Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Επίσης όπως αντιλαμβάνομαι δεν έχεις μπορέσει να κατανοήσεις αρκετά το πρόβλημά της, κάτι που είναι αναγκαίο όταν συναναστρέφεσαι με άτομο με σοβαρό θέμα υγείας.

Όταν καταλάβεις καλύτερα την θέση της θα καταλάβεις και τι πρακτικές δυσκολίες μπορεί να έχει, και επίσης πως λειτουργεί και το πρόβλημά της κοινωνικά και συναισθηματικά. Και έτσι θα έρθεις και πιο κοντά στην ίδια, κάτι που είναι και το δικό σου συμφέρον.

Άμα δεν καταλαβαίνεις τι ακριβώς είναι τα παραπάνω, έχεις αρκετή δουλειά μπροστά σου για να βελτιώσεις τον εαυτό σου

Μόλις είδα και τα μηνύματα στο προηγούμενο θέμα. Κατά 99% το έχεις χάσει ήδη το παιχνίδι και δεν θα πω ότι φταίει έτσι απλά αυτή που δεν ενδιαφέρεται

• Like 3
Δημοσ.
37 minutes ago, Kicakos said:

Δεν ειναι το θεμα στο οικονομικο αλλα γιατι να πηγαινω παντα εγω?

Επειδή εσύ είσαι αυτός που θέλει να ......

Δημοσ.

Ωραία. Έχεις απόλυτο δίκιο και η άλλη είναι μια κακομαθημένη που χρησιμοποιεί την ασθένειά της για να βολεύεται.

Ελπίζω να πήρες την ικανοποίηση του ότι έχεις δίκιο μιας και για αυτό μόνο άνοιξες το θέμα

• Like 3
Δημοσ.
47 minutes ago, Kicakos said:

Το ανεβαζω για δευτερη φορα επειδη τη πρωτη το θεμα εκλεισε και δεν μπορω να λαβω απαντησεις.

Καλησπερα,λιγο ασχετο το θεμα με ολα τα αλλα, λοιπον ειμαι 21 χρονων και εδω και περιπου δυο μηνες βγαινω με μια κοπελα επισης 21 χρονων(δεν εχουμε ακομα σχεση)εχουμε βγει μερικα ραντεβου,εχουμε φιληθει αρκετες φορες και φαινεται να ταιριαζουμε.Το προβλημα ειναι οτι εχει επιληψια και οποτε της λεω να ερθει στην πολη μου(περιπου μια ωρα δρομος μακρια)μου λεει οτι οι γονεις της δεν την αφηνουν να με επισκεφθει επειδη δεν με γνωριζουν και φοβουνται μηπως παθει κατι και παντα πρεπει εγω να την επισκεπτομαι και πως εαν με γνωρισουν οι γονεις της τοτε ισως μπορει να με επισκεφθει.Πιστευεω πως ισως χρησιμοποει την αρρωστια της ως δικαιολογια για να πηγαινω εγω συνεχεια σε αυτην.Αλλα παντα βγαινει με τις φιλες της και οποτε της το λεω μου λεει οτι οι γονεις της γνωριζουν τις φιλες της.Επιπλεον,τωρα τελευταια οταν κανονιζουμε για να βγουμε συνηθως κατι τυχαινει ειτε εχει παθει επιλιπτικη κριση ή εχει δουλεια,μια φορα μου ειπε οτι δεν μπορει να βγει επειδη μια φιλη της εχει γενεθλια και οταν της ειπα οτι μαλλον δεν ειμαι τοσο σημαντικος για αυτην μου ειπε οτι απλα παντα πηγαινω στα γενεθλια της φιλης μου. Απλα νιωθω οτι της αρεσει η προσοχη που της δινω και οτι με θεωρει δεδομενο.Δεν ξερω πια τι να κανω.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας.Συγγνωμη για το τοοσοο μεγαλο κειμενο.Ευχαριστω για το χρονο σας.

επειδή δεν έχεις μπει στο κόπο να δεις τα συμπτώματα και πως μπορείς να χειριστείς μια περίπτωση τέτοια κάτσε σπίτι να διαβάσεις καλά η ρωτά  κανένα γιατρό να

σου πει 5 πράγματα........ έχω 2 φίλους μου με κρίσεις επιληψίας όχι τακτικές (δεν είναι όλες ίδιες) και μια φίλη που δεν ταξιδεύει ποτέ μόνη της να σου λεει τίποτα αυτό .......δεν είναι απλό πράγμα 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το λεω για να πω οτι εχω δικαιο απλα λεω την αποψη μου

Απλα θελω να δω εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kicakos είπε

Δεν το λεω για να πω οτι εχω δικαιο απλα λεω την αποψη μου

Για τον εαυτό μου θα πω οτι δεν θα ήμουν τόσο εγωιστής και παρτάκιας.Και  θα προσπαθούσα να μη φέρομαι  τόσο μαλακισμέν@

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Kicakos είπε

το παραπάνω και θα συμπλήρωνα τα παθήματα μαθήματα , εμπειρία για την επόμενη σχέση

Δημοσ.

Στην θεση σου τιποτα,εφοσον δεν καταλαβαινεις οτι η αλλη στον δρομο προς εσενα μπορει να παθει επιληψια και δεν θα εχει εναν ανρθωπο διπλα της να την βοηθησει,και λες κλαιν γιατι δεν ερχεται μια φορα προς εμενα ,δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα..Ψαξε αλλου και ασε την κοπελια εκει που ειναι με τις φιλες της

Καλα ρε τι μυαλα εχετε ,δηλαδη το εβαλες κατω και δεν καταλαβαινεις?Με τις φιλες της παει για ποτο,αν παθει κριση εκει θα ειναι αυτες διπλα της να την βοηθησουν..Το θεωρεις ιδιο να παρει ενα λεοφορειο με 20 ξενους μεσα ,γυναικα πραγμα με προβλημα υγειας να ερθει να σε δει,με το να παει για ποτο με τις φιλες της που την ξερουν και γνωριζουν οτι αν γινει κατι τι πρεπει να κανουν?

Απλα εσυ θες να συμφωνησουμε ολοι μαζι σου ,ωστε να πεις μετα το ηξερα οτι δεν με γουσταρει να πας να την κραξεις,θελεις να επιβεβαιωθεις οτι εχεις δικιο απλα για να κρυψεις τις ανασφαλειες σου..Παρε μια βαθια ανασα και ξεχασε το

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kicakos είπε

Το ανεβαζω για δευτερη φορα επειδη τη πρωτη το θεμα εκλεισε και δεν μπορω να λαβω απαντησεις.

Καλησπερα,λιγο ασχετο το θεμα με ολα τα αλλα, λοιπον ειμαι 21 χρονων και εδω και περιπου δυο μηνες βγαινω με μια κοπελα επισης 21 χρονων(δεν εχουμε ακομα σχεση)εχουμε βγει μερικα ραντεβου,εχουμε φιληθει αρκετες φορες και φαινεται να ταιριαζουμε.Το προβλημα ειναι οτι εχει επιληψια και οποτε της λεω να ερθει στην πολη μου(περιπου μια ωρα δρομος μακρια)μου λεει οτι οι γονεις της δεν την αφηνουν να με επισκεφθει επειδη δεν με γνωριζουν και φοβουνται μηπως παθει κατι και παντα πρεπει εγω να την επισκεπτομαι και πως εαν με γνωρισουν οι γονεις της τοτε ισως μπορει να με επισκεφθει.Πιστευεω πως ισως χρησιμοποει την αρρωστια της ως δικαιολογια για να πηγαινω εγω συνεχεια σε αυτην.Αλλα παντα βγαινει με τις φιλες της και οποτε της το λεω μου λεει οτι οι γονεις της γνωριζουν τις φιλες της.Επιπλεον,τωρα τελευταια οταν κανονιζουμε για να βγουμε συνηθως κατι τυχαινει ειτε εχει παθει επιλιπτικη κριση ή εχει δουλεια,μια φορα μου ειπε οτι δεν μπορει να βγει επειδη μια φιλη της εχει γενεθλια και οταν της ειπα οτι μαλλον δεν ειμαι τοσο σημαντικος για αυτην μου ειπε οτι απλα παντα πηγαινω στα γενεθλια της φιλης μου. Απλα νιωθω οτι της αρεσει η προσοχη που της δινω και οτι με θεωρει δεδομενο.Δεν ξερω πια τι να κανω.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας.Συγγνωμη για το τοοσοο μεγαλο κειμενο.Ευχαριστω για το χρονο σας.

Πήγαινε εσύ. 

Πρόβλημα λύθηκε...

Next....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kicakos είπε

Επιπλεον,τωρα τελευταια οταν κανονιζουμε για να βγουμε συνηθως κατι τυχαινει ειτε εχει παθει επιλιπτικη κριση ή εχει δουλεια

εισαι απαραδεκτος νεαρε,ευτυχως σε εχει παρει χαμπαρι η κοπελα προσεχως θα φας χυλοπιτα

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...