Προς το περιεχόμενο

Φορτιστής PD USB Baseus GaN3 Pro 65W Quick Charge 3.0 / 4.0 18 € [ΤΕΛΟΣ]

zacharis1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω παντως εχω το πρωτο μοντελο που ειχε βγαλει, εδω κ κανα 2 χρονια σιγουρα (μπορει κ παραπανω), τον χρησιμοποιω καθημερινα στο γραφειο για πανω απο 2 συσκευες σταθερα (λαπτοπ κ κινητο), κ δεν εχει βγαλει ποτε κιχ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2023 στις 10:30 ΠΜ, andreas1gr είπε

Εγώ μετά από δεύτερες σκέψεις θα περιμένω κάποια προσφορά για 100w φορτιστή...

Γιατί θέλω η μία θύρα να δίνει μόνιμα 65w για το λαπτοπ  και οι άλλες 3 θύρες να φορτίζουν  άλλες συσκευές,  που με τον συγκεκριμένο δεν γίνεται (αν βαλεις και δεύτερη συσκευή τα 65 πέφτουν στα 45w)...

Στα 45€ απο 52€ βρίσκεις τον 100watt.

Στα θετικά ότι σου δίνει πίσω την πρίζα σουκο που καταλαμβάνει. 

https://a.aliexpress.com/_mrg4Wuc

Επεξ/σία από TechnoState

6 ώρες πριν, TechnoState είπε

Στα 45€ απο 52€ βρίσκεις τον 100watt.

Στα θετικά ότι σου δίνει πίσω την πρίζα σουκο που καταλαμβάνει. 

https://a.aliexpress.com/_mrg4Wuc

Ναι το είδα προχθές, αλλά είναι ακόμα δυσανάλογα ακριβός...

Και αφού έχω και άλλους 65w φορτιστές θα περιμένω για μια καλύτερη τιμή. 

• Like 1

9 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Ανέβηκε η τιμή στα 24-25€

Ξανά θα πέσει λογικα στο επόμενο Choice day, ακόμα όμως υπάρχει στα 20ευρώ στα daily deals (βέβαια η έκπτωση πλέον εξαρτάται από τον user ).

Γενικά όπως το έχουν κάνει πλην εξαιρέσεων δεν αξίζει να αγοράζεις από Aliexpress αν δεν είναι Choice day. 

• Thanks 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παρέλαβα πριν λίγη ώρα.. μπήκε στην άκρη σαν backup για το Laptop (hp envy x360). Δεν το δοκίμασα με το Laptop ακόμα, καθώς καινούριο Laptop δεν έχω το θάρρος :)

• Confused 1
  • Sad 1

Δοκίμασέ το, μπορεί να είναι χαλασμένο, είναι κρίμα να έχεις κάτι που δεν λειτουργεί και να νομίζεις ότι έχεις μπακάπ

• Like 3

19 ώρες πριν, Craven είπε

Παρέλαβα πριν λίγη ώρα.. μπήκε στην άκρη σαν backup για το Laptop (hp envy x360). Δεν το δοκίμασα με το Laptop ακόμα, καθώς καινούριο Laptop δεν έχω το θάρρος :)

Δηλαδή φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις τον φορτιστή που αγόρασες;  🤔

• Like 4

To έχω δοκιμάσει με δύο Laptops της HP ( οχι ταυτόχρονα) και δουλεύει άψογα. Επίσης έχω δοκιμάσει ταυτόχρονα Laptop Και iphone χωρίς κανένα θέμα. Είναι πολύ ωραίο γιατί με ένα φορτιστή (μια πρίζα) καλύπτεις κάθε συκσευή ενώ είναι και μικρό σε μέγεθος. Όταν είναι άδειο το Laptop απλώς τραβάει παραπάνω ρεύμα λογικά και ζεστένεται παραπάνω αλλά δε νομίζω οτι είναι θέμα. Δοκιμάστε άφοβα! 

Εγώ δεν το δοκίμασα ακόμα αλλά φαίνεται στιβαρή κατασκευή και πέρασε και το τεστ επαλήθευσης της Baseus. Τώρα πόσο θα αντέξει δεν ξέρω.

On 06/12/2023 at 18:01, Lefteris235 said:

Πριν κάνω login ->17

Μετά το login ->22

Μας περνάνε για μακάκες οι Κινέζοι μου φαίνεται

Και δείτε τι γίνεται με Private Browsing και χωρίς.

Screenshot 2023-12-06 at 6.02.41 PM.png

Screenshot 2023-12-06 at 6.02.54 PM.png

Ναι γιατι υποθέτω πριν το login σε θεωρεί νέο χρήστη και σου εφαρμόζει την έκπτωση του "πρωτάρη"

• Moderators
6 λεπτά πριν, geopapa είπε

Ναι γιατι υποθέτω πριν το login σε θεωρεί νέο χρήστη και σου εφαρμόζει την έκπτωση του "πρωτάρη"

Απαντας στον ανθρωπο 20 ημερες μετα βεβαια.

Ή αυτο που λες αν και αμφιβαλω αφου δεν βλεπω ομως να λεει κατι το σκρινσοτ για "welcome deal", αρα νομιζω δεν ειναι αυτο, ή επειδη πριν κανεις login λεει "δωρεαν αποστολη Γερμανια", ενω μετα βλεπω σου λεει για Ελλαδα. Ή ο πωλητης ειναι Γερμανια, ή δωρακι επιπλεον στην τιμη για να εχουν "δωρεαν μεταφορικα" για τους... "λεφταδες" τους Ελληνες που εχουν μαθει να πληρωνουν ο,τι τους πουν 😛 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Φορτιστής PD USB Baseus GaN3 Pro 65W Quick Charge 3.0 / 4.0 18 € [ΤΕΛΟΣ]
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...