Προς το περιεχόμενο

Μπορω να φυγω απο Nova χωρις πεναλτυ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω κανει εδω και κανα εξαμηνο συμβολαιο με nova για vdsl 50. Στην περιοχη μου εχουν βαλει περιπου ενα τριμηνο οπτικη και ετσι αιτηθηκα κι εγω στη nova να βαλω fiber 500. Απο τοτε εχουν κανει τα παρακατω:

1. Φαση 1 ολοκληρωθηκε. Εγινε η συνδεση με τον κεντρικο κατανεμητη.

2. Φαση 2 ηρθαν και βαλαν το floor box εξω απο την κςντρικη εισοδο του σπιτιου μου. Να σημειωσω οτι ειμαι σε μονοκατοικια με δυο ισογεια και απο πανω εναν οροφο ενιαιο. Δεν ξερω αν επρεπε να βαλουν floor boxes και στα τρια διαμερισματα..

Τελοσπαντων απο δω αρχιζει η ταλαιπωρια. Για την τριτη φαση εχουν ερθει τρεις τεχνικοι. Ο πρωτος ηρθε κατευθειαν με καναλια κτλ χωρις να δει ουτε σπιτι ουτε τπτ να βαλει απο το εξωτερικο floorbox την ινα και να την περασει απο μπαλκονια κτλ. Επειδη εχω θερμοπροσοψη και ηθελε να στερεωσει τα καναλια με καρφακια του ειπα οτι δεν προχωραμε και θα σκεφτω κατι αλλο. 

Τους ξαναπαιρνω τηλ για νεο ραντεβου γιατι ειχα αγορασει ειδικα στηριγματα για μονωση και ερχεται ο δευτερος και μου λεει εγω δεν εχω ψηλη σκαλα και οτι πρεπει να φωναξουν παλι τη δευτερη φαση να πανε το floor box πανω στον πρωτο εξω απο την πορτα και να ερθει μετα η τριτη φαση μα τρυπησουν μα το φερουν σαλονι. Παει και αυτος εφυγε. 

Ερχεται και ο τριτος και λεει οτι εγω ειμαι τριτης φασης και οτι το κανουν σε πολλους αυτο στη νοβα να στελνουν λαθος τεχνικους. Οποτε εστειλε και αυτος αναφορα να ερθουν παλι απο δευτερη φαση να μεταφερουν το floor box. 

Απο τοτε εχω μιλησει σε τηλεφωνα chat email κτλ αλλα κανεις δεν εχει καναπαρει τηλ για νεο ραντεβου. 

Σημερα με πηραν απο cosmote με πολυ δελεαστικη προσφορα αλλα επειδη ειμαι στους εξι μηνες περιπου απο τους 24 στη νοβα, θα εχω πολυ μεγαλο πεναλτυ. 

Υπαρχει περιπτωση λογω της δικης τους ευθυνης να μην προχωραν στην υλοποιηση του αιτηματος να μπορω να φυγω ατελως η τους εφαγα στη μαπα για δυο χρονια;

Σορρυ για το μεγαλο σεντονι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φανταζομαι οτι επειδη το συμβολαιο που εισαι τωρα ειναι το 50αρι, ναι μεν εχεις αιτηθει για να πας σε fiber αλλα δεν εχει γινει ακομα η μεταβαση, δεν μπορεις να φυγεις με τη δικαιολογια οτι δεν στο φτιαχνουν κτλ, το κακο της nova ειναι αυτο, 0 εξυπηρετηση και 0 επικοινωνια οταν τους χρειαστεις εχει καλες τιμες βεβαια...σε καταλαβαινω το πεναλτυ στο 5ο 6ο 7ο 8ο μηνα της συμβασης εκτοξευεται...οποτε προσωπικα θα πω οτι δεν μπορεις να το αποφυγεις αν θελεις να φυγεις, μην νομιζεις και η cosmote κανει τετοιες προσφορες αν εισαι σε αλλο παροχο, ξερω καλη προσφορα που τρεχει απο το μαιο θελω να πω οτι κανουν προσφορες ολο το χρονο μαλλον, τωρα τα πραγματα για το νεο χρονο μπορει να ειναι διαφορετικα για τα συμβολαια που κλεινονται απο το 2024, "ο κ. Τσαμάζ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν αυξήσεις στα νέα συμβόλαια που θα υπογραφούν το 2024, σημειώνοντας πως αυτό είναι κάτι που «θα καθοριστεί από την κατάσταση της αγοράς και τις αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν όταν υπάρχουν τα νέα συμβόλαια»."

εγραψα ολα αυτα για να εχεις μια εικονα η αποφαση ειναι δικη σου.. @spocky

Επεξ/σία από Titos301
  • Thanks 2

Αυτο σκεφτομουν κι εγω οτι ακομα δεν ειμαι σε fiber οποτε θα πουν οτι πρεπει να πληρωσω πεναλτυ. Στην ουσια ειμαι δεσμιος στο vdsl τους. Επικοινωνησα και με το chat τους να μου πουν ακριβως τι πεναλτυ θα εχω αλλα ουτε αυτο δεν μου ειπαν...Πιο πολυ εχω τσαντιστει παρα βιαζομαι να βαλω fiber. Αν ειναι κανα κατοσταρικο το πεναλτυ μου ρχετε να το πληρωσω και να την κανω απο την μπαχαλο εταιρεια τους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε προκειται να σου πουν τι πεναλτυ ειναι να δωσεις . Θα σε τρεναρουν οσο μπορουν για να παιρνουν παγια .

Εχω ζητησει γραπτως και τηλεφωνικως να μου πουν τι ποσο αξιωνουν σαν πεναλτυ για μια 50αρα vdsl  και δεν μου εχουν απαντησει σε οσα αιτηματα εχω κανει .

