panos- Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, greekboy είπε παιδια οσοι συνδεσατε και την εφαρμογη της smart tv που βρισκουμε το portal που βαζουμε τον κωδικο που μας δινει η tv? πρεπει να κανω ξεχωριστα nova account? https://ecare.nova.gr/gr/ecare/cauthnp/credentials/ εδω δεν παιρνει τα στοιχεια που χρησιμοποιησα για login σε pc/smartphone Μέσω email και σμς στον σύνδεσμο που έχει 1
coffeex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Ήρθε και email και για εμάς που είμαστε συνδρομητές. Quote Όλοι έχουμε έναν Άγιο Βασίλη μέσα μας! Γι’ αυτό φέτος τις γιορτές η Nova σου προσφέρει, αυτόματα και εντελώς δωρεάν, πρόσβαση σε όλο το τηλεοπτικό περιεχόμενο της ΕΟΝ TV, από τις 10 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Ιανουαρίου! Απόλαυσε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, πρεμιέρες, διάλεξε ανάμεσα από 4000+ blockbuster ταινίες και επεισόδια βραβευμένων σειρών, ντοκιμαντέρ και απίθανο θέαμα για τους μικρούς μας φίλους On demand. Χαρούμενες γιορτές από τη Nova!
XronisR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, satsok2 είπε Εσείς που δώσατε τηλ, μήπως δέχεστε spam κλήσεις για bitcoins; Ξεκίνησε/συνέπεσε αυτές τις μέρες . Όχι δεν έχω κάτι ακόμη. 2
GrEarendil Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 8 ώρες πριν, satsok2 είπε Εσείς που δώσατε τηλ, μήπως δέχεστε spam κλήσεις για bitcoins; Ξεκίνησε/συνέπεσε αυτές τις μέρες . Δεν με έχει ενοχλήσει κάποιος 3
syrio Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Στις 11/12/2023 στις 8:38 ΠΜ, geopapa είπε Σε άφησε να κάνεις και τώρα με τα ίδια στοιχεία παρόλο που ειχες κάνει παλαιότερα ; Ναι έκανα το ξανά, με τα ίδια στοιχεία πάλι (mail και τηλέφωνο).
geopapa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 56 minutes ago, syrio said: Ναι έκανα το ξανά, με τα ίδια στοιχεία πάλι (mail και τηλέφωνο). Εγω εβαλα temp mail κ ενα τυχαιο τηλεφωνο κ δουλεψε. Προσοχη ομως να κρατήσετε όλο το mail οχι μονο τα συνθηματικά γιατί εκει εχει το λινκ για να συνδεθει η τηλεόραση
ak156 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, geopapa είπε Εγω εβαλα temp mail κ ενα τυχαιο τηλεφωνο κ δουλεψε. Προσοχη ομως να κρατήσετε όλο το mail οχι μονο τα συνθηματικά γιατί εκει εχει το λινκ για να συνδεθει η τηλεόραση Πολύ σωστά. Για την ενεργοποίηση της Smart TV ή όμως και του τυχόν TVbox που έχει κάποιος, όπου εάν θέλει να το δουλέψει με apk (οπότε και λογίζεται ως TV !!!) και όχι μέσω Browser, χρειάζεται το LINK που υπάρχει στο μέιλ😉 Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2023 από ak156
tselakosss Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Έχουμε καμιά πρόταση με 2-3 σειρές/ταινίες on Demand από τον κατάλογο της EON που αξίζει να δούμε μέσα στο μήνα που θα το έχουμε??
ak156 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, tselakosss είπε Έχουμε καμιά πρόταση με 2-3 σειρές/ταινίες on Demand από τον κατάλογο της EON που αξίζει να δούμε μέσα στο μήνα που θα το έχουμε?? Έχει το ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ με τον Μπεν Αφλεκ...ενδιαφέρουσα που την είχα δει παλαιότερα και για τεστ ξαναείδα μέρος της τώρα.Βέβαια πάντοτε οι απόψεις είναι σχετικές για το τι "αξίζει" 1
adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ak156 είπε Έχει το ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ με τον Μπεν Αφλεκ...ενδιαφέρουσα που την είχα δει παλαιότερα και για τεστ ξαναείδα μέρος της τώρα.Βέβαια πάντοτε οι απόψεις είναι σχετικές για το τι "αξίζει" καμενη ταινια
ALIEN-3- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δοκίμασα σήμερα με τρία διαφορετικά κινητά και mail και μου βγάζει μύνημα ότι προέκυψε σφάλμα και δεν με αφήνει να ξανά δοκιμάσω με τα ίδια κινητά. Και δεν μου έχει έρθει κωδικός
geopapa Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, tselakosss said: Έχουμε καμιά πρόταση με 2-3 σειρές/ταινίες on Demand από τον κατάλογο της EON που αξίζει να δούμε μέσα στο μήνα που θα το έχουμε?? To "based on a true story" που έχω αρχίσει, πλάκα έχει 2
adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, ALIEN-3- είπε Δοκίμασα σήμερα με τρία διαφορετικά κινητά και mail και μου βγάζει μύνημα ότι προέκυψε σφάλμα και δεν με αφήνει να ξανά δοκιμάσω με τα ίδια κινητά. Και δεν μου έχει έρθει κωδικός βαλε ενα κανονικο email και ενα κινητο στην τυχη 691234567 1
ALIEN-3- Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, adi32 είπε βαλε ενα κανονικο email και ενα κινητο στην τυχη 691234567 Κατά κάποιον περίεργο λόγο δούλεψε αυτήν την φορά , ευχαριστώ 1
kajwbtfe Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, geopapa είπε To "based on a true story" που έχω αρχίσει, πλάκα έχει Και εγώ αυτό ξεκίνησα και το τελείωσα.Πολυ ωραίο αλλά όταν φτάσεις στο τέλος πες μου τι κατάλαβες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις