EchiDNA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσω κάποιον αριθμό κινητού μόνο για να δέχομαι κλήσεις. Το χρειάζομαι για ηλικιωμένο άτομο και μόνο για να υπάρχει σαν αριθμός ο οποίος να είναι δηλωμένος σε τράπεζα, ΔΟΥ κλπ. Προφανώς και η λύση του καρτοκινητου δεν είναι πρακτική γιατί στην ουσία έχει γίνει πολύ ακριβή και θέλει κάθε μήνα ανανέωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 αν ειναι μονο για τραπεζα γιατι δεν δινεις το δικο σου? εφοσον ειστε συγγενεις προφανως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas1gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσω κάποιον αριθμό κινητού μόνο για να δέχομαι κλήσεις. Το χρειάζομαι για ηλικιωμένο άτομο και μόνο για να υπάρχει σαν αριθμός ο οποίος να είναι δηλωμένος σε τράπεζα, ΔΟΥ κλπ. Προφανώς και η λύση του καρτοκινητου δεν είναι πρακτική γιατί στην ουσία έχει γίνει πολύ ακριβή και θέλει κάθε μήνα ανανέωση. Αν το κινητό με «κάρτα» σου φαντάζει «ακριβό» τότε ξεκίνα να ρωτάς για Συμβόλαιο… Αλλά μεταξύ μας δεν νομίζω να βρεις κάτι πολύ φτηνότερο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Τις λύσεις του καρτοκινητου και του συμβολαίου τις ξέρω και τις έχω απορρίψει λόγω κόστους. Το να διατηρώ έναν αριθμό, μόνο και μόνο για τους λόγους που έγραψα και να χρειάζομαι 150€ το χρόνο, ναι, το θεωρώ υπερβολικά ακριβό. Απλά δημιούργησα το θέμα μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση που μου διαφεύγει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Τις λύσεις του καρτοκινητου και του συμβολαίου τις ξέρω και τις έχω απορρίψει λόγω κόστους. Το να διατηρώ έναν αριθμό, μόνο και μόνο για τους λόγους που έγραψα και να χρειάζομαι 150€ το χρόνο, ναι, το θεωρώ υπερβολικά ακριβό. Απλά δημιούργησα το θέμα μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση που μου διαφεύγει. Για καρτοκινητο Cosmote 6 X 13 χρειάζεσαι η 6 Χ 8 αν κάνεις την ανανέωση σε κατάστημα Cosmote. Επίσης 4 Χ 13 η 4 Χ 8 αντίστοιχα αν είσαι διατεθειμένος να χάνετε το υπόλοιπο στο δίμηνο... στους 2 μήνες χάνετε το υπόλοιπο και στους 3 μήνες φράζονται και οι εισερχόμενες. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από teot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, EchiDNA είπε Τις λύσεις του καρτοκινητου και του συμβολαίου τις ξέρω και τις έχω απορρίψει λόγω κόστους. Το να διατηρώ έναν αριθμό, μόνο και μόνο για τους λόγους που έγραψα και να χρειάζομαι 150€ το χρόνο, ναι, το θεωρώ υπερβολικά ακριβό. Απλά δημιούργησα το θέμα μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση που μου διαφεύγει. free2go , 8€ αρχικά και μετά ανα δίμηνο 1€ για να μην μπει φραγή , φθηνότερα απο voda με 4*13 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Cosmote mobile basic; Με 5 (4.81)ευρώ το μηνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 59 λεπτά πριν, dbrillis είπε Cosmote mobile basic; Με 5 (4.81)ευρώ το μηνα; ακριβό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EchiDNA Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Οπότε βλέπω να δοκιμάζω το free2go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, EchiDNA είπε Τις λύσεις του καρτοκινητου και του συμβολαίου τις ξέρω και τις έχω απορρίψει λόγω κόστους. Το να διατηρώ έναν αριθμό, μόνο και μόνο για τους λόγους που έγραψα και να χρειάζομαι 150€ το χρόνο, ναι, το θεωρώ υπερβολικά ακριβό. Απλά δημιούργησα το θέμα μήπως υπάρχει κάποια άλλη λύση που μου διαφεύγει. cu με cashback κάθε δίμηνο απλα για την ανανέωση (του αριθμού) και να λαμβάνεις μνμ απο 2fa αν στέλνει δηλαδή, πρακτικά θα έχει κανα €0,1-0,2 υπόλοιπο οπότε δε θα φτάνει για κλήση. Καρτοκινητό. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από zygorito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, zygorito είπε cu με cashback κάθε δίμηνο απλα για την ανανέωση (του αριθμού) και να λαμβάνεις μνμ απο 2fa αν στέλνει δηλαδή, πρακτικά θα έχει κανα €0,1-0,2 υπόλοιπο οπότε δε θα φτάνει για κλήση. Καρτοκινητό. στο 3μηνο μπαίνει φραγή στο cu , αλλά η ανανέωση είναι 13€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, korakios είπε στο 3μηνο μπαίνει φραγή στο cu , αλλά η ανανέωση είναι 13€ εννοω με σκανάρισμα απόδειξης στο voda app γι αυτό λέω cashback Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, zygorito είπε εννοω με σκανάρισμα απόδειξης στο voda app γι αυτό λέω cashback κάνε μια ανάλυση αν μπορείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zygorito Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, korakios είπε κάνε μια ανάλυση αν μπορείς Δεν είναι τίποτα πολύπλοκο. Στο voda app κάνεις cashback το ποσό αντί για το pockee και περνάει σαν ανανέωση απλά δε δίνει τίποτα εκτός του οτι διατηρείς το νούμερο (δηλαδή βάζει πχ 10-15 λεπτα ανάλογα τι προϊόν πήρες από λίστα pockee). Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από zygorito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, zygorito είπε Δεν είναι τίποτα πολύπλοκο. νομίζεις 😂 Μόλις τώρα, zygorito είπε Στο voda app κάνεις cashback το ποσό ήδη σε έχασα 1 λεπτό πριν, zygorito είπε (δηλαδή βάζει πχ 10-15λεπτα ανάλογα τι προϊόν πήρες από λίστα pockee) απο τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω οτι για κάποιες αγορές σκανάρεις μέσω app την απόδειξη και μπαίνουν μικροποσά Σωστά? Αν ναι μπορείς να δώσεις ένα λινκ για τη λίστα των (υποθέτω) προϊόντων/καταστημάτων/υπηρεσιών ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα