Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.  Ξέρει κανείς που βρίσκεται ο αριθμός ΔΕΗ στο ρολόι; 

Τα περισσότερα κουτιά είναι βγαλμένα εκεί που είναι τα ρολόγια στην πολυκατοικία και δεν βγάζω άκρη. 

Παραθέτω και φώτο για του λόγου το αληθές. 

Ευχαριστώ 

20231203_200317.jpg

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, elmario88 είπε

Καλησπέρα.  Ξέρει κανείς που βρίσκεται ο αριθμός ΔΕΗ στο ρολόι; 

Τα περισσότερα κουτιά είναι βγαλμένα εκεί που είναι τα ρολόγια στην πολυκατοικία και δεν βγάζω άκρη. 

Παραθέτω και φώτο για του λόγου το αληθές. 

Ευχαριστώ 

20231203_200317.jpg

Θα πρέπει να ζητήσεις απο τον Δεδδηε.. Να γίνει αντιστοίχιση με τον αριθμό μετρητή που έχει η κάθε παροχή.. Έχει νούμερα μέσα σε κάθε παροχή..

Πάντως ο κάθε λογαριασμός γράφει και τον αριθμό μετρητή.. 

Επεξ/σία από takoulou
Δημοσ.

ΔΕΔΗΕ που πήρα τηλ μου είπαν ότι θα πρέπει να καλέσω δικό μου ηλεκτρολόγο για να το βρει. 😄😄  Ο τύπος όταν έρχεται και κάνει καταμέτρηση, πως βρίσκει ποιο είναι ποιανού; οεοοο:;;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, elmario88 είπε

ΔΕΔΗΕ που πήρα τηλ μου είπαν ότι θα πρέπει να καλέσω δικό μου ηλεκτρολόγο για να το βρει. 😄😄  Ο τύπος όταν έρχεται και κάνει καταμέτρηση, πως βρίσκει ποιο είναι ποιανού; οεοοο:;;

Τα βρισκει απο τους αριθμους μετρητων... Κανονικα οι παροχες θα πρεπει να εχουν τα καπακια μπροστα...Γιατι ειναι ετσι ομως... Ειναι...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Τα βρισκει απο τους αριθμους μετρητων... Κανονικα οι παροχες θα πρεπει να εχουν τα καπακια μπροστα...Γιατι ειναι ετσι ομως... Ειναι...

Όπως βλέπεις τα καπάκια έχουν αφαιρεθεί. Δεν ξέρω ποιος τα έβγαλε και γω έτσι τα βρήκα. Άρα ο τυπάς στη συγκεκριμένη περίπτωση πως καταλαβαίνει ποιο είναι ποιανού; σχεδόν κανένα δεν είχε καπάκι 

Δημοσ.

Για την ασφάλεια όλων σας μήπως θα έπρεπε να δηλώσετε βλάβη για να μπουν τα καπάκια και αντίστοιχα ταμπελακια; 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, st@kas είπε

Για την ασφάλεια όλων σας μήπως θα έπρεπε να δηλώσετε βλάβη για να μπουν τα καπάκια και αντίστοιχα ταμπελακια; 

Οχι βλαβη... Γιατι θα χρεωθουν ασκοπη μεταβαση τεχνικου...  Απλα θα πρεπει να το αναφερουν.. Με ενα email στην  περιοχη του Δεδδηε που ανηκουν...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, elmario88 είπε

Άρα ο τυπάς στη συγκεκριμένη περίπτωση πως καταλαβαίνει ποιο είναι ποιανού; σχεδόν κανένα δεν είχε καπάκι 

σου είπαν οι μετρητές έχουν αριθμό που φαίνεται και στο λογαριασμό οπότε δεν είναι αυτό το κύριο πρόβλημα, το πρόβλημά είναι ότι υπάρχουν εκτεθειμένα μεταλλικά μέρη υπό τάση που είναι προσβάσιμα σε οποιονδήποτε. Αν κάποιος ακουμπήσει την βάση του τηκτού δεν υπάρχει κάτι να τον σώσει, στο ίδιο μετρητή έχει αφαιρεθεί κα το κάλυμμα των ακροδεκτών του μετρητή.  

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, elmario88 said:

Όπως βλέπεις τα καπάκια έχουν αφαιρεθεί. Δεν ξέρω ποιος τα έβγαλε και γω έτσι τα βρήκα. Άρα ο τυπάς στη συγκεκριμένη περίπτωση πως καταλαβαίνει ποιο είναι ποιανού; σχεδόν κανένα δεν είχε καπάκι 

image.jpeg

αριθμος μετρητη.JPG

Δημοσ.

Κατω απο τη ροδέλα εκεί που γράφει ΔΕΗ, υπάρχει ο κατασκευαστικός αριθμός του μετρητή.

Ψαξε βρες εκκαθαριστικο λογαριασμό, αναγράφεται ο αριθμός του μετρητή διπλα στις ενδείξεις νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...