Tlykog Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, S2Katana είπε Αναφέρομαι αποκλειστικά στο δικό μου. Τρέχω δικηγορική εταιρεία, πολύ Office κυρίως. Άρα οι πανάκριβες επιλογές σε iPad Pro είναι άχρηστες. Για δικηγορική εταιρεία δεν αγοράζεις tablets γενικότερα. Χίλιες φορές ultra books αν θέλεις φορητότητα. Σου κάνει κάποιο άλλο tablet; Αν όχι, τότε καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι τα iPad δεν αντικαθιστούν τους υπολογιστές. Το οποίο είναι εν μέρει σωστό. Τα tablets, γενικότερα, μπορούν να αντικαταστήσουν τους υπολογιστές σε κάποια πράγματα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από Tlykog
S2Katana Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 19 minutes ago, Tlykog said: Για δικηγορική εταιρεία δεν αγοράζεις tablets γενικότερα. Χίλιες φορές ultra books αν θέλεις φορητότητα. Σου κάνει κάποιο άλλο tablet; Αν όχι, τότε καταλήγεις στο συμπέρασμα ότι τα iPad δεν αντικαθιστούν τους υπολογιστές. Το οποίο είναι εν μέρει σωστό. Τα tablets, γενικότερα, μπορούν να αντικαταστήσουν τους υπολογιστές σε κάποια πράγματα. Και ultrabooks έχουμε και Pros έχουμε και iMacs έχουμε και όλα...Δεν δικαιολογείται όμως η τιμή που φθάνουν τα iPad Pros.
ethereum Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 αυτό το ποντίκι θα το ανανεώσουν ποτέ ? χρόνια το ίδιο , ευτυχώς βγάζει η Logitech Mac compatible
Tlykog Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, S2Katana είπε Και ultrabooks έχουμε και Pros έχουμε και iMacs έχουμε και όλα...Δεν δικαιολογείται όμως η τιμή που φθάνουν τα iPad Pros. Για τη δίκη σου χρήση δεν δικαιολογείται. Αν ήθελες πχ να κανείς επεξεργασία βίντεο εν κινήσει σε επαγγελματικό επίπεδο, θα δικαιολογούνταν. Παρόμοιες τιμές έχουν και Android, αλλά και Windows tablets με χειρότερες, συνολικά, λυσεις. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από Tlykog 2
thanos.m Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, Evangelos Anagnostou είπε Με ipad του 2015 και συνεχίζω γερά! (μα τι μπαταρίες έχουν βάλει σε αυτά τα μηχανήματα;) iPad pro 2017 συχνά αναρωτιέμαι το ίδιο, Το έχω λιώσει μιλάμε για χιλιάδες φόρτισεις!!
polaki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, elpenor said: Σπίτι μου σπάμε τουλάχιστον 1 tablet το χρόνο, τι να την κάνω την υποστήριξη 1
freegr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Ακριβή τιμολόγηση όμως χωρίς πρόσθετα αξεσουάρ για τον μέσο χρήστη
soconium Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 16 ώρες πριν, ethereum είπε αυτό το ποντίκι θα το ανανεώσουν ποτέ ? χρόνια το ίδιο , ευτυχώς βγάζει η Logitech Mac compatible Τι διαφορά έχει το Logitech Mac compatible με το κανονικό Logitech? Όταν δούλευα σε εταιρία που παρείχε MacBook Pro μια χαρά δούλευα με το δικό μου mx master 3
Tlykog Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, soconium είπε Τι διαφορά έχει το Logitech Mac compatible με το κανονικό Logitech? Όταν δούλευα σε εταιρία που παρείχε MacBook Pro μια χαρά δούλευα με το δικό μου mx master 3 Έχω mx keys και mx master κανονικές εκδόσεις, όχι για Mac. Μια χαρά δουλεύουν και τα 2 χωρίς κανένα πρόβλημα. Απ΄όσο έχω διαβάσει δεν έουν διαφορές. Μόνο που οι εκδόσεις για Mac δεν έχουν αντάπτορες usb. Δουλεύουν μόνο με το bluetooth. Δε συμφέρει να τις προτιμήσεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα