Rebirth Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αγαπητοί καλησπέρα. Εδώ και ενάμιση μήνα έχω κάνει αίτηση για οπτική FTTH από Vodafone στο σπίτι. Ήρθε τεχνικός, μέτρησε, έβγαλε φώτο, μια χαρά. Με τη σειρά μου μάζεψα τα έγγραφα που μου ζήτησε, υπέγραψε διαχειριστής (κακή περίπτωση ατόμου), τα έστειλα, όλα οκ. Δέκα μέρες μετά λαμβάνω μήνυμα να στείλω το έγγραφο που λείπει. Δεν έλειπε όμως κάτι. Μιλώ με Vodafone, με τα χίλια ζόρια βρίσκει ότι λείπει... το σκαρίφημα. Εξήγησα ότι δεν μου ζητήθηκε ποτέ κάτι τέτοιο από τον τεχνικό. Τέλος πάντων, το ζητάω από το διαχειριστή και ως Γκραντε ηλιθιος, νομίζοντας ότι στήνω κάποια κομπίνα (είναι ιδιοκτήτης του μισού κτιρίου) ζητά να μιλήσει ο ίδιος με τη Vodafone. Για να μην τα πολυλογώ, τέσσερις φορές έχω μιλήσει με Vodafone να τον καλέσουν, τέσσερα "ναι" μου είπαν, δεν τον πήραν ποτέ. Δεν ξέρω πια τι άλλο να κάνω. Το σκαρίφημα ζητείται πάντα; Δεν αρκεί ότι ήρθε εδώ ο τεχνικός; Παρακαλώ τα φώτα σας. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από Rebirth Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα