kktts1914 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 αν εχεις νουμερο ηδη καταχωρημενο στη nova δεν προχωραει?
panos- Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, kktts1914 είπε αν εχεις νουμερο ηδη καταχωρημενο στη nova δεν προχωραει? Η προσφορά είναι για όλους, και συνδρομητές και μη
kktts1914 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 προσπαθω αλλα δεν περναει μου λεει οτι ο αριθμος ειναι ηδη καταχωρημενος..
papako35 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Και σε εμενα το ιδο βγαζει με 3 διαφορετικα κινητα. Οποτε το συστημα τους εχει θεμα παλι!
mikegad Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 πριν λίγο το έκανα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα
samsunglife Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Κι εγώ πριν από λίγο δεν είχα κανένα πρόβλημα, μου ήρθαν άμεσα οι κωδικοί. Ειμαι ήδη συνδρομητής nova (χωρίς τα αθλητικά). Αυριο που θα ενεργοποιήσω στην Tv την εφαρμογή της EON θα πρέπει να κάνω αποσύνδεση και να ξαναμπώ με τους κωδικούς που μου έστειλαν, σωστά;
tempo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) πήρα κωδικούς κλπ και θέλω να δω (απο αύριο) μέσω της εφαρμογής EON TV που έχει η τηλεόραση. Όταν ξεκινάω την εφαρμογή μου λέει να βάλω στον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή έναν 6ψήφιο κωδικό (κωδικό ενεργοποίησης). Δεν βλέπω όμως κάποιο πεδίο να βάλω τον κωδικό αυτόν όταν μπαίνω στο eon.tv ώστε να ενεργοποιηθεί και η τηλεόραση ως συσκευή....κάνω κάπου λάθος; Ενεγοποίησε κανείς την θέαση σε tv με την εφαρμογή της tv; Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από tempo
specre Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, tempo είπε πήρα κωδικούς κλπ και θέλω να δω (απο αύριο) μέσω της εφαρμογής EON TV που έχει η τηλεόραση. Όταν ξεκινάω την εφαρμογή μου λέει να βάλω στον υπολογιστή ή τη φορητή συσκευή έναν 6ψήφιο κωδικό (κωδικό ενεργοποίησης). Δεν βλέπω όμως κάποιο πεδίο να βάλω τον κωδικό αυτόν όταν μπαίνω στο eon.tv τον κωδικό αυτόν ώστε να ενεργοποιηθεί και η τηλεόραση ως συσκευή....κάνου κάπου λάθος; Ενεγοποίησε κανείς την θέαση σε tv με την εφαρμογή της tv; Στο email που στέλνει τους κωδικούς, έχει κι έναν σύνδεσμο όπου βάζεις αυτόν τον κωδικό.
tempo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 3 minutes ago, specre said: Στο email που στέλνει τους κωδικούς, έχει κι έναν σύνδεσμο όπου βάζεις αυτόν τον κωδικό. πωωωω, έχει δίκιο φίλε μου, δεν το είδα καθόλου.....ευχαριστώ πολύ!
Rebirth Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Είμαι ήδη κανένα μισάωρο στην αναμονή στο "τσατ" της nova για να μας πουν τι ισχύει για τους ήδη πελάτες. Δηλαδή μήπως μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε το Plus χωρίς να κάνουμε logout. Προφανώς και δεν έχει συνδεθεί κανείς Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από Rebirth
vdeseris Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Ήδη συνδρομητής την nova έβαλα το κινητο που έχω δηλωμένο και μου ήρθαν οι κωδικοί άμεσα. Θα τους δοκιμάσω από αύριο
Rebirth Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Η απάντηση της Nova για τους υφιστάμενους πελάτες EON (όπως φαίνεται από αύριο ανοίγουν όλα!): Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2023 από Rebirth
makikp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Εύκολη διαδικασία, πήρα κωδικούς! Ευχαριστώ TS
lefteris_007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 ευχαριστώ φίλε αυτή τη στιγμή λειτουργεί ξανά το link!
Dimitris156 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Όσοι έχετε θέμα με το κινητό, βάλτε απλά 10 τυχαία νούμερα, δε χρειάζεται να υπάρχει το κινητό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις