Kicakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Το ανεβαζω για δευτερη φορα επειδη τη πρωτη το θεμα εκλεισε και δεν μπορω να λαβω απαντησεις. Καλησπερα,λιγο ασχετο το θεμα με ολα τα αλλα, λοιπον ειμαι 21 χρονων και εδω και περιπου δυο μηνες βγαινω με μια κοπελα επισης 21 χρονων(δεν εχουμε ακομα σχεση)εχουμε βγει μερικα ραντεβου,εχουμε φιληθει αρκετες φορες και φαινεται να ταιριαζουμε.Το προβλημα ειναι οτι εχει επιληψια και οποτε της λεω να ερθει στην πολη μου(περιπου μια ωρα δρομος μακρια)μου λεει οτι οι γονεις της δεν την αφηνουν να με επισκεφθει επειδη δεν με γνωριζουν και φοβουνται μηπως παθει κατι και παντα πρεπει εγω να την επισκεπτομαι και πως εαν με γνωρισουν οι γονεις της τοτε ισως μπορει να με επισκεφθει.Πιστευεω πως ισως χρησιμοποει την αρρωστια της ως δικαιολογια για να πηγαινω εγω συνεχεια σε αυτην.Αλλα παντα βγαινει με τις φιλες της και οποτε της το λεω μου λεει οτι οι γονεις της γνωριζουν τις φιλες της.Επιπλεον,τωρα τελευταια οταν κανονιζουμε για να βγουμε συνηθως κατι τυχαινει ειτε εχει παθει επιλιπτικη κριση ή εχει δουλεια,μια φορα μου ειπε οτι δεν μπορει να βγει επειδη μια φιλη της εχει γενεθλια και οταν της ειπα οτι μαλλον δεν ειμαι τοσο σημαντικος για αυτην μου ειπε οτι απλα παντα πηγαινω στα γενεθλια της φιλης μου. Απλα νιωθω οτι της αρεσει η προσοχη που της δινω και οτι με θεωρει δεδομενο.Δεν ξερω πια τι να κανω.Θελω να μου πειτε τη γνωμη σας.Συγγνωμη για το τοοσοο μεγαλο κειμενο.Ευχαριστω για το χρονο σας.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Και τι θες απο εμάς; Κοσμοπολιταν.φορουμ να πας. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Kicakos είπε Αφου στο φορουμ ειμαι κοσμοπολιταν.φορουμ
georgiouu Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 σε χαλαει να πηγαινεις εσυ;γιατι;οικονομικα; λογικο μου φαινεται μια γυναικα να εχει επιφυλαξεις ανεξαρτητως αρρωστειας ή οχι αμα βαριεσαι την παρατας αμα την γουσταρεις θα πηγαινεις εσυ τουλαχιστον στην αρχη
fmarkos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Αφού κλείδωσε το ένα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα μείνει αυτό ανοιχτό;
Mene Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Αρχικά φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι οτι οι γονείς της έχουν δίκιο να ανησυχούν, έτσι; Είσαι σίγουρος πως ξέρεις τι χρειάζεται να κάνεις αν, ο μη γένοιτο, πάθει κάποια κρίση ενώ έχει έρθει να σε δει, τόσο μακριά από το σπίτι; Εφόσον για σένα είναι σημαντική, μπορείς να προτείνεις να γνωρίσεις τους γονείς της, και όταν σε εμπιστευτούν θα είστε πιο ελεύθεροι.
Kicakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δεν ειναι το θεμα στο οικονομικο αλλα γιατι να πηγαινω παντα εγω? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Kicakos είπε Δεν ειναι το θεμα στο οικονομικο αλλα γιατι να πηγαινω παντα εγω? Βρες άλλη απο την πόλη που είσαι.
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Kicakos είπε Δεν ειναι το θεμα στο οικονομικο αλλα γιατι να πηγαινω παντα εγω? Άμα βρίσκεστε στην αρχή της όλης φάσης και έχεις ήδη βαρεθεί να κάνεις μια ώρα δρόμο για να δεις την τύπισσα που έχει θέμα υγείας, τότε έχει ξεκινήσει πολύ στραβά η φάση από μέρους σου 7
Kicakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δεν βαριεμαι αλλα δεν ειναι σωστο να ερθει και αυτη μια φορα? 1
SabotazNic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Mene είπε Αρχικά φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεσαι οτι οι γονείς της έχουν δίκιο να ανησυχούν, έτσι; Για 21 χρόνων μιλάμε, όχι για 2 εφήβους που δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν ξέρω πόσο σοβαρό είναι το θέμα επιληψίας (αν υπάρχει κιόλας), αλλά δεν νομίζω με τις φίλες να μην πηγαίνει σε κάποιο μπαράκι Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από SabotazNic 1
Kicakos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ναι ακριβως αυτο λεω και εγω, παει συχνα για κανα ποτο με τις φιλες της Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από Kicakos
cthulhucarbide Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Έχει πρόβλημα υγείας, είναι γυναίκα και δεν ξέρω τι περιοχές πρέπει να διασχίσει, ίσως και να μπορεί αλλά να μην έρχεται για να μην ανησυχήσουν οι γονείς της, και και και. Και εσύ δεν θες να κάνεις μία ώρα δρόμο αλλά θες και να γ@μήσεις. Δεν σχολιάζω την δική της πλευρά γιατί δεν την ξέρω, μπορεί όντως να το λέει και σαν δικαιολογία γιατί βολεύεται, αλλά εσύ από την δική σου πλευρά πρέπει να το δεις αλλιώς. Άμα σε μερικές μέρες ακόμα που το παίζεις δύσκολος σταματήσει να σου απαντάει, θα ανοίγεις άλλο θέμα κλαίγοντας 3
Mene Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Ναι αλλά πηγαίνει στην πόλη της, όχι 1 ώρα μακριά με κάποιον που δεν τον ξέρουν ούτε οι γονείς της
Προτεινόμενες αναρτήσεις