snik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Έχω εδώ και ενάμιση χρόνο το s21 ultra και τελευταία έχω κάποια προβλήματα με το focus της κάμερας και την μειώμενη ισχή της μπαταρίας, επίσης πλέον δεν μου φτάνουν τα 128gb οπότε σκέφτομαι να το αλλάξω. Σαν κινητό αν είχα πάρει την έκδοση με παραπάνω χώρο και δεν είχε πρόβλημα η κάμερα θα το κρατούσα αλλά πλέον σκέφτομαι να το αλλάξω μιας και το κόστος επισκευής δεν με συμφέρει. Στη νέα συσκευή θα ήθελα να έχω κάποιον νέο snapdragon, να έχω αρκετά καλή κάμερα (το 10x μου είναι αδιάφορο), να έχω 512 gb χώρο και γενικά να μην έχω θέμα με κλήσεις/σήμα γιατί είναι εργαλείο δουλείας. Σαν budget δεν θα ήθελα να περάσω τα 850 ευρώ και είμαι ανοιχτός σε κάποιο μεταχειρισμένο, υπάρχει και η δυνατότητα αποφορολόγησης ή ενδοκοινοτικής αγοράς μέσω amazon. Σκέφτομαι να πάρω το samsung s23+ και νομίζω ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο σε αυτά που ψάχνω, υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει;
Fronimitis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Στα 850€ βρίσκεις S23 Ultra 8/256. Από το να δώσεις τόσα λεφτά για το plus καλύτερα σωστά εκεί που αξίζει. 2
snik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Το έχω δει από κοντά το ultra και μου φαίνεται πολύ μεγάλο και άβολο για τα γούστα μου λόγω τετραγώνου σχεδιασμού. Το x10 δεν με ενδιαφέρει, το ίδιο και το πενάκι οπότε το έχω ψιλοαπορριψει για αυτούς τους λόγους.
Fronimitis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Απλά 850 είναι πολλά για το plus. Τουλάχιστον κοίτα μήπως το βρεις φτηνότερα.
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Fronimitis είπε Απλά 850 είναι πολλά για το plus. Τουλάχιστον κοίτα μήπως το βρεις φτηνότερα. Ναι αλλά θέλει 512GB χώρο ο συμφορουμίτης. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στα 850ευρώ σε ναυαρχίδες 1 ώρα πριν, snik είπε Έχω εδώ και ενάμιση χρόνο το s21 ultra και τελευταία έχω κάποια προβλήματα με το focus της κάμερας και την μειώμενη ισχή της μπαταρίας, επίσης πλέον δεν μου φτάνουν τα 128gb οπότε σκέφτομαι να το αλλάξω. Σαν κινητό αν είχα πάρει την έκδοση με παραπάνω χώρο και δεν είχε πρόβλημα η κάμερα θα το κρατούσα αλλά πλέον σκέφτομαι να το αλλάξω μιας και το κόστος επισκευής δεν με συμφέρει. Στη νέα συσκευή θα ήθελα να έχω κάποιον νέο snapdragon, να έχω αρκετά καλή κάμερα (το 10x μου είναι αδιάφορο), να έχω 512 gb χώρο και γενικά να μην έχω θέμα με κλήσεις/σήμα γιατί είναι εργαλείο δουλείας. Σαν budget δεν θα ήθελα να περάσω τα 850 ευρώ και είμαι ανοιχτός σε κάποιο μεταχειρισμένο, υπάρχει και η δυνατότητα αποφορολόγησης ή ενδοκοινοτικής αγοράς μέσω amazon. Σκέφτομαι να πάρω το samsung s23+ και νομίζω ότι είναι το πιο ολοκληρωμένο σε αυτά που ψάχνω, υπάρχει κάτι άλλο που μου διαφεύγει; Αφού κοιτάζεις μέχρι 850-900ευρώ και σε ενδιαφέρει να έχει τουλάχιστον 512gb, θα σου πρότεινα να πήγαινες μια βολτα να δεις το S23+ και το Xiaomi 13T pro 12/512. To Xiaomi το αναφέρω γιατί πιθανώς να είναι καλύτερο σε φωτογραφίες, αν και σε πολλούς δεν αρέσει το miui. Το Xiaomi δεν φοράει Snapdragon, αλλά σε επιδόσεις είναι στα ίδια με τον τελευταίο. Υπάρχει και το Honor Magic5pro, αλλά δεν γνωρίζω τι ρόλο βαράει η Honor σαν εταιρεία στην Ευρώπη από service, updates κλπ Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από Fulgore
Fulgore Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 46 λεπτά πριν, emp87 είπε pixel 8 pro ασυζητητι Βλέπουμε πρώτα τι ζητάει ο άλλος στο πρώτο σχόλιο....... 4 ώρες πριν, snik είπε Στη νέα συσκευή θα ήθελα να έχω κάποιον νέο snapdragon, να έχω αρκετά καλή κάμερα (το 10x μου είναι αδιάφορο), να έχω 512 gb χώρο και γενικά να μην έχω θέμα με κλήσεις/σήμα γιατί είναι εργαλείο δουλείας. Σαν budget δεν θα ήθελα να περάσω τα 850 ευρώ και είμαι ανοιχτός σε κάποιο μεταχειρισμένο, υπάρχει και η δυνατότητα αποφορολόγησης ή ενδοκοινοτικής αγοράς μέσω amazon. Εστω ότι προσπερνάμε όλα τα άλλα, το Pixel 8 pro 512gb στο Amazon έχει 1300ευρώ.....
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Ναι αλλά θέλει 512GB χώρο ο συμφορουμίτης. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές στα 850ευρώ σε ναυαρχίδες Αφού κοιτάζεις μέχρι 850-900ευρώ και σε ενδιαφέρει να έχει τουλάχιστον 512gb, θα σου πρότεινα να πήγαινες μια βολτα να δεις το S23+ και το Xiaomi 13T pro 12/512. To Xiaomi το αναφέρω γιατί πιθανώς να είναι καλύτερο σε φωτογραφίες, αν και σε πολλούς δεν αρέσει το miui. Το Xiaomi δεν φοράει Snapdragon, αλλά σε επιδόσεις είναι στα ίδια με τον τελευταίο. Υπάρχει και το Honor Magic5pro, αλλά δεν γνωρίζω τι ρόλο βαράει η Honor σαν εταιρεία στην Ευρώπη από service, updates κλπ Η Honor από εμπειρίας μου έχει κανονικα σερβις απο huawei και ειναι στην μιχαλακοπούλου
alan boy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα pixel υπολειτουργουν στην Ελλάδα αλλιώς θα γούσταρα να δοκιμάσω μια τέτοια συσκευή. Επίσης για εγγύηση αν γίνει μια στραβή θα πρέπει να πάει εξωτερικό. Το honor magic 5 pro έχει πολύ δυνατά σπεκσ αλλά νομίζω και αυτό δεν εισάγετε επίσημα στην Ελλάδα Γνώμη μου είναι να πας σε s23 ultra θα το συνηθίσεις το μέγεθος - βάρος Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από alan boy
snik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Το xiaomi 13 pro βλέπω δεν έχει ασύρματη φόρτιση που θα το ήθελα αλλιώς θα ήταν τίμια επιλογή. Και το pixel θα μου άρεσε αλλά δυστυχώς δεν έχει υποστήριξη στην χώρα μας χρειάζομαι 5g και wifi call. Θα ψάξω να δω αν έχουν το honor πουθενά να το δω αλλά έτσι όπως τα βλέπω τα πράγματα η samsung δίνει το πιο πλήρες πακέτο.
tigergreg Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2023 DeVilMaYcRyGR ευχαριστω πολυ για το κινητο ΝΟΚΙΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα