lak10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω τον 990 pro με 0B2QJXG7 firmware ειναι το τελευταιο? αν οχι πως κανω manual update καιω το iso σε cd/dvd? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2023 από lak10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση accipio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Με το Samsung Magician. Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο firmware· θα το δείξει η εφαρμογή και αν υπάρχει νεότερο θα γίνει update μέσω αυτής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, accipio είπε Με το Samsung Magician. Δεν ξέρω αν είναι το τελευταίο firmware· θα το δείξει η εφαρμογή και αν υπάρχει νεότερο θα γίνει update μέσω αυτής. σε ευχαριστω πολυ τελικα βρηκα οτι ο 4tb που εχω εχει διαφορετικη αριθμηση FW Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psyber Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 On 07/12/2023 at 12:22, lak10 said: σε ευχαριστω πολυ τελικα βρηκα οτι ο 4tb που εχω εχει διαφορετικη αριθμηση FW Τι εννοείς λέγοντας ότι έχει διαφορετική αρίθμηση. Τελικά ήταν το τελευταίο firmware; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Psyber είπε Τι εννοείς λέγοντας ότι έχει διαφορετική αρίθμηση. Τελικά ήταν το τελευταίο firmware; Ναι το τελευταίο τα 4tb έχουν διαφορετικό firmware Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 On 10/12/2023 at 11:11, lak10 said: Ναι το τελευταίο τα 4tb έχουν διαφορετικό firmware αν βγει θα στο βγαλει το samsung magician. οποτε no worries Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα