alexandrosMp Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ομάδα ,έχω ένα θέμα ,έχω μια rx570 και όταν παίζω δεν ανάβουν τα ανεμιστηράκια , κατέβασα 2 προγράμματα αλλά μάταια ,ούτε από το adrenaline μπορώ να κάνω κάτι ,έχει κολλήσει στο 0 fan speed , την καθάρισα επίσης μην τυχών από σκόνη κλπ αλλά και πάλι το ίδιο θέμα ,αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα μου ήταν υπόχρεο ευχαριστώ Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2023 από alexandrosMp
Prasino Mantarinh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Το κανει ακομα και under load ? Δοκιμασε καποιοα στρες τεστ μηπως αναψουν τοτε, απο οσο ξερω υπαρχει ρυθμιση μεσα στο adrenaline που αμα δεν εχει usage η καρτα δεν αναβουν τα ανεμιστηρια, Αλλη περιπτωση μηπως οταν την καθαρισες εβγαλες καταλαθος καποιο καλωδιο ?
xakerofxanthi Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Εγκατεστησε λιγο το CPUID HWMonitor και κανε αυτο που προτινει το Prasino Mantarinh (😂) και δες/πες μας τις θερμοκρασιες
Aris_ Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 βαλε τις ρυθμισεις που αλλαξες το fan profile του adrenaline να δουμε τι εκανες screenshot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα