Προς το περιεχόμενο

Eshop PNY NVIDIA RTX4070 VERTO DUAL FAN 12gb 589 €

jackchuck

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλε το eshop.gr newsletter με προσφορές σε κάρτες γραφικών , μια εκ των όποιων φαίνεται καλή αν και δεν ξέρω πολλά για την υλοποίηση:

PNY NVIDIA GEFORCE RTX4070 VERTO DUAL FAN 12GB  589 euro

https://www.e-shop.gr/offer?id=231201tk9505vx4pi6k0910w8k

Επεξ/σία από matrixxx
διορθωση συνδεσμου
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Eshop PNY NVIDIA RTX4070 VERTO DUAL FAN 12gb 589 euro
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Eshop PNY NVIDIA RTX4070 VERTO DUAL FAN 12gb 589 €

Εχει την 7600 265€,αξιζει για gaming σε 2Κ?Δεν με πολυνοιαζουν τα πολλα fps oυτε οι σουπερ αναλυσεις,ισως και να μην παιξει και ποτε παιχνιδι και να περασει την ζωη της σερφαροντας και παιζοντας βιντεο στο youtube.

1 ώρα πριν, Armoral είπε

Βάζω τον κωδικό αλλά δεν αλλάζει η τελική τιμή πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.Θα φανεί μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας;

3 λεπτά πριν, Tsilias77 είπε

Βάζω τον κωδικό αλλά δεν αλλάζει η τελική τιμή πριν την ολοκλήρωση της αγοράς.Θα φανεί μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας;

Όχι πάτησε στο σύνδεσμο του Newsletter κάτω από το banner.

• Thanks 1

7 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Εχει την 7600 265€,αξιζει για gaming σε 2Κ?Δεν με πολυνοιαζουν τα πολλα fps oυτε οι σουπερ αναλυσεις,ισως και να μην παιξει και ποτε παιχνιδι και να περασει την ζωη της σερφαροντας και παιζοντας βιντεο στο youtube.

εχω την rx 6700 που εχει σχεδον πανομοιότυπο performance με την rx 7600και ειναι μια χαρα για 2k gaming
εχω παιξει μεχρι και Cyberpunk 2077 και σχεδον max settings εχω πανω απο 60fps

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, LouCi4er είπε

Όταν θα αποφασίσεις να παίξεις παιχνίδια τότε να πάρεις και κάρτα. Αν π.χ την πάρεις τώρα και αρχίζεις να παίζεις σε ένα χρόνο είναι λάθος γιατί (σε νορμάλ συνθήκες) σε 1 χρονο θα παίρνεις καλύτερη κάρτα με τα ίδια λεφτά ή παρόμοια με λιγότερα.

Επεξ/σία από fotaras76
  • Like 2

1 ώρα πριν, fotaras76 είπε

Όταν θα αποφασίσεις να παίξεις παιχνίδια τότε να πάρεις και κάρτα. Αν π.χ την πάρεις τώρα και αρχίζεις να παίζεις σε ένα χρόνο είναι λάθος γιατί (σε νορμάλ συνθήκες) σε 1 χρονο θα παίρνεις καλύτερη κάρτα με τα ίδια λεφτά ή παρόμοια με λιγότερα.

Χρόνος για να παίζω ώρες δεν υπάρχει,το πολύ πολύ να βρω καμία ώρα κανένα πρωί από 22 Δεκεμβρίου μέχρι 10 Ιανουαρίου που θα έχω άδεια από την δουλειά και καμία ώρα την εβδομάδα τον υπόλοιπο καιρό,μέχρι Μαρτιο.Αυτο είναι.Και τώρα αν την είχα,τόσο θα έπαιζα,δεν θα αλλάξει κάτι σε ένα χρόνο.

Πιο πολύ επειδή ξέμεινα με μια 5870 από το 2010,είχε χαλάσει η 290Χ όταν είχε γίνει το πάρτι με τις τιμές των καρτών και δεν είχα προλάβει να πάρω την 5700ΧΤ για λίγες εβδομάδες.Τεσπα,σαν κάρτα για την τιμή που ζητάει ρωτάω πιο πολύ,αλλιώς αν είναι να δώσω 50-60€ ακόμα για την 6700ΧΤ.Αν θα είναι εντάξει τα 8GB vram για 2Κ,αυτό με ενδιαφέρει.

3 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

εχω την rx 6700 που εχει σχεδον πανομοιότυπο performance με την rx 7600και ειναι μια χαρα για 2k gaming
εχω παιξει μεχρι και Cyberpunk 2077 και σχεδον max settings εχω πανω απο 60fps

Έχω δει κάποια βίντεο και όντως η 7600 τα καταφέρνει αρκετά καλά σε 2Κ.Απλα τα 8GB είναι λίγο που με κάνουν να το σκέφτομαι,η δικιά σου έχει 10GB οπότε είσαι λίγο καλύτερα σε αυτό το θέμα.

48 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Αν θα είναι εντάξει τα 8GB vram για 2Κ,αυτό με ενδιαφέρει.

Φίλε έχω  rx 6600 / ryzen 5 5600 και πρόσφατα πήρα 2K monitor. Παίζω AC Valhalla στα 60 fps, Csgo 2 στα 135 με fsr , Rocket League στα 100,  όλα τα παιχνίδια στα high. Στο AC η Vram σχεδόν τερματίζει αλλά αν ρίξεις μόνο τα textures πέφτει η χρήση της οπότε σε ένα παιχνίδι που γεμίζει και τα 8 gb ρίχνεις τα textures και είσαι κομπλέ. Στο μάτι οι διαφορές είναι πολύ μικρές οπότε κλάιν.

• Like 1

2 hours ago, fotaras76 said:

Φίλε έχω  rx 6600 / ryzen 5 5600 και πρόσφατα πήρα 2K monitor. Παίζω AC Valhalla στα 60 fps, Csgo 2 στα 135 με fsr , Rocket League στα 100,  όλα τα παιχνίδια στα high. Στο AC η Vram σχεδόν τερματίζει αλλά αν ρίξεις μόνο τα textures πέφτει η χρήση της οπότε σε ένα παιχνίδι που γεμίζει και τα 8 gb ρίχνεις τα textures και είσαι κομπλέ. Στο μάτι οι διαφορές είναι πολύ μικρές οπότε κλάιν.

Εχω την 7600 και 8γβ δεν ειναι αρκετα για 1080π. Τωρα στα 26κατι δεν υπαρχει ανταγωνισμός.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...