Προς το περιεχόμενο

Πρόταση για laptop στα 1400 EUROs ?

passenger57

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε δει το Toshiba A40-221 από κοντά;;; Εγώ το έχω δει και απογοητεύτηκα απολύτως, σε κάθε τομέα. Δεν ξέρω πως λέτε ότι "τα toshiba είναι σκυλιά" (γνώμη μου ότι αυτό το λέτε αυθαίρετα και χωρίς να το ψάξετε πολύ), πάντως ο συγκεκριμένος έχει πολύ "φθηνιάρικη" ποιότητα κατασκευής. Αν δεν με πιστεύετε, ρίχτε του μια ματιά, εγώ πάντως την άποψή μου την είπα.

Όσο για τον HP PAVILION ZV5160EA, η κάρτα γραφικών του είναι ενσωματωμένη (καμιά Intel υποθέτω, δεν το είδα στο site), οπότε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως "πολύ καλή".

Εδώ και 2 μήνες δεν κοιτάζω πλεον την αγορά των notebooks, όμως όταν έκανα την έρευνά μου ήταν σαφές πως για την HP πλήρωνες πολύ ακριβά το όνομα, και για την Toshiba το πλήρωνες αρκετά ακριβά, με τη διαφορά ότι σου δίνει απ'την αρχή 2 χρόνια εγγύηση (γεγονός σίγουρα θετικό).

Ο καθένας ας γνωρίζει τι ζητάει από ενα φορητό, συμφωνώ, όμως ας μην ξεχνάμε πως η ποιότητα κατασκευής πρέπει να είναι ζητούμενο για όλους μας.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βέβαια, αν θέλει πραγματικά φορητό υπολογιστή, δεν θα κοιτάξει τη σειρά 1700 της Acer! Πάντως, υπό συνθήκες ο συγκεκριμένος φορητός μπορεί να αποτελέσει πολύ καλή αγορά...

Δημοσ.

clairvoyant, έχω τον M30-221 και μπορώ να πω ότι μετά από 4 μήνες περίπου είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Ιδίως από την ποιότητα κατασκευής του αλλά και την οθόνη του. Πάντως γενικά να ξέρετε ότι σε κάθε μάρκα υπάρχουν και ανάλογες σειρές. Έτσι μπορεί ένας από τα "φθηνά" μιας εταιρίας να μην είναι ότι καλύτερο, όμως ανταγωνίζονται πολλές φορές τα "ακριβά" κάποιας άλλης.

Δημοσ.
clairvoyant[/b'], έχω τον M30-221 και μπορώ να πω ότι μετά από 4 μήνες περίπου είμαι πλήρως ικανοποιημένος. Ιδίως από την ποιότητα κατασκευής του αλλά και την οθόνη του. Πάντως γενικά να ξέρετε ότι σε κάθε μάρκα υπάρχουν και ανάλογες σειρές. Έτσι μπορεί ένας από τα "φθηνά" μιας εταιρίας να μην είναι ότι καλύτερο, όμως ανταγωνίζονται πολλές φορές τα "ακριβά" κάποιας άλλης.

Γι'αυτό ακριβώς το λόγο είπα οτι είναι αυθαίρετο να λέμε ότι η Toshiba βγάζει "σκυλιά φορητούς". Έχει και ποιοτικούς έχει και για τα σκουπίδια, όπως οι περισσότερες εταιρίες...

Δημοσ.

to kalo me ta laptop tou plaisiou kai allon etairion pou ta ftiaxnoun einai oti den se ipoxreonoun na pliroseis soni kai kala ton bill porta kai ta litourgika tou.

Δημοσ.

file i gnomi mou einai na pareis enan toshiba.einai poli skilia, poli kales apodoseis kai poli fthina apo alles eteries.

diafwnw, ola ta Toshiba pou kserw eixa problhma, eite me tous anemisthres tous (anebazan 8ermokrasia) eite me mnhmes klp.

H dikh mou h gnwmh einai IBM. Einai classes anwtera! 8a elega pio kala, se poiothta toulaxiston kai apo ta Vaio.

Δημοσ.

meta apo polu psaksimo exw katastalaksei sto parakatw laptop:

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/selected_product_option.jsp?service=EU&PRODUCT_ID=85872&DISC_MODEL=0

pisteuw oti gia ta lefta tou einai uperkalos(1886 me fpa).Tha ithela na akousw kai tin diki sas gnwmi.Twra den kserw gia thermotites kai malakies ti paizei!!??Episis tha ithela na mou peite diafora ati mobility 9700 128mb kai ati radeon 9700 64mb se laptop!akouw....

Δημοσ.

Και αυτό το έχω δει από κοντά. Έχει αρκετά αδύναμα ηχεία για multimedia μηχάνημα, αλλά τα υπόλοιπα στοιχεία του δεν τα θυμάμαι. Πάντως είναι αρκετά βαρύ, και αν σκοπεύεις να το μεταφέρεις δεν θα είναι και ότι πιο εύκολο. Ρίξε του μια ματιά από κοντά, σίγουρα θα το βρεις σε κάποιο κατάστημα.

Δημοσ.
Episis tha ithela na mou peite diafora ati mobility 9700 128mb kai ati radeon 9700 64mb se laptop!akouw....

Einai h idia karta (Ati mobility Radeon 9700 einai to plires onoma tis) apla stin prwti periptosi exei 128 MB ram kai stin alli 64MB, me tis opoies epiptoseis exei auto sta games.

Δημοσ.

egw kserw oti i mobility katanalwnei ligotero reuma pou auto mborei kai na simainei xamiloteri epidosi se sxesi me tin alli!twra oson afora ta kila einai 3.62kg an kai na sou pw den me aposxolei para polu to varos!exw skopo na tou riksw mia matia apo konta apla ithela mipws kai eseis vriskate kati pou na min sas arese!anyway euxaristw gia to endiaferon :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...