Προς το περιεχόμενο

Αποζημείωση ατυχήματος

Ggioloss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Θα ηθελα την βοηθεια και τις γνωσεις σας στο πατακατω θεμα.

Ειχα ενα τροχαιο οπου μου εσπασε ψυγειο νερου, ψυγειο aircondition και βεντιλαντερ μαζι με μασκες θολους κλπ. Το αυτοκινητο δεν επαιρνε μπροστα μετα το ατυχημα. Ακουγοταν μιζα αλλα ο κινητηρας δεν επαιρνε μπρος.

Εχω μικτή ασφαλεια και πηγα με γερανο το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεια οπου και κληθηκε εμπειρογνωμονας.

Με ενημερωσαν απο το συνεργειο οτι συμφωνηθηκε με τον εμπειρογνωμονα η αλλαγη των ψυγειων και λοιπων ανταλλακτικων φανοποιιας. Ωστοσο οταν τους ρωτησα τι γινεται με τη μηχανη μου ειπαν οτι θα παρουμε εγκριση για τα ανταλλακτικα απο την ασφαλιστικη θα τα φορεσουμε και μετα θα τσεκαρουμε τον εγκεφαλο για λοιπες βλαβες. Ο φοβος μου ειναι μηπως ο κινητηρας υπερθερμανθηκε καθως δεν θυμαμαι αν εσβησε αμεσως με το που εγινε το τρακαρισμα. Αν συνεβη υπερθερμανση και πηραχτηκε φλαντζα- μεταλλα κλπ πως θα αποζημιωθω για αυτα; Υπαρχει περιπτωση να ξανακαλεσουν εμπειρογνομωνα αν δουν μετα την τοποθετηση ψυγειου κλπ οτι κατι δεν παει καλα ή τελειώσαμε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν υπερθερμαίνεται αν μείνει για μερικά δευτερόλεπτα σε λειτουργία ασχέτως αν έχει αντιψυκτικό η όχι.

Τώρα αμα το άφησες από λεπτό και πάνω όλα παίζουν....

• Like 1

Καταρχάς δεν ξέρεις τι έπαθε μπορεί να βάρεσε τόσο που ράγισε ο κορμός του κινητήρα και θα βγάλουν όχημα ολική. Κατά τα άλλα κάτι ψυγεία μάσκες αισθητήρες κλπ τα αλλάζουν, τα ζωρια ξεκινάνε αν έγινε ποιο χοντρή ζημιά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/12/2023 στις 11:47 ΜΜ, Ggioloss είπε

Το αυτοκινητο δεν επαιρνε μπροστα μετα το ατυχημα. Ακουγοταν μιζα αλλα ο κινητηρας δεν επαιρνε μπρος.

Έχεις προβλημα..................που δεν εχει σχεση με τα ψυγεια.Απετησε να τσεκαρουν τον κινητηρα αν λειτουργει και αν εχει αλλες φθορες πριν κλείση η ζημια

Επεξ/σία από filipprin

2 ώρες πριν, filipprin είπε

Έχεις προβλημα..................που δεν εχει σχεση με τα ψυγεια.Απετησε να τσεκαρουν τον κινητηρα αν λειτουργει και αν εχει αλλες φθορες πριν κλείση η ζημια

Μπορεί να είχε ενεργοποιηθεί ο διακόπτης του καυσίμου πχ σε φορντ https://www.fordservicecontent.com/Ford_Content/vdirsnet/OwnerManual/Home/Content?variantid=1627&languageCode=el&countryCode=GRC&Uid=G1076455&ProcUid=G959485&userMarket=GRC&div=f&vFilteringEnabled=False&buildtype=web

• Like 1

Στις 6/12/2023 στις 11:47 ΜΜ, Ggioloss είπε

Υπαρχει περιπτωση να ξανακαλεσουν εμπειρογνομωνα αν δουν μετα την τοποθετηση ψυγειου κλπ οτι κατι δεν παει καλα ή τελειώσαμε;

100 φορες. Μεχρι να κλεισει η ζημια.

• Like 1

Εχω ενημερωσει το συνεργειο οτι θελω ελεγχο και κινητηρα (και γραπτως μαλιστα). Με διαβεβαιωσαν οτι θα κουμπωσουν ψυγεια κλπ οπως εγκριθηκαν απο τον εμπειρογνωμονα και θα κανουν ελεγχο μηχανης μετα και θα ξανακαλεσουν οσες φορες χρειαστει τον εμπειρογνωμονα.

Στις 9/12/2023 στις 9:04 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Καπου διαβασα οτι τα yaris 2020 και μετα δεν εχουν μηχανικο διακοπτη καυσιμου που μπορεις να κανεις reset και οτι τον εχουν ενσωματωσει με το συστημα αεροσακων (οι οποιοι ομως δεν ανοιξαν γιατι δεν ηταν τοσο δυνατο το τρακοαπλα ικανο να σπασει μασκα και τα 2 ψυγεια/βεντιλατερ)...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...