elmario88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα, Ξέρει κανείς για ποιο λόγο η τρύπα στον συγκεκριμένο νιπτηρα είναι στην δεξιά μεριά και όχι στη μέση; Ευχαριστώ,
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, elmario88 είπε Καλησπέρα, Ξέρει κανείς για ποιο λόγο η τρύπα στον συγκεκριμένο νιπτηρα είναι στην δεξιά μεριά και όχι στη μέση; Ευχαριστώ, τρυπα υπερχείλησης!!!! Παράξενο μάλλον εκεί τους βόλευε.Και viacal αμέσως για καθάρισμα στη βρύση που πρότεινε ο fredd0 😋 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από papoys1
elmario88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, papoys1 είπε τρυπα υπερχείλησης!!!! Παράξενο μάλλον εκεί τους βόλευε.Και viacal αμέσως για καθάρισμα στη βρύση που πρότεινε ο fredd0 😋 Ξέρω βρε τι είναι, απλά η ερωτηση μου ήταν γιατί δεν είναι στην ευθεία και ήταν στα δεξιά. Μου φάνηκε λίγο παράξενο 1
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, elmario88 είπε Ξέρω βρε τι είναι, απλά η ερωτηση μου ήταν γιατί δεν είναι στην ευθεία και ήταν στα δεξιά. Μου φάνηκε λίγο παράξενο το κατάλαβα ότι ξέρεις γιαυτό εβαλα ερωτηματικό γιαυτούς που την εφτιαξαν έγραψα εκεί τους βόλευε και σε πείραξα για το viacal που εβαλε ο άλλος.😂 Καλημέρα.
elmario88 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, papoys1 είπε το κατάλαβα ότι ξέρεις γιαυτό εβαλα ερωτηματικό γιαυτούς που την εφτιαξαν έγραψα εκεί τους βόλευε και σε πείραξα για το viacal που εβαλε ο άλλος.😂 Καλημέρα. Εντάξει ειμαστε; Εντάξει είμαστε 😄
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, elmario88 είπε Εντάξει ειμαστε; Εντάξει είμαστε 😄 ρε θηρίο την καθάρισες βραδιάτικα.😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα