Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

538844447_.png.c8fc77fd9076f767682f715a13dc5d2a.png

Χωρίς χρήση incognito ή οτιδήποτε άλλο. Μόλις έλαβα και επιβεβαίωση από την τράπεζα και από το aliexpress.

Επεξ/σία από Iamthagod
  • Like 1
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Iamthagod είπε

538844447_.png.c8fc77fd9076f767682f715a13dc5d2a.png

Χωρίς χρήση incognito ή οτιδήποτε άλλο. Μόλις έλαβα και επιβεβαίωση από την τράπεζα και από το aliexpress.

Οι Κινέζοι μόλις κατάλαβαν ότι δεν είμαστε μακάκες άλλαξαν το ποίημα.
Τώρα και σε εμένα το έβγαλε τόσο και το πήρα...

Δημοσ.
14 hours ago, stark said:

Γνωρίζει κανείς αν υποστηρίζει SuperDart φόρτιση για Realme κινητά;
Έχω το Realme 9 Pro+ με φορτιστή SuperDart 60W και βλέπω στα specs του κινητού αυτό:

Το ερώτημα είναι αν ο Baseus της προσφοράς θα φορτίζει στα 60W το κινητό ή θα έχω μια απλή (όχι και τόσο γρήγορη) φόρτιση...;

1 hour ago, drdedus said:

Είναι συμβατό με Realme , OnePlus,oppo klp...?

Λίγη προσοχή..

Την ίδια ερώτηση έχω κάνει κι εγώ λίγο πιο πάνω. Κατά 99,9% δεν είναι. Στην καλύτερη περίπτωση τα κινητά της τέως BBK (Oppo, Vivo, Realme, OnePlus, κλπ) να φορτίζουν σχετικά γρήγορα (π.χ. μέσω της τεχνολογίας PD) αλλά σίγουρα όχι στα Watts που δίνουν οι original SuperDart / SuperVooc / κλπ φορτιστές.

• Like 1
Δημοσ.

Thanks TS, μαζί με κάποια coins 14,08€ μου βγήκε.

Τώρα αν θα αντέξει ή θα τα παίξει μετά από 1 μήνα κανείς δεν ξέρει. Το κατάστημα είναι ανοιχτό από το 2019 και αν ισχύει αυτό που γράφει έχει πουλήσει 5000+ κομμάτια..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ μετά από δεύτερες σκέψεις θα περιμένω κάποια προσφορά για 100w φορτιστή...

Γιατί θέλω η μία θύρα να δίνει μόνιμα 65w για το λαπτοπ  και οι άλλες 3 θύρες να φορτίζουν  άλλες συσκευές,  που με τον συγκεκριμένο δεν γίνεται (αν βαλεις και δεύτερη συσκευή τα 65 πέφτουν στα 45w)...

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, d_gkal είπε

κανει για iphones; και γενικα για οποιαδηποτε συσκευη φορτιζει (smartwatch, tablet);

Nαι, έχω αυτό: https://rb.gy/5v5645  εδώ και καιρό, super προϊόν!

Επεξ/σία από zacharis1955
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα τον συγκεκριμένο και πάνω στο μήνα σταμάτησε να δουλεύει η μια απ τις 2 type-c οπότε τον εστειλα πισω. Και γενικα δεν εχω ακουσει τα καλύτερα και απο άλλους που ειχαν GAN της baseus. Οπότε δεν θα έτρεχα tbh. Επίσης βλέπω ότι δεν είναι το επίσημο της Baseus αλλά άλλο κατάστημα

Επεξ/σία από tonyz21
Δημοσ.
13 ώρες πριν, funbreaker είπε

Ήμουν έτοιμος να το πάρω μέχρι που διάβασα την προηγούμενη απάντηση.

Κι εγώ τον ακύρωσα , ίσως πάρω τον Gan5.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...