shiranui Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Έχω ένα router που βρίσκεται στην μία άκρη του σπιτιού, στο γραφείο μου, ως αποτέλεσμα, να μην φτάνει το Wifi σήμα full στα δωμάτια στην άλλη άκρη του σπιτιού (παρεμβάλλονται διάδρομοι, και τοίχοι). Μέχρι τώρα είχα ένα TurboX Wifi Repeater WLR-300 και έκανε τη δουλειά που ήθελα. Δλδ δημιουργούσε ένα δεύτερο wifi network, στο οποίο και έκανα connect όταν ήμουν στα μέσα δωμάτια, με devices όπως iPad, laptop, kindle, κλπ Το αρχικό δίκτυο συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Ο repeater αυτός όμως χάλασε και χωρίς να το ψάξω ιδιαιτέρως, πήγα και αγόρασα αυτό εδώ TP-LINK TL-WA860RE v6. Όταν το εγκατέστησα κατάλαβα ότι αυτό μάλλον κάνει άλλο πράγμα, διότι το αρχικό Wifi network δεν δουλεύει πια. Υπάρχει μεν στην λίστα των networks, αλλά με το που συνδέεσαι, με όποιο device, βγάζει "Connected, No internet" και δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που λειτουργεί είναι το καινούριο network που έχει φτιάξει το TP-LINK, αλλά εγώ δεν θέλω από το γραφείο να συνδέομαι στο network αυτό που είναι τόσο μακριά και ρίχνει την ταχύτητα μου. Έχω κάνει κάτι λάθος στο setup? Δεν υπάρχει τρόπος με το TP-LINK να έχω 2 δίκτυα όπως πριν?
1ns0mn1a Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=oOU8U5MGJMU&t=54s https://www.youtube.com/watch?v=D450uUnGTjk Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από 1ns0mn1a
shiranui Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, 1ns0mn1a είπε Έχω δει το video και έχω κάνει ότι λέει. Το πρόβλημα με το αρχικό δίκτυο συνεχίζει...
chios Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2023 Το αρχικό δίκτυο πως κατάλαβες ότι δεν δουλεύει; όταν βγάλεις το repeater από την πρίζα δεν το βλέπεις; Το πιο πιθανό είναι να σου κάνει repeat με το ίδιο όνομα γι'αυτό μπερδευεσαι. Μπες στο μενού του και δες αν υπάρχει η δυνατότητα να του βάλεις άλλο όνομα.
shiranui Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2023 Στις 6/12/2023 στις 2:07 ΜΜ, chios είπε Το αρχικό δίκτυο πως κατάλαβες ότι δεν δουλεύει; όταν βγάλεις το repeater από την πρίζα δεν το βλέπεις; Το πιο πιθανό είναι να σου κάνει repeat με το ίδιο όνομα γι'αυτό μπερδευεσαι. Μπες στο μενού του και δες αν υπάρχει η δυνατότητα να του βάλεις άλλο όνομα. Όπως είπα, το αρχικό δίκτυο, υπάρχει στην λίστα, και μπορείς να κάνεις connect σε αυτό, με τα devices και υπολογιστή που είναι στο γραφείο, αλλά τα Windows μου βγάζουν μήνυμα "Connected, No internet" και δεν υπάρχει access πουθενά. Με το που βγει ο repeater από την πρίζα, το αρχικό δίκτυο λειτουργεί κανονικά. Δεν μου κάνει repeat με το ίδιο όνομα, βάζω διαφορετικό. Φαίνονται ξεκάθαρα το αρχικό και το repeated network.