Μονο να προχωρησεις σε φορητοτητα και οτι σου ζητησουν μετα . Αναγκαστικα το τρεναρω μεχρι να βρεθει κατι καλο απο cosmote .

Επεξ/σία από papayios
  • Thanks 1

Βρηκα αυτο απο το συμβολαιο μου..Αρα στους 9 μηνες που ειμαι εγω θα πρεπει να τους δωσω 175 ευρω..Πονεσε αυτο...μαλλον θα μεινω με την 50αρα

image.png.b05c59f951d60c2acd7386cf25c36f5d.png

• Sad 1

2 hours ago, Everest said:

Μήπως αυτό είναι μία λύση.

Χαχα ναι το εχω δει κι εγω αυτο αλλα η μοιρα μου λεει VDSL για παντα!! Ειμαι απο τους ελαχιστους που δεν εχουν VOIP

Με ξαναπηραν απο κοσμοτε και ειμαι στο τσακ να προχωρησω. Εκει που εχω μπερδευτει ειναι στο πεναλτυ της νοβα. Εγω ειμαι στο 9μηνο με την vdsl και εχω πεναλτυ γυρω στα 170 ευρω. Εστω οτι προχωρα. με οτε και μεχρι να ενεργοποιηθω η νοβα ερχεται και με συνδεει στην οπτικη, οποτε αρχιζει το νεο 24 μηνο με τη νεα συμβαση. Θα πληρωσω το πεναλτυ που αντιστοιχει στο μηνα της νεας συμβασης η θα πληρωσω με την παλια δλδ 9μηνο; Μπορω αραγε να τους πω στη νοβα οτι δεν θελω να προχωρησω στη συνδεση με την οπτικη η το εχασα το δικαιωμα αυτο;

Τελικα προχωρησα με την προσφορα της Cosmote και προχωρησα σε καταγγελια ΕΕΤΤ διοτι οι ανθρωποι δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα σε θεμα εξυπηρετησης οργανωσης.

Εχω το εξης ερωτημα αν ξερει καποιος. Το πεναλτυ , οσο και αν ειναι, αν δεν τους το πληρωσω τι γινεται? Απλα δεν μπορω να ξαναπαω nova με το ιδιο ΑΦΜ?

• Like 2

3 hours ago, spocky said:

Τελικα προχωρησα με την προσφορα της Cosmote και προχωρησα σε καταγγελια ΕΕΤΤ διοτι οι ανθρωποι δεν ξερουν που τους παν τα τεσσερα σε θεμα εξυπηρετησης οργανωσης.

Εχω το εξης ερωτημα αν ξερει καποιος. Το πεναλτυ , οσο και αν ειναι, αν δεν τους το πληρωσω τι γινεται? Απλα δεν μπορω να ξαναπαω nova με το ιδιο ΑΦΜ?

Αυτο και οτι θα σε πριζουν στα τηλεφωνα δικηγορικες 

Παντως εγω εφυγα μετα απο 1 μηνα γιατι δεν δουλευε τιποτα,120 ευρω μου ζητησαν για διακοπη..Το παραθυρο που εχεις αναρτησει δεν νομιζω να ισχυει

Επισης αν θες να πληρωσεις οταν σε παρουν μπορεις να τους πεις να το σπασεις σε δοσεις

7 minutes ago, SOCRATIS1000 said:

Αυτο και οτι θα σε πριζουν στα τηλεφωνα δικηγορικες 

Παντως εγω εφυγα μετα απο 1 μηνα γιατι δεν δουλευε τιποτα,120 ευρω μου ζητησαν για διακοπη..Το παραθυρο που εχεις αναρτησει δεν νομιζω να ισχυει

Επισης αν θες να πληρωσεις οταν σε παρουν μπορεις να τους πεις να το σπασεις σε δοσεις

Απο οτι καταλαβα οι τυποι μπορει να σου δινουν τα fiber προγραμματα τσαμπα σε σχεση με ανταγωνισμο, αλλα αν ερθει η ωρα και θες να φυγεις σου χρεωνουν ολες τις εργασιες που εχουν γινει για την οπτικη συνδεση στο σπιτι και γι αυτο παει στα υψη το πεναλτυ. Νομιζω οτι ειναι σωστο αν και το κρατανε μυστικο δεν το λενε.

Fiber φίλε μου σκάβουν όλους τους δρόμους Αθήνα και βάζουν τα κουτάκια και ας μην είσαι στην wind 

Δεν ξέρω τι γίνεται στην περιοχή σου ,αλλά αυτή την στιγμή εγώ έξω από την προτα μου έχω κουτί wind ,και δεν έχω fiber ,είμαι με cosmote unlimited 5 g router φαντάσου 

Δεν με χρέωσαν κάτι όπως και άλλους 

Εκτός και αν του; είπες ελάτε να σκάψετε για οπτική σε εμένα και μόνο ,γιατί αν είναι έργο της περιοχή σου ,το κανουν σε όλους 

Για εμένα μην αγχώνεσαι ,θα σε πάρουν τηλέφωνο και θα μάθεις το ποσό ,το πολύ πολύ η δεν το πληρώνεις η αν το πληρώσεις πες τους να το σπάσεις σε δόσεις 

Αν σε παρουν τηλεφωνο να πληρωσεις πες εχω καταγεγραμμενες ολες τις κλησεις, ολα τα chat που ζηταω τεχνικους και δεν κανατε τιποτα,ας μου κανετε μηνυση,θα προχωρησω σε καταγγελια ΕΕΤΤ. και απλα τζογαρεις ετσι στο να μην το προχωρησουν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...