Προς το περιεχόμενο

Αύξηση τιμής συμβολαίου nova

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν θα ξεκινήσω το στορυ....απ' την αρχή με τα άπειρα τηλέφωνα στην νόβα για κωδικούς τηλεφωνίας.....voip και συνένωηση σπασμένου τηλεφώνου.....είχα 2 συνδέσεις σταθερής μια 24αρα old και μια 100 mgbps συνδυαστική με κινητό στα 55 κάποια στιγμή χρειάστηκε να κόψω την 24 ώρα λόγο ενοικίασης του σπιτιού και να να βγάλω....απ' το συνδιαστικο το κινητό.....μου υποσχέθηκαν ότι η τιμή για μόνο σταθερό θα είναι με προσφορά στα 23 ευρώ.....να όμως που ο λογαριασμός ήρθε 29.....Σήμερα έφυγα....και μπήκα στην cosmote 100αρα απερ Κιν σταθερά τελική τιμή 30.90.....και με δυνατότητα εγκατάστασης του δικού μου εξοπλισμού πχ fritZ.....να σημειώσω ότι ήμουν προκατειλημμένος λανθασμένα για κόσμοτε.....τελικά είδα ότι η κόκκινη εταιρία έχει το ίδιο πρόγραμμα 31.5....

Ποια η γνώμη σας για την ποιότητα και τις παροχές της κόσμοτε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, e1995kati είπε

Λοιπόν θα ξεκινήσω το στορυ....απ' την αρχή με τα άπειρα τηλέφωνα στην νόβα για κωδικούς τηλεφωνίας.....voip και συνένωηση σπασμένου τηλεφώνου.....είχα 2 συνδέσεις σταθερής μια 24αρα old και μια 100 mgbps συνδυαστική με κινητό στα 55 κάποια στιγμή χρειάστηκε να κόψω την 24 ώρα λόγο ενοικίασης του σπιτιού και να να βγάλω....απ' το συνδιαστικο το κινητό.....μου υποσχέθηκαν ότι η τιμή για μόνο σταθερό θα είναι με προσφορά στα 23 ευρώ.....να όμως που ο λογαριασμός ήρθε 29.....Σήμερα έφυγα....και μπήκα στην cosmote 100αρα απερ Κιν σταθερά τελική τιμή 30.90.....και με δυνατότητα εγκατάστασης του δικού μου εξοπλισμού πχ fritZ.....να σημειώσω ότι ήμουν προκατειλημμένος λανθασμένα για κόσμοτε.....τελικά είδα ότι η κόκκινη εταιρία έχει το ίδιο πρόγραμμα 31.5....

Ποια η γνώμη σας για την ποιότητα και τις παροχές της κόσμοτε 

Ειχα Nova από το 2012 σε σταθερή και κινητή,μέχρι το 2016 που γύρισα σε Vodafone και αργότερα πήγε το σταθερό. Μπαίνουν οπτικές στη γειτονιά και παω στην Nova με το voucher. Τώρα τελευταία, έσπασα όλα τα συμβόλαια με τη Vodafone και τα κινητα και τα γύρισα σε Nova και Cosmote και είμαστε οικογενειακώς με σταθερό πλέον μετά από 10 χρόνια.
Οι λόγοι που γύρισα είναι οι εξής: 1) Τεχνική Υποστήριξη, εχω μια Adsl 24 σε χωριό και ότι πρόβλημα προέκυψε λύθηκε άμεσα και χωρίς ταλαιπωρία. Όσο για οπτική ίνα τώρα που έβαλα στο πατρικο μου. Άψογη και εκεί, οι ταχύτητες είναι 100/10 σταθερά και με καλώδιο και με WiFi. Δεν έχω παράπονα στο σπίτι και κάτι κολλήματα που είχα με Nova κατά διαστήματα εξαφανίστηκαν. 2) Κινητό εχω Whats Up για εμένα και τους γονείς μου, το φοιτητικό αν έχεις ακόμα καλύτερα και ειδικά οι ανταμοιβές με Payzy, Box, Deals 4 You. Ο αδερφός μου είναι με Frog, η οποία είναι στην φιλοσοφία της Q, με περισσότερα δεδομένα και λιγότερα λεπτά βέβαια. 
3) Δεν είναι τόσο ακριβή όσο παλιότερα και με έχει ξελασπώσει άπειρες φορές. Για κινητή προτείνω δικαρτο Cosmote-Vodafone ή Cosmote-Nova. 

Επεξ/σία από NikolasKon14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...