poulinos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2023 εχω ΤP Link repeater δεν θυμαμαι μοντελο και το εχω βαλει με το ιδιο ονομα να αναμεταδιδει. οταν ειμαι στο σαλονι πιανω το δικτυο απο το router μου και οταν παω μεσα πιανω το δικτυο απο το Repeater.τελευταιο firmware τυπικα.το router μου ειναι 192.168.1.1 και το Repeater 192.168.1.254 με κλειστο Dhcp και καρφωτη Ip. gateway του εχω δωσει το router οπως και dns. On 05/12/2023 at 16:45, shiranui said: Καλησπέρα, Έχω ένα router που βρίσκεται στην μία άκρη του σπιτιού, στο γραφείο μου, ως αποτέλεσμα, να μην φτάνει το Wifi σήμα full στα δωμάτια στην άλλη άκρη του σπιτιού (παρεμβάλλονται διάδρομοι, και τοίχοι). Μέχρι τώρα είχα ένα TurboX Wifi Repeater WLR-300 και έκανε τη δουλειά που ήθελα. Δλδ δημιουργούσε ένα δεύτερο wifi network, στο οποίο και έκανα connect όταν ήμουν στα μέσα δωμάτια, με devices όπως iPad, laptop, kindle, κλπ Το αρχικό δίκτυο συνέχιζε να λειτουργεί κανονικά. Ο repeater αυτός όμως χάλασε και χωρίς να το ψάξω ιδιαιτέρως, πήγα και αγόρασα αυτό εδώ TP-LINK TL-WA860RE v6. Όταν το εγκατέστησα κατάλαβα ότι αυτό μάλλον κάνει άλλο πράγμα, διότι το αρχικό Wifi network δεν δουλεύει πια. Υπάρχει μεν στην λίστα των networks, αλλά με το που συνδέεσαι, με όποιο device, βγάζει "Connected, No internet" και δεν αλλάζει κάτι. Το μόνο που λειτουργεί είναι το καινούριο network που έχει φτιάξει το TP-LINK, αλλά εγώ δεν θέλω από το γραφείο να συνδέομαι στο network αυτό που είναι τόσο μακριά και ρίχνει την ταχύτητα μου. Έχω κάνει κάτι λάθος στο setup? Δεν υπάρχει τρόπος με το TP-LINK να έχω 2 δίκτυα όπως πριν? μπορεις να το σεταρεις και με το wps button και θα εχει το ιδιο ονομα. το re305 εχω .παλια ειχα το 850re που ειναι το Previous απο το δικο σου
shiranui Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Στις 9/12/2023 στις 7:13 ΜΜ, poulinos είπε εχω ΤP Link repeater δεν θυμαμαι μοντελο και το εχω βαλει με το ιδιο ονομα να αναμεταδιδει. οταν ειμαι στο σαλονι πιανω το δικτυο απο το router μου και οταν παω μεσα πιανω το δικτυο απο το Repeater.τελευταιο firmware τυπικα.το router μου ειναι 192.168.1.1 και το Repeater 192.168.1.254 με κλειστο Dhcp και καρφωτη Ip. gateway του εχω δωσει το router οπως και dns. μπορεις να το σεταρεις και με το wps button και θα εχει το ιδιο ονομα. το re305 εχω .παλια ειχα το 850re που ειναι το Previous απο το δικο σου Δεν ήξερα ότι μπορείς να το σετάρεις έτσι, ώστε να έχουν το ίδιο όνομα. Οπότε θα το δοκιμάσω έτσι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2023 17 hours ago, shiranui said: Δεν ήξερα ότι μπορείς να το σετάρεις έτσι, ώστε να έχουν το ίδιο όνομα. Οπότε θα το δοκιμάσω έτσι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. οπου κολλησεις just ask. ναι δεν χρειαζεται να αλλαξεις το ονομα (ssid)
Λύση poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2023 On 13/12/2023 at 14:21, shiranui said: Δεν ήξερα ότι μπορείς να το σετάρεις έτσι, ώστε να έχουν το ίδιο όνομα. Οπότε θα το δοκιμάσω έτσι. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. σε καποια μπορεις με αλλο ονομα αλλα και με το ιδιο ενω σε αλλα μονο με το ιδιο. δεν θυμαμαι να εχω πετυχει περιπτωση να πρεπει υποχρεωτικα να δωσεις νεο ονομα.και να το ειχα πετυχει θα ηταν παλια.
shiranui Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε από μόνο του, μετά από μερικές εβδομάδες, μετά από πολλά restart/resets. Το αρχικό Wifi δίκτυο δουλεύει όπως πριν, καθώς και το νέο δίκτυο από τον Repeater με άλλο όνομα. Όπως ακριβώς ήθελα δλδ. Το πρόβλημα μάλλον ήταν στον WiFi adapter του υπολογιστή μου ή στα Windows, και έβγανε το μήνυμα "Connected, No internet". Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2024 On 26/02/2024 at 12:49, shiranui said: Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε από μόνο του, μετά από μερικές εβδομάδες, μετά από πολλά restart/resets. Το αρχικό Wifi δίκτυο δουλεύει όπως πριν, καθώς και το νέο δίκτυο από τον Repeater με άλλο όνομα. Όπως ακριβώς ήθελα δλδ. Το πρόβλημα μάλλον ήταν στον WiFi adapter του υπολογιστή μου ή στα Windows, και έβγανε το μήνυμα "Connected, No internet". Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! καλο ειναι παντα στις συσκευες να εχεις τα τελευταια firmware και στις καρτες δικτυου να εχεις τους τελευταιους drivers>των windows μπορει να μην ειναι οι τελευταιοι.το ιδιο και στο site πχ της mobo αν μιλαμε για ενσωματωνεμη καρτα. παντα καλο ειναι να τους κατεβαζεις απο το site του κατασκευαστη.πχ Intel,realtek ασχετα με το αν η καρτα ειναι πανω σε mobo της asus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα