KEFALAS1981 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Τώρα εγώ η κάτι κάνω λάθος; Δεν ξέρω η γιατί είμαι συνδρομητής Νοβα δεν με αφήνει, Ότι βάλω να δω μου γράφει αγορά τώρα , καλέστε στο 13700. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sherlock_7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 1 hour ago, KEFALAS1981 said: Τώρα εγώ η κάτι κάνω λάθος; Δεν ξέρω η γιατί είμαι συνδρομητής Νοβα δεν με αφήνει, Ότι βάλω να δω μου γράφει αγορά τώρα , καλέστε στο 13700. ΑΥΡΙΟ 10/12 ΑΝΟΙΓΕΙ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, paylidis είπε ληξαν σημειωση για τους επόμενους... Spoiler ... αν με πειτε και εσεις "ρε" θα σας @!$#@%$ Spoiler 😛 γεια σου Παυλιδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpixie Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καμιά πρόταση για ταινία-σειρά; Την προηγούμενη φορά θυμάμαι είχα δει το Ramy. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από blackpixie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serafeim71 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Παιδια ανοιξαν τα καναλια της EON Nova!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 22 λεπτά πριν, serafeim71 είπε Παιδια ανοιξαν τα καναλια της EON Nova!! και τα nova sports? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikaha Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, xxatziva είπε και τα nova sports? Ναι, όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Στη smart tv μου δινει ενα κωδικο και λεει να τον βαλω σε αλλη συσκευη Αλλα ουτε στο κινητο ουτε στο pc εχει καπου να τον βαλεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
williamlawson Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, adi32 είπε Στη smart tv μου δινει ενα κωδικο και λεει να τον βαλω σε αλλη συσκευη Αλλα ουτε στο κινητο ουτε στο pc εχει καπου να τον βαλεις Πάτησε στο λινκ που είναι στο μήνυμα π σ στείλαν κ θα βάλεις μετά τον κωδικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 οσοι ειναι συνδρομητες ηδη deixnoyn oti ανοιξαν κανονικα τα Nova sports. λογικα μαζευουν πελατες και θα φανει στον λογαριασμο αν θα ειναι δωρεαν ή οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rebirth Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, xxatziva είπε οσοι ειναι συνδρομητες ηδη deixnoyn oti ανοιξαν κανονικα τα Nova sports. λογικα μαζευουν πελατες και θα φανει στον λογαριασμο αν θα ειναι δωρεαν ή οχι. Τι εννοούμε αν είναι δωρεάν ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Προεπιλεγμενο pin αν χρειαστει για το parental control 1234 , τουλαχιστον αυτο εγραφε στο mail που εστειλαν σε μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iphonakiass Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Oλα πολύ καλά ευχαριστω παίδες καλες γιορτές να έχουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xxatziva Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 25 λεπτά πριν, Rebirth είπε Τι εννοούμε αν είναι δωρεάν ή όχι; για 1μηνα το εδωσαν για τωρα. ποιος μας βεβαιωνει οτι στους ηδη συνδρομητες χωρις αθλητικα ομως δεν θα χρεωθει εξτρα στο πακετο που εχουν? θα φανει στον γεναρη-φλεβαρη στον λογαριασμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Levs Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Εμένα λέει ότι το τηλέφωνο είναι ήδη καταχωρημένο. Έτσι έλεγε και πέρυσι. αλλά προπερσι το είχα βάλει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις