Προς το περιεχόμενο

tv box για Cosmote TV, ERTflix

gianish
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από manoskost,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας

Έχω συνδρομή δορυφορικής cosmote tv. Από πέρυσι, που έπαψε η δυνατότητα replay, μου παραχώρησαν δωρεάν, για ένα χρόνο, το tv box ΗΥ4415. Η παραχώρηση επεκτάθηκε μέχρι το Δεκ 2023. Για να παραμείνει στην κατοχή μου πρέπει να πληρώνω επιπλέον 7.5€/μήνα ή να το αγοράσω με 80€. Η ram του είναι μόνο 2 Gb και ο αποθηκευτικός του χώρος 16 Gb, αλλά, χωρίς να προσθέσω άλλο πρόγραμμα, δουλεύει πολύ καλά. Πειραματιζόμενος με το κινέζικο HK1 RBOX (model R1 mini), που φαινομενικά, είναι καλύτερο (ram 4 Gb και αποθηκευτικό χώρο 64 Gb, φόρτωσα τα προγράμματα Cosmote TV και ERTflix, που όμως δεν δίνουν εικόνα. Όταν διαλέγω κανάλι ξαναγυρνάει στην αρχική οθόνη και επιπλέον κολλάει πολλές φορές και στο Youtube, βγάζοντας μήνυμα ότι δεν έχει αρκετή μνήμη (στο ΗΥ4415 δεν είχα ποτέ πρόβλημα). Τώρα δεν δουλεύει καν και θα το πετάξω.  Έχετε κάποια συμβουλή για μένα; Σκέπτομαι για κάποιο νέο, οικονομικό tv box, που, δοκιμασμένα, να μπορεί να παίξει Cosmote TV,  ERTflix, Youtube, Kondi (σεταρισμένο, ακόμα καλύτερα γιατί δεν έχω ιδέα. Μήπως έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Επεξ/σία από gianish
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Λύση

παιρνοντας ενα πιστοποιημενο android tv box θα κανετε την δουλεια σας, προτεινομενα για αγορα απο εξωτερικο mecool km2 plus ή mecool km7 plus, κατα καιρους παιζουν και κουπονια με εκπτωση. Αν επιλεξετε με android tv box ρομ απο το playstore θα κατεβασετε ολες τις εφαρμογες που θελετε, αν επιλεξετε με λειτουργικο google tv θα πρεπει να εγκαταστησετε τις εφαρμογες που θελετε με τα apk τους ή στελνοντας τις εφαρμογες αυτες απο το κινητο στην τηλεοραση χρησιμοποιωντας και στις δυο συσκευες την εφαρμογη send file to tv.Οσον αφορα το kodi γινεται μελος στο facebook στην σελιδα hellenic kodi academy οπου στα αρχεια της ομαδας υπαρχει πληρης οδηγος εγκαταστασης του kodi στο box.

• Thanks 1

Xiaomi TV Box S (2nd Gen)

Θα το βρεις στα 50€ από Σκρουτζ, μην σε προβληματίζουν τα 2gb RAM, είναι αρκετά.

CosmoteTV, Ertflix και Netflix θα παίζουν απροβληματιστα (Widevine L1).

Άσε το Kodi και ψάξε για Stremio (Torrentio + RD). Αν πάλι θες μόνο Kodi, δες το Seren (a4kscrappers + RD). Γενικά το RD τα αξίζει τα 3€ το μήνα.

Αντικατέστησε το YouTube με την εφαρμογή Smarttube (δεν έχει διαφημίσεις).

Για να στείλεις apk από το κινητό κατέβασε την εφαρμογή Send Files to TV.

• Like 1
  • Thanks 1

Το Xiaomi TV Box S (2nd Gen) όντως το έχω και εγώ και έπαιζε απροβλιμάτιστα CosmoteTV, Ertflix, Netflix, Disney+ και youtube. Βγάζουν συχνά firmware update, έχει πολύ εύχρηστο χειριστήριο και η τιμή του είναι πολύ καλή. Αν θυμάμαι καλά είχα βάλει και το Stremio αν και πολλά πλέον δεν τα παίζει.

• Like 1

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας. Τελικά επέλεξα το mecool KM7 plus. Το παρήγγειλα από το Geekbuying με 58,42€. Αν η Cosmote μου κάνει καλή τιμή θα κρατήσω και το δικό της.

• 1 μήνα μετά...

Καλησπερα,

τη βοηθεια σας παρακαλω. Ψάχνω android box για coxmote netflix. Θέλουμε ομως να μπορει να απενεργοποιηθει το bluetooth αρα και το τηλεχειριστηριο να μη δουλευει με bluetooth

2 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Το mecool km2 plus δουλεύει και με ir. Αν κ το Bluetooth είναι πολύ πιο εύχρηστο αφού δεν χρειάζεται να σημαδεύεις.

μπορειτε να δειτε μεσα απο το μενουυ αν γινεται turn off?

9 ώρες πριν, kokisbox είπε

μπορειτε να δειτε μεσα απο το μενουυ αν γινεται turn off?

Δεν υπάρχει επιλογή bluetooth on/off στο μενού του. 

• 9 μήνες μετά...
Στις 5/12/2023 στις 10:48 ΜΜ, Dunyas είπε

CosmoteTV, Ertflix και Netflix θα παίζουν απροβληματιστα (Widevine L1).

Για να παίξει πχ Cosmote TV απλά κατεβάζεις το app online ή θέλει χειροκίνητη μεταφορά αρχείου apk;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...