Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, witty είπε

Το εγχειρίδιο χρήσης αναφέρει ότι το μπρίκι προορίζεται αποκλειστικά για καφέ και βράσιμο νερό. Τίποτα άλλο. Απεναντίας, προειδοποιεί για την χρήση διαφορετικών υγρών.

Το εγχειρίδιο χρήσης αναφέρει ότι ενδέχεται να ακυρωθεί η εγγύηση εάν η συντήρηση δεν είναι με τον "σωστό" τρόπο.
Το ξύδι δεν αναφέρεται πουθενά στο εγχειρίδιο ως "σωστός" τρόπος. 

ok.

Δημοσ.

Τόση συζήτηση για ένα μπρίκι που αν χαλάσει πας και παίρνεις άλλο, έχω αλλάξει δύο τρία σιγά μην ασχοληθώ με την εγγύηση, φαντάσου να πάρεις αυτοκίνητο, όσο είναι στην εγγύηση θα το έχεις σε βιτρίνα στο σαλόνι. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(καλά μην αρπαζόμαστε και σε τόπικ για μπρίκια)

Θα έλεγα να ξεκινήσεις με ξίδι, αν δεν πιάσει μαγειρική σόδα (κάνε μια πάστα με λίγο νερό και άστο εκεί να μουλιάσει λίγο και μετά πλύνε το κανονικά), και τέλος κιτρικό οξύ.

Πάντως, όπως είπαν και άλλοι, από τα άλατα είναι αυτό. 

Επεξ/σία από Rebirth
  • Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Rebirth είπε

(καλά μην αρπαζόμαστε και σε τόπικ για μπρίκια)

Θα έλεγα να ξεκινήσεις με ξίδι, αν δεν πιάσει μαγειρική σόδα (κάνε μια πάστα με λίγο νερό και άστο εκεί να μουλιάσει λίγο και μετά πλύνε το κανονικά), και τέλος κιτρικό οξύ.

Πάντως, όπως είπαν και άλλοι, από τα άλατα είναι αυτό. 

Ευχαριστώ για τις σκέψεις.

Θα τους κάνω ένα ερώτημα για αυτές τις επιλογές ώστε να έχω εικόνα ποια είναι η άποψη τους

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Είσαι λίγο υπερβολικός ή μου φαίνεται;Μη το ένα μη το άλλο,εκτός αν το πήρες για βιτρίνα και όχι να το χρησιμοποιείς.

Μπορεί να έχει αγοράσει το μπρίκι από τον φίλο μας από το Dragon που δίνει και εγγύηση...

mpriki-ntenekedes.gif

Επεξ/σία από gliogas
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...