Προς το περιεχόμενο

Eshop PNY NVIDIA RTX4070 VERTO DUAL FAN 12gb 589 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mp44christos είπε

Εχω την 7600 και 8γβ δεν ειναι αρκετα για 1080π. Τωρα στα 26κατι δεν υπαρχει ανταγωνισμός.

Εξαρτάται από τα παιχνίδια και τα settings/ fps που θέλει ο καθένας. Εμένα μου αρκεί και η 6600.

Δημοσ.
43 minutes ago, fotaras76 said:

Εξαρτάται από τα παιχνίδια και τα settings/ fps που θέλει ο καθένας. Εμένα μου αρκεί και η 6600.

Σε unreal 5 φουλαρει. Οποτε future proof δεν ειναι. Εδω cs και lol εχουν βαρηνει. Η τεχνολογια προχοραει. Απλα τα πραγματα. Σε 2κ οχι δεν θα την επαιρνα.

Δημοσ.

Lowend κάρτες είναι, πολύ την ψυριζεται την μαϊμού. 

Σαν να ζητάς απτην γιαγιά να ανέβει τρέχοντας τις σκάλες του Ναυπλίου και με εσας από πάνω αγκαλιά. Γίνεται; 

Δημοσ.
1 hour ago, Mhlogiatros said:

Στο dragonflight 1440p η 6600 σε raid θα ζοριζεται ασχημα να κρατησει 60fps φανταζομαι 

Η 6700 μου, πληροφοριακα πάντα, δε μάσαγε ούτε από raid στο wow.Eίχα σταθερά πάνω από 60

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Lowend κάρτες είναι, πολύ την ψυριζεται την μαϊμού. 

Σαν να ζητάς απτην γιαγιά να ανέβει τρέχοντας τις σκάλες του Ναυπλίου και με εσας από πάνω αγκαλιά. Γίνεται; 

Στα 200-350 ευρω για τα οποια τωρα εχουμε τις οπως λες lowend καρτες, ειχαμε μεχρι πριν 3-4 χρονια τις mid και εκει κοντα ηταν και καποιες mid/high για να μην ξεχναμε.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mp44christos είπε

Σε unreal 5 φουλαρει. Οποτε future proof δεν ειναι. Εδω cs και lol εχουν βαρηνει. Η τεχνολογια προχοραει. Απλα τα πραγματα. Σε 2κ οχι δεν θα την επαιρνα.

Ξαναγράφω πως εξαρτάται από το τι παίζεις και σε ποια settings. Εγώ π.χ  παίζω κατά 90% rocket league. Στα 1440p η 6600 μου δίνει 100 fps με όλα τέρμα, ποιος λοιπόν ο λόγος να πάω σε καλύτερη κάρτα ; Για να παίζω στα 200 fps ; Εντελώς ανούσιο. Ο γιος παίζει κατά 90% csgo 2, fortnite με 135+ fps (έστω με fsr και dx11 αντίστοιχα) και απολαμβάνει το gaming χωρίς κανένα παράπονο. Όταν θα φτάσουμε σε σημείο να μην απολαμβάνουμε τα παιχνίδια που παίζουμε τότε θα πάμε σε αναβάθμιση.

Προφανώς και αν θες να παίζεις π.χ cyberpunk σε υψηλές αναλύσεις και καλά fps δεν θα πας σε κάρτα με 8 gb. Κάθε gpu εξυπηρετεί συγκεκριμένες ανάγκες , αλλιώς θα είχαμε όλοι μόνο πανάκριβες κάρτες.

Δημοσ.
16 minutes ago, matrixxx said:

Στα 200-350 ευρω για τα οποια τωρα εχουμε τις οπως λες lowend καρτες, ειχαμε μεχρι πριν 3-4 χρονια τις mid και εκει κοντα ηταν και καποιες mid/high για να μην ξεχναμε.

Έτσι, να τα λεμε αυτά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...