Hamurabi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα παιδιά. Έχω στο raspbbery 2 σκληρούς . Θέλω μια εντολή όπου να μεταφέρω από τον c:/ σκληρό απτό /documents/. στον d:/ στο /backup/ μόνο ότι έχει γίνει τροποποίηση. Μη κάνει όλο το φάκελο κάθε φορά backup. Πχ κάτι αρχεία word,να τα μεταφέρει μόνο αν έχει νεότερη ημερομηνία/ώρα το αρχείο από αυτό που είναι ήδη εκεί. Επίσης θέλω κάτι ακόμα. Θέλω αυτή την εντολη να την βάλω κάποιος αυτοματοποιημένη στο raspbbery και σε ένα άλλο μηχάνημα με windows όμως. πως θα το κάνω σε κάθε περίπτωση; Ευχαριστώ
k33theod Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο linux υπάρχει η εντολή cp -u που κάνει ίσως αύτό που ζητάς -u, --update copy only when the SOURCE file is newer than the destination file or when the destination file is missing Στα windows η xcopy ίσως κάνει επίσης αυτό που ζητάς. Κοίτα καλύρερα το Documentation μόνος. Την αυτοματοποίηση δηλαδή να τρέχει το πρόγραμμα μόνο του μπορείς να την κάνεις με τα αντίστοιχα προγράμματα των 2 λειτουργικών. Στο linux προσφέρεται το cron και στα windows το task scheduler Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2023 από k33theod
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα