Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, Kicakos said:

Απλα θελω να δω εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Εγώ θα σεβόμουν το πρόβλημα υγειας της συντρόφου μου και θα πήγαινα να την βλέπω αφού της είναι αδύνατο να έρθει αυτή.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Kicakos είπε

(δεν εχουμε ακομα σχεση)εχουμε βγει μερικα ραντεβου,εχουμε φιληθει αρκετες φορες και φαινεται να ταιριαζουμε.

αφου δεν εχετε σχεση γιατι να ερθει? και ποιος λεει οτι ταιριαζετε? εσυ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kicakos είπε

Δεν το λεω για να πω οτι εχω δικαιο απλα λεω την αποψη μου

Απλα θελω να δω εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Εισαι μικρος ακομα. Για αυτο μπλεκεις σε κωλοκαταστασεις.
Τρωγεσαι να μπλεξεις με μια που σε φτυνει, εχει επιλειπτικες κρισεις, και ειναι και 1 ωρα μακρια.
Κατι αλλο χειροτερο ?
Κοψε περα! Σιγα το τεφαρικι πραγμα που φοβασαι μην το χάσεις!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kicakos είπε

Το ανεβαζω για δευτερη φορα επειδη τη πρωτη το θεμα εκλεισε και δεν μπορω να λαβω απαντησεις.

Και εδω το ιδιο θα γινει.

7 ώρες πριν, Kicakos είπε

Δεν βαριεμαι αλλα δεν ειναι σωστο να ερθει και αυτη μια φορα?

Οχι.

Βρες αλλη,δεν κανεις για αυτην.

7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Για 21 χρόνων μιλάμε, όχι για 2 εφήβους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται

Ενω στα 21 ξερουν παραπανω,ειδικα οι σημερινοι 21χρονοι.

• Like 1
Δημοσ.
16 hours ago, Kicakos said:

Το ανεβαζω για δευτερη φορα επειδη τη πρωτη το θεμα εκλεισε και δεν μπορω να λαβω απαντησεις.

Καλησπερα,λιγο ασχετο το θεμα με ολα τα αλλα, λοιπον ειμαι 21 χρονων και εδω και περιπου δυο μηνες βγαινω με μια κοπελα επισης 21 χρονων(δεν εχουμε ακομα σχεση)εχουμε βγει μερικα ραντεβου,εχουμε φιληθει αρκετες φορες και φαινεται να ταιριαζουμε.Το προβλημα ειναι οτι εχει επιληψια και οποτε της λεω να ερθει στην πολη μου(περιπου μια ωρα δρομος μακρια)μου λεει οτι οι γονεις της δεν την αφηνουν να με επισκεφθει επειδη δεν με γνωριζουν και φοβουνται μηπως παθει κατι και παντα πρεπει εγω να την επισκεπτομαι και πως εαν με γνωρισουν οι γονεις της τοτε ισως μπορει να με επισκεφθει.Πιστευεω πως ισως χρησιμοποει την αρρωστια της ως δικαιολογια για να πηγαινω εγω συνεχεια σε αυτην.Αλλα παντα βγαινει με τις φιλες της και οποτε της το λεω μου λεει οτι οι γονεις της γνωριζουν τις φιλες της.Επιπλεον,τωρα τελευταια οταν κανονιζουμε για να βγουμε συνηθως κατι τυχαινει ειτε εχει παθει επιλιπτικη κριση ή εχει δουλεια,μια φορα μου ειπε οτι δεν μπορει να βγει επειδη μια φιλη της εχει γενεθλια και οταν της ειπα οτι μαλλον δεν ειμαι τοσο σημαντικος για αυτην μου ειπε οτι απλα παντα πηγαινω στα γενεθλια της φιλης μου. Απλα νιωθω οτι της αρεσει η προσοχη που της δινω και οτι με θεωρει δεδομενο.Δεν ξερω πια τι να κανω.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας.Συγγνωμη για το τοοσοο μεγαλο κειμενο.Ευχαριστω για το χρονο σας.

Να αφήσεις την κοπέλα στην ησυχία της και να βρεις άλλη από την πόλη σου. 
Να γλιτώσει το κορίτσι... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πραγματικά θα ήθελα να δώσεις μια απάντηση στο παρακάτω ερώτημα.

Την αγαπάς, η απλά θέλεις να βρίσκεσαι μαζί της για να κάνεις το κέφι σου;

Γιατί στην πρώτη περίπτωση δεν υπολογίζεις τίποτα, ειδικά μιας ώρας διαδρομής για να πας να δείς τον άνθρωπο που αγαπάς.

Τεσπα. Ξεκαθάρισε μέσα σου τι είναι αυτό που ακριβώς θέλεις αρχικά....

Επεξ/σία από piiii
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...