GeorgeBBB Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το συμβόλαιο του Joe Rogan λήγει. Το Spotify έχει στόχο να τον κρατήσει. Πρέπει να βρει 1δις, θα πέσει πολύ δίαιτα για να εξασφαλιστεί το συμβόλαιο του Rogan. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από GeorgeBBB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetrabitos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Πόσο μουσική να ακούμε πια; Πόσες θέσεις εργασίας να χρειάζονται για τέτοιες δουλειές; Ψάχνουν στα αλουμινια παιδιά, 50€ μεροκάματο συν υπερωρίες πάντως! Ψηθείτε και αφήστε τις σπουδές στους υπολογιστές. Αυτά ήταν καλά για το 2000+! Τώρα άμα μπω στο chat gtp μου γράφει και κώδικα για ο,τι θέλω, άντε να διορθώσω τα λαθάκια και να πειράξω και μια γραμμή. Πόσα άτομα χρειάζονται για διορθώσεις; 6 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 18 minutes ago, dbrillis said: Τέσσερις (4) συνάδελφοι μου πηγαν για δουλειά στην Spotify. O πρώτος δεν ξερω πως περασε. Οι αλλοι τρεις μπηκαν γνωρίζοντας πανω κάτω τι θα τους ρωτήσουν και ποια ειναι η σωστή απάντηση (απο τον πρώτο που μπηκε). Δεν λεω οτι ειναι εύκολες οι ερωτήσεις και οτι μπορεί να τις απαντήσει ο καθενας, αλλα πανω κατω ήξεραν τι να διαβασουν. Καταλαβαίνεις τι πλεονέκτημα σου δινει αυτο. Ειναι σε μονιμο αγχος απο το πρώτο κυμα απολύσεων, γιατι ενας αλλος φίλος τους απολυθηκε στο probation (λογω των περικοπων). Και εμεις στα χαρτια εχουμε πολλα policies και δικλειδες ασφαλειας αλλα αυτο δεν σταματά Ινδούς μανατζερ να προτείνουν Ινδους και να τους προσλαμβανουμε. Ή κάποιοι έχουν κυκλο απο τρομερους επαγγελματιες ή κάποιοι προσλαμβανονται επειδή ξερουν τον μανατζερ 😇. Α,και ο μανατζερ παιρνει και το referral bonus 😉. Ενας κούκος δεν φέρνει την ανοιξη. https://www.businessofapps.com/data/spotify-statistics/ Το εργασιακο περιβάλλον στον κλάδο του IT εννοείς. Γιατί αν ξέρεις απο υδραυλικά, ηλεκτρολογικα, σκεπές, ψυξη και θέρμανση δεν υπάρχει καμια αβεβαιότητα. Ειδικα βορεια Ευρώπη. Μου κάνει φοβερή εντύπωση να πω την αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 6 minutes ago, MrRush said: Μου κάνει φοβερή εντύπωση να πω την αλήθεια. Και εμενα, αν μου τα ελεγες πριν παω στο εξωτερικο θα μου εκαναν εντυπωση. Πεντε χρονια εξω και τελικα ειναι απλα παντου πανω κατω τα ιδια με ελαχιστες εξαιρεσεις. Ωπου υπαρχουν ανθρωποι, ειναι τα ιδια. Φανταζομαι δεν σου κανει εντυπωση αν σου μιλησω για το μαυρο χρημα στην Ολλανδια. Γιατι σε εμας δεν υπαρχει μαστορας που να εχει ερθει και να μην θελει τα λεφτα σε μετρητα 😇. Και αν πεις οχι οχι, ολα κανονικα τα θελω με αποδειξη, σου κλεινει ραντεβου σε εννεα εβδομαδες 😉. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 και μετα λενε για την ΕΡΤ τι στο καλο κανουν 9000 ατομα?! ειναι παραπανω απο τους μουσικους που φιλοξενει η υπηρεσια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Να μην ξεχνάμε ότι πριν απο λίγο καιρο αύξησε και τις τιμές...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uniquegr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Και μετά κάποιοι απορούν που οι εν έτει 2023, κάποιοι παραμένουν ελεύθεροι επαγγελματίες ακόμα και αν καθαρίζουν μικρά εισοδήματα και δεν πάνε να γίνουν ντελιβεράδες. Αυτό που διαβάζουμε για τη spotify, δεν απέχει και πολύ απο την ελληνική πραγματικότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 2 minutes ago, pcos said: και μετα λενε για την ΕΡΤ τι στο καλο κανουν 9000 ατομα?! ειναι παραπανω απο τους μουσικους που φιλοξενει η υπηρεσια Τα πραγματα ειναι απλα, το εδειξε ο Ελον με το Χ. Πολλες εταιριες ηταν(και ειναι) κεντρα λαηφσταηλ και χρειαζεται γερο τσεκουρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uniquegr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Τώρα άμα μπω στο chat gtp μου γράφει και κώδικα για ο,τι θέλω, άντε να διορθώσω τα λαθάκια και να πειράξω και μια γραμμή. Πόσα άτομα χρειάζονται για διορθώσεις; Απο το λίγο που δοκίμασα το chatgpt σε θέμα που ήδη γνώριζα, εντόπισα κενά, έκανε δύο λάθη που έπρεπε να τα επισημάνω για να τα διορθώσει και να μου δώσει μια τελική ( καλή ) λύση. Το πρόβλημα που του έβαλα ήταν για dual boot δύο διανομών linux. Θέλω να πω ότι, καλό είναι το chatgpt, αλλά στο δικό σου παράδειγμα σχετικά με τον κώδικα, πρέπει να ξέρει τί θέλει να κάνει κάποιος και να καθοδηγήσει ανάλογα το chatgpt για να του δώσει μια καλή απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Στο άκουσμα της είδησης η μετοχή πήρε 7.5% σήμερα... Άσχημα νέα για τους εργαζόμενους, καλά για τους μετόχους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhm21911 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Σπασμενο μεχρι να σβησει ο ηλιος , ουτε ευρω στους νταβατζιδες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 38 minutes ago, dbrillis said: Τα πραγματα ειναι απλα, το εδειξε ο Ελον με το Χ. Πολλες εταιριες ηταν(και ειναι) κεντρα λαηφσταηλ και χρειαζεται γερο τσεκουρι. Ναι, μιας και το X πάει τρένο από τότε που ήρθε ο Ελον, και δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά τους... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, markos545 είπε Παρόλο που έχει καλά οικονομικά στοιχεία θα απολύσει κόσμο μάλιστα.... Τι πιο σύνηθες θα μου πεις. Περιμένω με χαρά στα σχόλια νεοφιλελευθερους να μας πουν πόσο καλό μας κάνουν αυτές οι εταιρείες και ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος για ανάπτυξη Ξέρεις κανείς δεν πετά κάτι που του φέρνει εισόδημα, αξία ή υπεραξία. Είτε είναι μηχάνημα, είτε άνθρωπος, είτε μαγαζί γωνία. Μόνο σε δυο περιπτώσεις γίνεται. Η δεν φέρνει χρήμα ή το μαγαζί αρχίζει να τρίζει και προσπαθεί να μαζευτεί. Κανείς δεν είναι βλάκας να βγάλει τα μάτια του μόνος του. Τώρα εάν θέλουμε να "κοινωνικοποιήσουμε" επιχειρήσεις και να φτιάξουμε νέες Βιομηχανίες Ζάχαρης ή Λιπάσματα τότε… θα πρέπει να βρεθούν και μισός στρατός κοματόσκυλα για να απλώσουν το χέρι στην τσέπη των υπολοίπων. Αλλα αυτά δεν παίζουν σε εκείνες τις κοινωνίες νομίζω. | Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από oneos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diavolos666 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, alejsalonica said: Είμαι σίγουρος ότι λίγους μήνες πριν τους έλεγαν «βάλτε όλοι πλάτη να πάρει τα πάνω της η εταιρεία και μετά όλοι μαζί θα απολαύσουμε τα οφέλη! Εδώ μέσα είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια εξάλλου!» Σαν τις επιχειρήσεις που σου λένε "είμαστε οικογενειακή επιχείρηση, είμαστε όλοι μία οικογένεια εδώ" και σε βάζουν να κάνεις τα πάντα ενώ ο προϊστάμενος τον ξύνει όλη μέρα και απολαμβάνει μεγάλη αμοιβή, ο ιδιοκτήτης δεν πατάει ποτέ το πόδι του ενώ ο γιος του ιδιοκτήτη κοιμάται στις 6 τα χαράματα και ξυπνάει στις 6 το απόγευμα να φάει και να ξαναβγεί βόλτα στο club. ~~~~~~~~~~ 23 hours ago, markos545 said: Παρόλο που έχει καλά οικονομικά στοιχεία θα απολύσει κόσμο μάλιστα.... Τι πιο σύνηθες θα μου πεις. Περιμένω με χαρά στα σχόλια νεοφιλελευθερους να μας πουν πόσο καλό μας κάνουν αυτές οι εταιρείες και ότι αυτός είναι ο σωστός δρόμος για ανάπτυξη Μπερδεύεις τον φιλελευθερισμό με τον καπιταλισμό. Ο (νεο)φιλελεύθερος θεωρεί πως για να υπάρξει φιλελευθερισμός δεν μπορεί να υπάρχει το (μεγάλο) κράτος-καρτέλ και όλη αυτή η φορολογία που κατασπαράζει την μικρομεσσαία τάξη ενώ η ελίτ έχει και νομοθέτες ώστε να έχουν φορο-απαλαγές και ένα σωρό οικονομολόγους για να βρίσκουν τρύπες να αποφεύγουν τους φόρους την ίδια στιγμή που κάνουν λόμπι σε βουλευτές που καταστρέφουν την ελεύθερη αγορά. Εφόσον δεν έχουμε φιλελευθερισμό στο πολίτευμα δεν μπορείς να αποδίδεις μία απόφαση μία εταιρίας στην θεωρία του φιλελευθερισμού. Αυτό που γίνεται είναι ο καπιταλισμός, που μπορεί να υπάρξει και σε κομμουνιστικά καθεστώτα (η οικογένεια Κάστρο π.χ. είναι ζάμπλουτοι και δεν άφησαν ποτέ την εξουσία να τους φύγει, οι πλούσιοι της Κούβας είναι κολλητοί τους, έχουν επιρροή και εξουσία). Το ίδιο γίνεται σε όλα τα κομμουνιστικά κράτη, οι πλούσιοι στην Κίνα έχουν απαλλαγές από το κομμουνιστικό καθεστώς, πως γίνεται να έχεις κομμουνισμό και δισεκατομμυριούχους; Γίνεται όταν ο κομμουνισμός είναι για το 99% και το 1% ζει σαν βασιλιάδες Καπιταλισμός υπάρχει και στον φασισμό... ο πλούσιος που έχει επιχειρήσεις και γνωριμίες θα είναι κολλητός του δυνάστη. Το ίδιο και σε βασιλικά καθεστώτα, έχεις γνωριμίες και είσαι κολλητός του βασιλιά επειδή έχεις χρήματα. Ο καπιταλισμός μπορεί να ευδοκιμήσει παντού, όσο πιο απολυταρχικό είναι το καθεστώς τόσο πιο πολύ μπορεί να εξουσιάσει, γιατί το χρήμα είναι γνωριμίες, πόροι, παραγωγή και αυτό δίνει εξουσία. ~~ Προφανώς μία εταιρία που πουλάει αέρα (ήχο μέσω streaming για την ακρίβεια) είναι ένα συγκεκριμένο παράδειγμα που έχει να κάνει με τέχνη και πνευματικά δικαιώματα, δεν είναι χειροπιαστή. Έχει να κάνει με την εδραίωση της υπηρεσίας κατά ένα τεράστιο ποσοστό γιατί κανένας δεν απαγορεύει κάποιον να κάνει κι αυτός υπηρεσία streaming. Σε μία κοινωνία που το κράτος ήταν μινιμαλιστικό και όχι σοσιαλιστικό και δεν κατέστρεφε την μικρομεσαία τάξη, οι περισσότεροι δεν θα είχαν καν όρεξη να εργάζονται για έναν κολοσσό και να παίρνουν έναν μισθό, θα είχαν ίσως μία δική τους μικρή ή μεσαία επιχείρηση. Δεν θα υπήρχε κράτος να τους βάλει φρένο ή να τους πει "έναρξη επιχείρησης... ωραία τόσα μας χρωστάτε με το καλημέρα σας" Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2023 από Diavolos666 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dbrillis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 35 minutes ago, filip123go said: Ναι, μιας και το X πάει τρένο από τότε που ήρθε ο Ελον, και δεν ξέρουν τι να κάνουν τα λεφτά τους... Μην τα μπερδευουμε τα πραγματα, το X λειτουργει μια χαρα και χωρις (βαλε το νουμερο των υπαλληλων που απολυθηκαν ή εφυγαν) και χωρις πολυ απο το hardware που ειχαν. Αν βγαζουν λεφτα ειναι αλλο θεμα. Αλλα ειναι σαν να μου λες οτι αν δεν το ειχε παρει ο Ελον, το Τουιτερ σημερα θα ηταν κερδοφορο και χωρις απολυσεις.. #ΝΟΤ Ετσι και το Spotify, θα απολυσει ακομα 1700 ατομα και η υπηρεσια θα δουλευει μια χαρα. Αρα, τους χρειαζονταν στ' αληθεια αυτους τους 1700 και οσους εχουν ηδη απολυσει; Και μην μου πεις οτι αυτοι που θα μεινουν πισω θα τραβανε κουπι σε γαλερα γιατι δεν θα σε πιστεψω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα