καλό είναι να μπείτε στις ρυθμίσεις του PayPal και να ακυρώσετε την "αυτόματη πληρωμή" για το Instant Gaming, μην γίνει καμια στραβή στο μέλλον και σας χρεώσει αυτόματα. Γιατί κατά την αγορά, στο ενεργοποιεί αυτόματα.

PayPal > Settings > Payments > Automatic Payments

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...